Κυριακή, 31 Μαΐου 2020
Αρχική
Σύλλογος
Oμοσπονδία-Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Π.Δ. 1/2003
Καταστατικό
Μέλη
Δ.Σ.
Αντιπρόσωποι
Ανακοινώσεις
Ενημερώσεις
Δελτία Τύπου
Φωτογραφίες
Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.)
Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ / ΠΥΣΕΕΠ. Ενημερώσεις - Ανακοινώσεις Αιρετών
Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. Θέματα Αναπληρωτών
Συλλόγοι ΕΕΠ ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ Φορείς - Ειδική Αγωγή - Αναπηρία
Εκπαιδευτικό και Ενημερωτικό Υλικό - Λογισμικό - Οδηγοί
Προσλήψεις εκπαιδευτικών-Διορισμοί-Tοποθετήσεις
Μεταθέσεις-Αποσπάσεις
Νομοθεσία
Μεταπτυχιακά Επιμορφώσεις Σεμινάρια Υποτροφίες Βιβλία Περιοδικά Άρθρα
Θέσεις Εργασίας - Προκηρύξεις - Προσκλήσεις
Διάφορα Θέματα
Συνέδρια-Ημερίδες- Εκδηλώσεις
Χρήσιμα
Σύνδεσμοι - Links
Φωτογραφίες
Γράφουν για εμάς
Επικοινωνία
 
Αναζήτηση
Αγγλο-Ελληνικό ΛεξικόOnline από: 20/11/2007
Επισκέπτες: 1601493874
Online: 217
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Την εβδομάδα αυτή και μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της 9ης Μάρτη, έχουν δρομολογηθεί καθημερινές ενέργειες των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, ώστε να είναι παρούσα και να εξυπηρετεί με τον καλίτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα του κλάδου μας.
Έτσι τη Δευτέρα  11 Μαρτίου 2013 , στις  6μ.μ, στην  αίθουσα  εκδηλώσεων  του παλαιού  Δημαρχείου  Χαλκίδας, το αιρετό  μέλος  του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π  Στερεάς Ελλάδας, μέλος του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α-ΣΤΕΛΛΑ  και  Ειδική  Γραμματέας  της  Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α,  Καρυστινού Ιωάννα, παραβρέθηκε  στο  κάλεσμα της  συντονιστικής  επιτροπής  του  Συλλόγου Γονέων και  Κηδεμόνων Ειδικής  Αγωγής  Νομού Εύβοιας. Η  συνάδελφος Ιωάννα  Καρυστινού  τοποθετήθηκε  σε  σχέση  με  το  άρθρο  39  του ν.4115/13 , καθώς  και  με  τις  διεκδικητικές  θέσεις  της  Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Επισήμανε  το  ζήτημα  του  αποκλεισμού  της  Περιφέρειας  της Στερεάς  Ελλάδας (5 νομοί)  από  τις  προσλήψεις  ΕΣΠΑ  για  την επόμενη  σχολική χρονιά  2013-14,  υπογραμμίζοντας  ταυτόχρονα  τον  αριθμό του  μόνιμου  Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π της  Περιφέρειας, που  ανέρχεται  στον εκπληκτικό αριθμό   δεκαεννέα(19)!
Την Τρίτη 12/3/2013 έγινε συνάντηση στο Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. του  Προέδρου Στ. Καρπενησιώτη και του Γ. Γραμματέα Δ. Αρβανίτη , παρουσία και του Αιρετού ΥΣΕΕΠ Δ. Παπαευθυμίου, με τον Διευθυντή Ειδικής Αγωγής κ. Λολίτσα, όπου συζητήθηκε κυρίως το θέμα των προσλήψεων Ε.Β.Π. για τα προγράμματα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης, που έχουν καθυστερήσει αδικαιολόγητα. Ακόμη συζητήθηκε το θέμα της διεκδίκησης εκ μέρους μας της ισότιμης υπηρεσιακής εξέλιξης αλλά και οι πληροφορίες που διαρρέουν όλο και ποιο έντονα για την διαδικασία δημιουργίας επιτροπής που θα μελετήσει νέο νομοθετικό πλαίσιο για την ειδική αγωγή και εκπαίδευση.  Ζητήθηκε η σχετική επιτροπή να αποτελείται από εργαζόμενους στην ΕΑΕ , δασκάλους και ΕΕΠ και να μην ακολουθηθεί η πεπατημένη της κομματικής εκπροσώπησης που συνήθως οδηγεί σε αποφάσεις ανεφάρμοστες και καταστροφικές. Διεκδικούμε την συμμετοχή μας σ αυτή την διαδικασία γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε να προσφέρουμε με την εμπειρία και τις γνώσεις μας.
Την Τετάρτη 13/3/2013 ο Πρόεδρος Στ. Καρπενησιώτης συμμετείχε στην εκδήλωση του Δικτύου Ειδικών Σχολείων (Δ.Ε.Σ.), όπου εξέφρασε την υποστήριξη και την διάθεση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για συνδιασμένη δράση με όλους τους φορείς με στόχο την διάσωση και βελτίωση του συστήματος ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης και ο Β. Βούγιας (Πρόεδρος του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας), ο Κ. Παπαευαγγέλου και η Σ. Παπαγεωργοπούλου (Αντιπρόεδρος και Γ. Γραμματέας του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής αντίστοιχα).
Το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο Στ. Καρπενησιώτη και τον Γεν. Γραμματέα Δ. Αρβανίτη και με την συμμετοχή της Β. Κανωνίδου Ειδ. Γραμματέως του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, ως εκπροσώπου του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, επισκέφθηκε την Πέμπτη 14-3-2013 στις 11.30 π.μ. το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σε συνάντηση που είχε με τον υπεύθυνο Προσλήψεων Προσωπικού κ. Σπηλιωτόπουλο, εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του για την καθυστέρηση της υπογραφής της απόφασης για την πρόσληψη 300 αναπληρωτών Ε.Β.Π. που θα τοποθετηθούν σε σχολεία ώστε να προσφέρουν την αναγκαία υποστήριξη σε μαθητές με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
Την Πέμπτη επίσης έγινε επίσκεψη στο ΙΕΠ του Στ. Καρπενησιώτη και της Ε. Τραγάκη για το θέμα της Μείζονος Επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών με στόχο την διερεύνηση των προθέσεων για την συμμετοχή του ΕΕΠ και ΕΒΠ στις διαδικασίες της επιμόρφωσης.
Στα πλαίσια της κατανομής του έργου του ΔΣ έχει ανατεθεί η σύνταξη προτάσεων για το Κανονιστικό Πλαίσιο των ΕΔΕΑΥ στον Αντιπρόεδρο Γ. Στεργιούλη και την Υπ. Δημοσίων Σχέσεων Ε. Τραγάκη οι οποίοι έχουν συντάξει αρχικό σχέδιο και αναμένουν τις προτάσεις των υπόλοιπων μελών και των περιφερειακών συλλόγων για να ολοκληρώσουν το σχέδιο της πρότασης. Καλούνται όποιοι συνάδελφοι έχουν προτάσεις να τις στείλουν το συντομότερο στο poseepea@yahoo.gr.  
Στο πλαίσιο της προσπάθειας για μελέτη και σύνταξη θέσεων της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, για θέματα του κλάδου και της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης γενικότερα, η συνάδελφος Ειδ. Γραμματέας της ΠΟΣΕΕΠΕΑ Ι. Καρυστινού (από την Χαλκίδα) ανέλαβε να συντάξει λίστα θεμάτων που θα ανατεθούν μετά από σχετική συνεννόηση στους περιφερειακούς συλλόγους για μελέτη και συζήτηση. Στόχος είναι η δημιουργία τεκμηριωμένων θέσεων και προτάσεων που το ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ θα μπορεί να χρησιμοποιεί κάθε φορά που χρειάζεται , ώστε να μην είμαστε ουραγοί των γεγονότων και εξελίξεων.
Συνάδελφοι η προσπάθεια και ο κοινός αγώνας συνεχίζονται ώστε παρά την γενικότερη κρίση ο κλάδος του ΕΕΠ και ΕΒΠ και το σύστημα ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης να επιβιώσουν και να εκπληρώσουν τον ρόλο τους που είναι η υποστήριξη των μαθητών μας με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες η / και αναπηρία.

