Σάββατο, 29 Απριλίου 2017
Αρχική
Σύλλογος
Oμοσπονδία-Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.)
Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ / ΠΥΣΕΕΠ. Ενημερώσεις - Ανακοινώσεις Αιρετών
Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. Θέματα Αναπληρωτών
Συλλόγοι ΕΕΠ ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ Φορείς - Ειδική Αγωγή - Αναπηρία
ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΚΩΦΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΗΚΟΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΟΡΕΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΣΕΕΠΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ 1ου ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΙΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΣΕΕΠΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΑΕΔ 28/5/2016
Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΟΡΕΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ 5-6 ΙΟΥΝΙΟΥ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!
ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 26/5/2016 ΧΑΛΚΙΔΑ
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ 24/5/2016
ΚΕΑΤ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ»
Η ΕΚΘΕΣΗ ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΞΑΝΘΗΣ
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑVAAZ .ORG ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ ΜΕΣΩ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ!
ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 28-29/5/2016 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΑΓΑΘΟΥ ''ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ''
Εκπαιδευτικό και Ενημερωτικό Υλικό - Λογισμικό - Οδηγοί
Προσλήψεις εκπαιδευτικών-Διορισμοί-Tοποθετήσεις
Μεταθέσεις-Αποσπάσεις
Νομοθεσία
Μεταπτυχιακά Επιμορφώσεις Υποτροφίες Βιβλία Περιοδικά Άρθρα
Θέσεις Εργασίας - Προκηρύξεις - Προσκλήσεις
Διάφορα Θέματα
Συνέδρια-Ημερίδες-Σεμινάρια- Εκδηλώσεις
Χρήσιμα
Σύνδεσμοι - Links
Φωτογραφίες
Γράφουν για εμάς
Επικοινωνία
 
Αναζήτηση
Αγγλο-Ελληνικό ΛεξικόOnline από: 20/11/2007
Επισκέπτες: 16246093
Online: 307
Το 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 - Πόπη Γ. Γεωργίου

Το 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Το  Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ «Artemotion Xpress in Europe» στην Βαρκελώνη όπου πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση των είκοσι δύο εκπαιδευτικών – συντονιστών από κάθε χώρα της σύμπραξης  που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, για τη βραχυπρόθεσμη κατάρτηση προσωπικού και κοινή δραστηριότητα μάθησης, από τις 17 έως τις 23 Απριλίου 2016.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 6 συνολικά χώρες: Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ισπανία με συντονίστρια χώρα την Ελλάδα.  Το πρόγραμμα υπόσχεται πολύ τέχνη, κίνηση, συναίσθημα, διαδραστικότητα, ζωντάνια, εκπαίδευση, δημιουργικότητα, φαντασία και συνεργασία.
Την Ελλάδα εκπροσώπησαν από το 1Ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού οι: Μουρελάτου Σταμούλα, εργοθεραπεύτρια και γενική συντονίστρια Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ «Artemotion Xpress in Europe», ο Διευθυντής  του σχολείου Παληάς Ηρακλής και τα μέλη της παιδαγωγικής ομάδας Τσιουχλιάρα Γεωργία και Τσιάρα Ζωή.

Συναντήθηκαν στο C.E.E. CAN RIGOL ειδικό σχολείο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Βαρκελώνης, με στόχο την ανταλλαγή καλών πρακτικών και τη βελτίωση της ποιότητας των σχολείων και των εκπαιδευτικών μεθόδων τους.

Tην Κυριακή 17/4/2016 ήταν η ημέρα άφιξης στην Βαρκελώνη των συμμετεχόντων στην κινητικότητα από όλα τα σχολεία της σύμπραξης. Το βράδυ τους υποδέχθηκαν ο συντονιστής του εταιρικού σχολείου της Ισπανίας Rodrigo Fafian Amado και η διευθύντριά Rosa Rodriguez και ακολούθησε δείπνο καλωσορίσματος.

Την επομένη ημέρα 18/4/2016, επισκέφτηκαν το Δημαρχείο του Δήμου El Prat de Llobregat, περιοχή στην οποία βρίσκεται το σχολείο, όπου τους καλωσόρισαν εκπρόσωποι του δήμου και η σύμβουλος εκπαίδευσης Pilar Eslava. Η ομιλία που ακολούθησε από τον πατέρα παιδιού του σχολείου, Toni Garcia και πρόεδρο των «Φίλων της Τέχνης», ήταν ιδιαίτερα συγκινητική.

Την εκδήλωση κάλυψε η τηλεόραση "El prat tv".

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο σχολείο, όπου τους υποδέχθηκαν, με ενθουσιασμό, μαθητές, προσωπικό και μικρός αριθμός γονέων. Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του εκπαιδευτικού συστήματος της Ισπανίας από τον συντονιστή του προγράμματος Rodrigo Fafian και την εκπαιδευτικό Cristina Cifre. Ακολούθησε η προσφορά των δώρων που έφέραν από την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες.

Παρακολουθήσαν το πρόγραμμα θεραπευτικής ιππασίας που πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα στο σχολείο τους και συμμετέχουν περίπου 30 μαθητές και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τεχνικές που χρησιμοποιούν για την θεραπευτική προσέγγιση παιδιών με αυτισμό, νοητική υστέρηση και κινητικές δυσκολίες.

Την Τρίτη 19/4/2016, μετά την έλευσή τους στο σχολείο Can Rigol, ξεναγηθήκαν σε όλους τους χώρους του σχολείου. Το διάλειμμά τους πραγματοποιήθηκε στο Tasta’M κυλικείο του σχολείου που λειτουργεί από τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Είχαν την ευκαιρία να μάθουν πως μπορεί να λειτουργήσει ένα κυλικείο από παιδιά με ειδικές ανάγκες και να δούνε στην πράξη τη χρήση βοηθητικού υλικού με κάρτες και χρηματικών συναλλαγών.

