Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
Αρχική
Σύλλογος
Oμοσπονδία-Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Π.Δ. 1/2003
Καταστατικό
Μέλη
Δ.Σ.
Αντιπρόσωποι
Ανακοινώσεις
Ενημερώσεις
Δελτία Τύπου
Φωτογραφίες
Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.)
Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ / ΠΥΣΕΕΠ. Ενημερώσεις - Ανακοινώσεις Αιρετών
Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. Θέματα Αναπληρωτών
Συλλόγοι ΕΕΠ ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ Φορείς - Ειδική Αγωγή - Αναπηρία
Εκπαιδευτικό και Ενημερωτικό Υλικό - Λογισμικό - Οδηγοί
Προσλήψεις εκπαιδευτικών-Διορισμοί-Tοποθετήσεις
Μεταθέσεις-Αποσπάσεις
Νομοθεσία
Μεταπτυχιακά Επιμορφώσεις Σεμινάρια Υποτροφίες Βιβλία Περιοδικά Άρθρα
Θέσεις Εργασίας - Προκηρύξεις - Προσκλήσεις
Διάφορα Θέματα
Συνέδρια-Ημερίδες- Εκδηλώσεις
Χρήσιμα
Σύνδεσμοι - Links
Φωτογραφίες
Γράφουν για εμάς
Επικοινωνία
 
Αναζήτηση
Αγγλο-Ελληνικό ΛεξικόOnline από: 20/11/2007
Επισκέπτες: 1604945580
Online: 431
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Αθήνα 24 – 2- 2013

  Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη του Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π

   Αποτελεί κοινό τόπο πλέον ότι οι  άοκνες προσπάθειες του απερχόμενου ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ κατέστησαν την Ομοσπονδία μας ισότιμο συνομιλητή σε όλα τα επίπεδα όπου εκλήθη να διαδραματίσει ρόλο. Σημείωσε μάλιστα, τέτοια δυναμική με την ανάδειξη καίριων ζητημάτων που αφορούν όχι μόνο τα μέλη της, αλλά απασχόλησαν το χώρο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, της Γενικής Εκπαίδευσης και όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας εν γένει, ώστε με την παρουσία της να αποτελεί κεντρικό σημείο αναφοράς για την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση της χώρας.

 

Αναλαμβάνουμε τα ηνία από τους προηγούμενους εκτιμώντας ότι στις κρίσιμες στιγμές που ζούμε η Παιδεία δέχεται άγρια χτυπήματα με τη  συρρίκνωση των δομών, τις υιοθετούμενες συγχωνεύσεις των σχολείων, τις μισθολογικές περικοπές των εργαζομένων, την καθήλωση και στασιμότητα που θα προέλθει μέσω της επικείμενης προσχηματικής αξιολόγησης, ενώ το ΕΕΠ και ΕΒΠ αντιμετωπίζεται ακόμη ως ο παρίας της Εκπαίδευσης,

 

Επειδή, ο πήχης έχει τεθεί πολύ ψηλά από το έργο του απερχόμενου ΔΣ , η Ομοσπονδία μας βρίσκεται μπροστά σε μία τεράστια πρόκληση, να φανεί αντάξια των προσδοκιών και να συνεχίσει το έργο των τελευταίων ετών.

 

Θεωρούμε αναγκαία προϋπόθεση τη συσπείρωση όλων των συναδέλφων στους κατά τόπους Συλλόγους και απαραίτητη την ανάπτυξη της έννοιας της συλλογικότητας και της συμμετοχής.

 

Είναι, περισσότερο από ποτέ, ανάγκη και όχι ζητούμενο η αλληλεγγύη και η προσφορά του καθενός μας, είτε μέσα από τα συλλογικά μας όργανα είτε ατομικά, όσο μικρή κι αν είναι αυτή η προσφορά.

 

Το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ αναγνωρίζοντας την ανάγκη να προηγείται και όχι να σύρεται πίσω από τις εξελίξεις, ενημερώνει τα μέλη  για τις άμεσες ενέργειές του και καλεί σε προγραμματισμό κοινών δράσεων  όλους τους Περιφερειακούς Συλλόγους:

 

 Άμμεσες ενέργειες

 

 1. Προγραμματίζουμε μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα συνάντηση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ  με τον Δ/ντή Ειδικής Αγωγής κ. Λολίτσα με θέμα τη νεώτερη ενημέρωση για τρέχοντα θέματα όπως η εγκύκλιος των μεταθέσεων, οι προσλήψεις και η κάλυψη των λειτουργικών κενών και η θέσπιση  Κανονισμού λειτουργίας των ΕΔΕΑΥ.