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Παράσταση διαμαρτυρίας του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για τις προσλήψεις Ε.Β.Π. για το πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης.

Το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο Στ. Καρπενησιώτη και τον Γεν. Γραμματέα Δ. Αρβανίτη και με την συμμετοχή της Β. Κανονίδου Ειδ. Γραμματέως του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, ως εκπροσώπου του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 14-3-2013 στις 11.30 π.μ. το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Σε συνάντηση που είχε με τον υπεύθυνο Προσλήψεων Προσωπικού κ. Σπηλιωτόπουλο, εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του για την καθυστέρηση της υπογραφής της απόφασης για την πρόσληψη 300 αναπληρωτών Ε.Β.Π. που θα τοποθετηθούν σε σχολεία ώστε να προσφέρουν την αναγκαία υποστήριξη σε μαθητές με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του υπουργείου, αφού ενημερώθηκε για την αναγκαιότητα των συγκεκριμένων προσλήψεων και κατανόησε ότι δεν αποτελούν "μόνο αριθμούς" αλλά προορίζονται να καλύψουν ζωτικές ανάγκες των συγκεκριμένων μαθητών, υποσχέθηκε ότι μέχρι την επόμενη Τρίτη θα έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στο θέμα της υπογραφής της απόφασης.
Οι εκπρόσωποι της ΠΟΣΕΕΠΕΑ θα επανέλθουν την επόμενη Τρίτη και καλούν τους συναδέλφους να βρίσκονται σε ετοιμότητα εφ όσον χρειαστεί να προβούμε σε δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Αλλες επιλογές

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΟ ΑΣΕΠ ΣΤΙΣ 22/5/2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΚΑΙ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ ΕΑΕ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ-ΕΒΠ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Ε.Α.Ε. ΤΟΥ ΥΠΠΕΘ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΕΠ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Α.Σ.Ε.Π

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ Ε.E.Π. ΚΑΙ Ε.B.Π.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π.

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣτΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

2024 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΕ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΚΕΔΔΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΔΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ – ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΔΕΑΥ- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ AITHMA ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΑΙΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2014

ΠΟΣΕΕΠΕΑ-ΚΑΤ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΕ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΑΕ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/2 Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗπίσω

 
ΣΕΕΠΕΑΑ WWW.SEEPEAA.GR ΣΤΟ FACEBOOK
περισσότερα
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚόΣ ΣΤΑΘΜόΣ ΝέΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
περισσότερα
ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
Δ.I.E.K ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
περισσότερα
ΝΟΜΟΣ 4327/2015 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ,ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
περισσότερα
ΕΟΠΠΥ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
περισσότερα
ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
περισσότερα
ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑSPERGER ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ 25 ΗΜΕΡΩΝ
περισσότερα
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-SPECIAL EDUCATION ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
περισσότερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΥΓΕΙΑ-HEALTH LINKS-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
περισσότερα
ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
ΚΔΑΔΟΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Ε.Π.)
 
Copyright © 2008 seepeaa.gr - designed by Lighthouse Internet Applications