Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017
Αρχική
Σύλλογος
Oμοσπονδία-Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.)
Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ / ΠΥΣΕΕΠ. Ενημερώσεις - Ανακοινώσεις Αιρετών
Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. Θέματα Αναπληρωτών
Συλλόγοι ΕΕΠ ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ Φορείς - Ειδική Αγωγή - Αναπηρία
ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΑΙΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ 1ο ΕΕΕΕΚ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ, ΕΕΕΕΚ ΚΟΖΑΝΗΣ, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΕΕΕΚ ΠΥΡΓΟΥ ΕΕΕΕΚ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ«ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» 2016
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΧ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΑΕ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΗΣ-ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Δ΄ΑΘΗΝΑΣ
ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ EΞΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ EΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ SPECIAL OLYMPICS ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2016
ΠΟΣΓΚΑμεΑ:«ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΑΜΕΑ 2016»
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 1ου ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΣΑμεΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΑΤ
12 ΜΕΤΑΛΛΙΑ 3 ΧΡΥΣΑ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ SPECIAL OLYMPICS ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2016
ΣΕΕΑΠΙΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΑΕΔ
Το 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΑ SPECIAL OLYMPICS ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2016
ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α & Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ (ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - EASY TO READ) ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΠ
ΤΙΜΗΤΙΚΟΙ ΕΠΑΙΝΟΙ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΥΣΕΕΠ ΠΥΣΕΕΠ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ
ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ 18/5/2016 ΚΕΑΤ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Εκπαιδευτικό και Ενημερωτικό Υλικό - Λογισμικό - Οδηγοί
Προσλήψεις εκπαιδευτικών-Διορισμοί-Tοποθετήσεις
Μεταθέσεις-Αποσπάσεις
Νομοθεσία
Ασφαλιστικά-Μισθολογικά -Συνταξιοδοτικά Θέματα
Μεταπτυχιακά Επιμορφώσεις Υποτροφίες Βιβλία Περιοδικά Άρθρα
Θέσεις Εργασίας - Προκηρύξεις - Προσκλήσεις
Διάφορα Θέματα
Επιδόματα
Συνέδρια-Ημερίδες-Σεμινάρια- Εκδηλώσεις
Χρήσιμα
Σύνδεσμοι - Links
Φωτογραφίες
Γράφουν για εμάς
Επικοινωνία
 
Αναζήτηση
Αγγλο-Ελληνικό Λεξικό



Online από: 20/11/2007
Επισκέπτες: 15295237
Online: 415
Το 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 - Πόπη Γ. Γεωργίου

Το 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Το  Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ «Artemotion Xpress in Europe» στην Βαρκελώνη όπου πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση των είκοσι δύο εκπαιδευτικών – συντονιστών από κάθε χώρα της σύμπραξης  που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, για τη βραχυπρόθεσμη κατάρτηση προσωπικού και κοινή δραστηριότητα μάθησης, από τις 17 έως τις 23 Απριλίου 2016.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 6 συνολικά χώρες: Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ισπανία με συντονίστρια χώρα την Ελλάδα.  Το πρόγραμμα υπόσχεται πολύ τέχνη, κίνηση, συναίσθημα, διαδραστικότητα, ζωντάνια, εκπαίδευση, δημιουργικότητα, φαντασία και συνεργασία.
Την Ελλάδα εκπροσώπησαν από το 1Ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού οι: Μουρελάτου Σταμούλα, εργοθεραπεύτρια και γενική συντονίστρια Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ «Artemotion Xpress in Europe», ο Διευθυντής  του σχολείου Παληάς Ηρακλής και τα μέλη της παιδαγωγικής ομάδας Τσιουχλιάρα Γεωργία και Τσιάρα Ζωή.

Συναντήθηκαν στο C.E.E. CAN RIGOL ειδικό σχολείο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Βαρκελώνης, με στόχο την ανταλλαγή καλών πρακτικών και τη βελτίωση της ποιότητας των σχολείων και των εκπαιδευτικών μεθόδων τους.

Tην Κυριακή 17/4/2016 ήταν η ημέρα άφιξης στην Βαρκελώνη των συμμετεχόντων στην κινητικότητα από όλα τα σχολεία της σύμπραξης. Το βράδυ τους υποδέχθηκαν ο συντονιστής του εταιρικού σχολείου της Ισπανίας Rodrigo Fafian Amado και η διευθύντριά Rosa Rodriguez και ακολούθησε δείπνο καλωσορίσματος.