   

 2. Ξεκινάμε  τη διαδικασία ένταξης   της ΠΟΣΕΕΠΕΑ στην ΑΔΕΔΥ, με σκοπό την εκπροσώπησή μας σε τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο και τη συνδρομή της ΑΔΕΔΥ στον αγώνα μας με τα πάγια-χρόνια προβλήματά μας.

   

 3. Αναζητούμε την προσφορότερη λύση για την νομική εκπροσώπηση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και την αναζήτηση νομικού συμβούλου καθώς πολλά κατά περιόδους θέματα χρήζουν  νομικής κάλυψης.

   

 4. Προγραμματίζονται συναντήσεις και επαφές με τις δυο μεγάλες Ομοσπονδίες του εκπαιδευτικού χώρου Δ.Ο.Ε και Ο.Λ.Μ.Ε και συνεργασίες με τους συλλόγους αναπληρωτών εκπαιδευτικών και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και το ΔΕΣ, καθώς και με  τους φορείς του αναπηρικού κινήματος (ΕΣΑμεΑ, ΠΟΣΓΚΑμεΑ), στο πλαίσιο συντονισμού της κοινής δράσης, αξιοποιώντας  την πολύ καλή συνεργασία που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα.

   

 5. Δρομολογείται η τροποποίηση του καταστατικού. Το έργο του ΔΣ για το αμέσως επόμενο διάστημα είναι να καταρτιστούν οι προτάσεις  για τη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιούνιο. Θέματα που θα εξετασθούν είναι κάποια δυσλειτουργικά σημεία του καταστατικού, η θεσμοθέτηση επιτροπών για συμμετοχή και ανάδειξη των διαφορετικών ειδικοτήτων και θεμάτων εργασιακών ιδιαιτεροτήτων (π.χ. αναπληρωτές, ωρομίσθιοι) που απαρτίζουν το σύνολο μελών μας. Επίσης η ανάδειξη και αξιοποίηση  του Επιστημονικού μας έργου.

   

 6. Επειδή η συνδρομή όλων μας κρίνεται απαραίτητη, γίνεται ως ένα σημείο επιτακτική η ανάγκη συγκρότησης ομάδων εργασίας σε όλους τους Περιφερειακούς Συλλόγους, με στόχο την επεξεργασία προτάσεων που θα συνθέσουν τις θέσεις της Ομοσπονδίας για την Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή.

   

Μέσα απ’ αυτό το πρίσμα χρειάζεται να διαμορφωθεί ένα πλαίσιο ενεργοποίησης των Περιφερειακών Συλλόγων με τη συσπείρωση των μελών τους, για την καλύτερη δυνατή ανάδειξη και διεκδίκηση των αιτημάτων μας.

 

Διεκδικούμε

 

-  Προσλήψεις  μόνιμου ΕΕΠ και ΕΒΠ  και επιτέλους να θεσμοθετηθεί η  διαδικασία (ΑΣΕΠ) μέσω της οποίας θα γίνονται αυτές, καθώς η ανυπαρξία καθορισμένης διαδικασίας αναστέλλει την ανανέωση του προσωπικού.  Στο πλαίσιο αυτό είναι αναγκαία η ανακατανομή των περίπου 400 ανενεργών οργανικών θέσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ, πριν αυτές καταργηθούν.   

 

-  Για το θέμα της αξιολόγησης, ζητάμε την αποσύνδεση της αξιολόγησης από την βαθμολογική και μισθολογική εξέλιξη. Επιμένουμε για αξιολόγηση των ειδικοτήτων από τον  οικείο σύμβουλο της ειδικότητας.

 

- Συμμετοχή στη στελέχωση του ΙΕΠ με ειδικότητες. Γενικότερα διεκδικούμε την ισότιμη συμμετοχή μας στον προγραμματισμό της εκπαιδευτικής πολιτικής.

 

- Εξίσωση ως προς τα δικαιώματα με τους υπόλοιπους συναδέρφους στην εκπαίδευση με την θεσμοθέτηση της δυνατότητας  υπηρεσιακής εξέλιξης και  εκλογής σε θέσεις στελεχών της εκπαίδευσης. 

 

- Αναβάθμιση των συνθηκών εργασίας. Αναδεικνύουμε θέματα   υλικοτεχνικής υποδομής, θεσμοθέτησης  υποστηρικτικών διαδικασιών, συνεχιζόμενης επιμόρφωσης, κ.α. 