Την επομένη ημέρα 18/4/2016, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο του Δήμου El Prat de Llobregat, περιοχή στην οποία βρίσκεται το σχολείο, όπου τους καλωσόρισαν εκπρόσωποι του δήμου και η σύμβουλος εκπαίδευσης Pilar Eslava. Η ομιλία που ακολούθησε από τον πατέρα παιδιού του σχολείου, Toni Garcia και πρόεδρο των «Φίλων της Τέχνης», ήταν ιδιαίτερα συγκινητική.

Την εκδήλωση κάλυψε η τηλεόραση "El prat tv".

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο σχολείο, όπου τους υποδέχθηκαν, με ενθουσιασμό, μαθητές, προσωπικό και μικρός αριθμός γονέων. Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του εκπαιδευτικού συστήματος της Ισπανίας από τον συντονιστή του προγράμματος Rodrigo Fafian και την εκπαιδευτικό Cristina Cifre. Ακολούθησε η προσφορά των δώρων που έφέραν από την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες.

Παρακολουθήσαν το πρόγραμμα θεραπευτικής ιππασίας που πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα στο σχολείο τους και συμμετέχουν περίπου 30 μαθητές και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τεχνικές που χρησιμοποιούν για την θεραπευτική προσέγγιση παιδιών με αυτισμό, νοητική υστέρηση και κινητικές δυσκολίες.

Την Τρίτη 19/4/2016, μετά την έλευσή τους στο σχολείο Can Rigol, ξεναγηθήκαν σε όλους τους χώρους του σχολείου. Το διάλειμμά τους πραγματοποιήθηκε στο Tasta’M κυλικείο του σχολείου που λειτουργεί από τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Είχαν την ευκαιρία να μάθουν πως μπορεί να λειτουργήσει ένα κυλικείο από παιδιά με ειδικές ανάγκες και να δούνε στην πράξη τη χρήση βοηθητικού υλικού με κάρτες και χρηματικών συναλλαγών.

Την Τετάρτη 20/4/2016, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση των συντονιστών  και συζητήθηκε η μέχρι τώρα πρόοδος του προγράμματος και ο σχεδιασμός των μελλοντικών δραστηριότητων.


Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του προγράμματος παρακολούθησαν ταινία κινουμένων σχεδίων που δημιουργήθηκε από τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ακολούθησε μάθημα Yoga με μαθητές υπό την καθοδήγηση του Rodrigo Fafian και της εκπαιδευτικού Francisca Ocon. Οι εξειδικευμένες ασκήσεις αναπνοής και οι τεχνικές χαλάρωσης βοηθούν στη συγκέντρωση αλλά και την χαλάρωση και ηρεμία των μαθητών.

Την Παρασκευή 22/4/2016, τελευταία ημέρα του προγράμματος, οργανώθηκαν στο σχολείο, διάφορα εργαστήρια που αφορούσαν τις τέχνες και τα συναισθήματα αλλά και την καλύτερη κατανόηση της λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου Can Rigol. Συμμετείχαν σε εργαστήρι χειροτεχνίας, στις δραστηριότητες κουζίνας και στο «κολάζ της φιλίας».  Παρακολούθησαν μουσικοθεατρική παράσταση από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου που αφορούσε την γιορτή του Saint Jordi που είναι μια ημέρα ξεχωριστή για τους Καταλανούς. 

Ακολούθησε μουσική παράσταση από την ομάδα κρουστών Trip-Ιtaka, όπου σύσσωμο το σχολείο, μαθητές, εκπαιδευτικοί και Ευρωπαίοι εταίροι έγιναν μια μεγάλη παρέα, ξεχάστηκαν οι γλωσσικοί φραγμοί και χόρεψαν στους έντονους μουσικούς ρυθμούς.

 Τέλος, στο δείπνο αποχαιρετισμού όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου Can Rigol αποχαιρέτισαν τους καλεσμένους τους με χορό, ενθουσιασμό  με τις καλύτερες ευχές τους.  

Η Μουρελάτου Σταμούλα, αναφέρει: ''Ευχαριστούμε πολύ τους αγαπητούς συνεργάτες από την Ισπανία: Rodrigo, Rosa, Cristina, Nouria, Martha, Alida, Aida, Iolanda, Jaume, Josep Maria και πολλούς ακόμη Ισπανούς συναδέλφους, για την υπέροχη κινητικότητα, το άρτια οργανωμένο πρόγραμμα, την ποικιλία των δραστηριοτήτων και δράσεων που πραγματοποίησαν, την άψογη φιλοξενία, τις μοναδικές εμπειρίες και την καλύτερη ανταλλαγή καλών πρακτικών. Μας έδωσαν την ευκαιρία να Νιώσουμε μέσα από την Τέχνη, να Επικοινωνήσουμε, να Διδαχτούμε και να γνωρίσουμε την Καταλονία και τα έθιμά της με έναν ξεχωριστό τρόπο συνδέοντας τα με το πρόγραμμά μας «Artemotion Xpress in Europe».  Ήταν μια κινητικότητα απόλυτα επιτυχημένη που θα μείνει στη μνήμη μας για πάντα''.

Ενημερωτικό Φυλλάδιο για το πρόγραμμα ARTEMOTION XPRESS IN EUROPE στα Ελληνικά

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο από την τηλεόραση "El prat tv"

Σ ' αυτό το βίντεο θα βρείτε τη συνέντευξη στον Rosa Rodríguez (Διευθύντρια του σχολείου να rigol), την Σταμούλα Μουρελάτου (γενικός συντονιστής του προγράμματος) και Heike Bauer (German coordinator).

Θερμά συγχαρητήρια στη Σταμούλα Μουρελάτου, εργοθεραπεύτρια του  1ου Ειδικού Σχολείου Κορυδαλλού και μέλος του Συλλόγου μας - ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, για την επιλογή της ως γενική συντονίστρια Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ «ARTEMOTION XPRESS IN EUROPE», που αποδεικνύει ότι η πορεία και η προσφορά της στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ούτε τυχαία είναι, ούτε συγκυριακή.

Θερμά συγχαρητήρια στον Διευθυντή του Σχολείου Ηρακλή Παληά και στο Σύλλογο Προσωπικού του Σχολείου, που με τη ενεργή συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά προγράμματα προάγουν εκσυγχρονισμό της Ειδικής Αγωγής και της Εκπαίδευσης γενικά.

Είμαστε υπερήφανοι για εσάς!!!

Σας ευχαριστούμε!!!

Δημοσιεύτηκε στο www.seepeaa.gr

και Σεεπεαα www.seepeaa.gr στο Facebook





Αλλες επιλογές

ΣΕΕΠΕΑ ΚΕΝΤΡ. & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ

ΚΕΑΤ ΔΥΟ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

ΕΠΑΙΝΟΙ ΣΤΑ ΚΕΑΤ ΕΙΔ. ΓΥΜΝ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΕΙΔ. ΔΗΜ. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΕΙΔ. ΓΥΜΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΙΔ. ΓΥΜΝ. ΡΟΔΟΥ ΕΙΔ. ΝΗΠ. & ΔΗΜ. Ν. ΠΡΟΠ/ΔΑΣ ΕΙΔ. ΓΥΜΝ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2ο ΕΙΔ. ΔΗΜ. ΙΩΑΝ/ΝΩΝ ΕΕΕΕΚ ΡΟΔΟΥ EEEK ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΣΤΟ ''ΚΑΝ' ΤΟ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙ 2017''

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΛΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/3 ΚΑΙ 2ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΕΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΕΕΠΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩN

ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ 3ο ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 16-17/5/2017. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΩΣ 7/4 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΑΤΕΑ ΕΑΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ: Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗΣ…

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ FREE MOBILITY 2016-2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΝΕΛΕΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2017

ΕΠΑΙΝΟΙ ΣΤΑ ΕΕΕΕΚ 1ο Δ. ΠΥΛΑΙΑΣ–ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΝΑΞΟΥ ΡΟΔΟΥ & ΕΕΕΕΚ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ''TRADE FAIR 2017'' | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η ΟΛΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΠΥ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΕΨ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ Σ/Ν ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΑΤ Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ

ΥΠΕΠΘ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΝΤΟ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙ 2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΕΨ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 4/3/2017 ΑΘΗΝΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΝΕΛΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΥΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΕΕΕΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΕΤΕΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΙΟΡΙΣΤΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 23/2

ΟΠΑΝΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ''ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ'' ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΛΗΜΝΟΥ; | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΣΑμεΑ.: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ

ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ



πίσω

 
ΣΕΕΠΕΑΑ WWW.SEEPEAA.GR ΣΤΟ FACEBOOK
περισσότερα
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚόΣ ΣΤΑΘΜόΣ ΝέΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
περισσότερα
ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
Δ.I.E.K ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
περισσότερα
ΝΟΜΟΣ 4327/2015 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ,ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
περισσότερα
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ
περισσότερα
ΕΟΠΠΥ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
περισσότερα
ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
περισσότερα
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ
περισσότερα
ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑSPERGER ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ 25 ΗΜΕΡΩΝ
περισσότερα
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-SPECIAL EDUCATION ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ & ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ
περισσότερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΥΓΕΙΑ-HEALTH LINKS-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
περισσότερα
ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
ΚΔΑΔΟΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Ε.Π.)
 
Copyright © 2008 seepeaa.gr - designed by Lighthouse Internet Applications