 

-  Όσον αφορά τις προσλήψεις μέσω ΕΣΠΑ για την παράλληλη στήριξη και τις ΕΔΕΑΥ επιμένουμε στη θέση ότι  βραχυπρόθεσμες λύσεις δεν λειτουργούν προς την κατεύθυνση της ικανοποιητικής λειτουργίας της εκπαίδευσης. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να γίνουν προσλήψεις από όλες τις ειδικότητες ανάλογα με τις προς κάλυψη ανάγκες.

       Ξεκινώντας τις δημόσιες παρεμβάσεις η ΠΟΣΕΕΠΕΑ συμμετείχε ήδη με μέλη του ΔΣ στις συνελεύσεις που διοργανώνει ο ΣΑΤΕΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το διήμερο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2013. Στην Αθήνα με τον Γενικό Γραμματέα Αρβανίτη Δημήτρη και στην Θεσσαλονίκη με τον Οργανωτικό Γραμματέα Τότσιο Γιάννη, ο οποίος παράλληλα θα έχει επαφές και συναντήσεις με το ΔΣ του Περ. Συλλόγου Κεντρικής Μακεδονίας.

  Για την καλύτερη επικοινωνία σας με το ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ παραθέτουμε πίνακα με τηλέφωνα και e-mail των μελών του.

 

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

 

ΚΙΝΗΤΟ

 

E-MAIL

 

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

6974487408

 

[email protected]

 

ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

6974064877

 

[email protected]

 

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

6944632106

 

[email protected]

 

ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

 

ΤΑΜΙΑΣ

 

6936040630

 

[email protected]

 

ΤΟΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

6970043450

 

[email protected]

 

ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

 

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

6973391457

 

[email protected]

 

ΤΡΑΓΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΥΠΟΥ Κ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

 

6973040328

 

[email protected]

 

ΑΓΑΘΟΥ ΜΑΡΙΑ

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

 

6972373064

 

[email protected]

 

ΤΑΓΚΑΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

 

6955474990

 

[email protected]

 

 


 

 

 

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι

 

Όπως έγραψε και ο απερχόμενος πρόεδρος Βασίλης Βούγιας «Η ελληνική κοινωνία απαιτεί το δικό της - τον δικό μας - πολλαπλασιαστή, τον πολλαπλασιαστή της μικρής προσφοράς του καθενός μας που θα φέρει την ανάταση του ελληνικού λαού».

 

 Ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους, προσβλέπουμε στην αρωγή σας  και είμαστε στη διάθεσή σας για την ευόδωση των κοινών μας προσπαθειών.

 

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

Ο Πρόεδρος                                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

 

 

Στ. Καρπενησιώτης                                                                           Δ. Αρβανίτης

 

 

Αλλες επιλογές

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣΤΗ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Σ/Ν ΤΟΥ ΥΠΠΕΘ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ: «ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ»

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 15/4

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!!

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΕΠ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ Δ/ΝΣΗ ΕΑΕ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΕΔΕΑΥ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ:ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ «ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΠΕΘ»

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ, ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ KΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΙΜΕΓΕΕ 15/2/2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΣΕΕΠΕΑ & ΑΙΡΕΤΟΥ ΚΥΣΕΕΠ Δ. ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ Π. ΚΑΤΣΑΡΟ ΚΑΙ Π. ΚΑΣΣΙΑΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΜΕΓΕ ΣΤΙΣ 8/2/2016

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ Π. ΚΑΣΣΙΑΝΟ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ- ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: «Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ»

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΙΕΠ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΥΧΕΣ!

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ-ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ 11/12/12015 ΣΤΟ ΚΕΑΤ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ " Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ" ΤΟΥ Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 4/11/2015 ΚΑΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ TH ΤΕΤΑΡΤΗ 7/10/2015 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΕΑΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 7/10/2015πίσω

 
ΣΕΕΠΕΑΑ WWW.SEEPEAA.GR ΣΤΟ FACEBOOK
περισσότερα
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚόΣ ΣΤΑΘΜόΣ ΝέΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
περισσότερα
ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
Δ.I.E.K ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
περισσότερα
ΝΟΜΟΣ 4327/2015 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ,ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
περισσότερα
ΕΟΠΠΥ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
περισσότερα
ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
περισσότερα
ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑSPERGER ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ 25 ΗΜΕΡΩΝ
περισσότερα
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-SPECIAL EDUCATION ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
περισσότερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΥΓΕΙΑ-HEALTH LINKS-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
περισσότερα
ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
ΚΔΑΔΟΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Ε.Π.)
 
Copyright © 2008 seepeaa.gr - designed by Lighthouse Internet Applications