Την Τετάρτη 20/4/2016, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση των συντονιστών  και συζητήθηκε η μέχρι τώρα πρόοδος του προγράμματος και ο σχεδιασμός των μελλοντικών δραστηριότητων.


Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του προγράμματος παρακολούθησαν ταινία κινουμένων σχεδίων που δημιουργήθηκε από τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ακολούθησε μάθημα Yoga με μαθητές υπό την καθοδήγηση του Rodrigo Fafian και της εκπαιδευτικού Francisca Ocon. Οι εξειδικευμένες ασκήσεις αναπνοής και οι τεχνικές χαλάρωσης βοηθούν στη συγκέντρωση αλλά και την χαλάρωση και ηρεμία των μαθητών.

Την Παρασκευή 22/4/2016, τελευταία ημέρα του προγράμματος, οργανώθηκαν στο σχολείο, διάφορα εργαστήρια που αφορούσαν τις τέχνες και τα συναισθήματα αλλά και την καλύτερη κατανόηση της λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου Can Rigol. Συμμετείχαν σε εργαστήρι χειροτεχνίας, στις δραστηριότητες κουζίνας και στο «κολάζ της φιλίας».  Παρακολούθησαν μουσικοθεατρική παράσταση από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου που αφορούσε την γιορτή του Saint Jordi που είναι μια ημέρα ξεχωριστή για τους Καταλανούς. 

Ακολούθησε μουσική παράσταση από την ομάδα κρουστών Trip-Ιtaka, όπου σύσσωμο το σχολείο, μαθητές, εκπαιδευτικοί και Ευρωπαίοι εταίροι έγιναν μια μεγάλη παρέα, ξεχάστηκαν οι γλωσσικοί φραγμοί και χόρεψαν στους έντονους μουσικούς ρυθμούς.

 Τέλος, στο δείπνο αποχαιρετισμού όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου Can Rigol αποχαιρέτισαν τους καλεσμένους τους με χορό, ενθουσιασμό  με τις καλύτερες ευχές τους.  

Η Μουρελάτου Σταμούλα, αναφέρει: ''Ευχαριστούμε πολύ τους αγαπητούς συνεργάτες από την Ισπανία: Rodrigo, Rosa, Cristina, Nouria, Martha, Alida, Aida, Iolanda, Jaume, Josep Maria και πολλούς ακόμη Ισπανούς συναδέλφους, για την υπέροχη κινητικότητα, το άρτια οργανωμένο πρόγραμμα, την ποικιλία των δραστηριοτήτων και δράσεων που πραγματοποίησαν, την άψογη φιλοξενία, τις μοναδικές εμπειρίες και την καλύτερη ανταλλαγή καλών πρακτικών. Μας έδωσαν την ευκαιρία να Νιώσουμε μέσα από την Τέχνη, να Επικοινωνήσουμε, να Διδαχτούμε και να γνωρίσουμε την Καταλονία και τα έθιμά της με έναν ξεχωριστό τρόπο συνδέοντας τα με το πρόγραμμά μας «Artemotion Xpress in Europe».  Ήταν μια κινητικότητα απόλυτα επιτυχημένη που θα μείνει στη μνήμη μας για πάντα''.

Ενημερωτικό Φυλλάδιο για το πρόγραμμα ARTEMOTION XPRESS IN EUROPE στα Ελληνικά

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο από την τηλεόραση "El prat tv"

Σ ' αυτό το βίντεο θα βρείτε τη συνέντευξη στον Rosa Rodríguez (Διευθύντρια του σχολείου να rigol), την Σταμούλα Μουρελάτου (γενικός συντονιστής του προγράμματος) και Heike Bauer (German coordinator).

Θερμά συγχαρητήρια στη Σταμούλα Μουρελάτου, εργοθεραπεύτρια του  1ου Ειδικού Σχολείου Κορυδαλλού και μέλος του Συλλόγου μας - ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, για την επιλογή της ως γενική συντονίστρια Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ «ARTEMOTION XPRESS IN EUROPE», που αποδεικνύει ότι η πορεία και η προσφορά της στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ούτε τυχαία είναι, ούτε συγκυριακή.

Θερμά συγχαρητήρια στον Διευθυντή του Σχολείου Ηρακλή Παληά και στο Σύλλογο Προσωπικού του Σχολείου, που με τη ενεργή συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά προγράμματα προάγουν εκσυγχρονισμό της Ειδικής Αγωγής και της Εκπαίδευσης γενικά.

Είμαστε υπερήφανοι για εσάς!!!

Σας ευχαριστούμε!!!

Δημοσιεύτηκε στο www.seepeaa.gr

και Σεεπεαα www.seepeaa.gr στο Facebook

Αλλες επιλογές

SUMMER SCHOOL ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 11-20/7/2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

SUMMER SCHOOL ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 11-20/7/2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

PRAKSIS ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ

ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 27/4-26/5/2017 ΑΘΗΝΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΣΑμεΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

ΕΣΑμεΑ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΑΞΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΚΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΠΕΘ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΣΑμεΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΑΜΕΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ACCESSIBILITY HACKATHLON ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΜΕΑ 6-5/2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΒΟΥΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΜΑΤΑ ΕΕΠ & ΕΒΠ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 10/4/207 ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΕΛΕΑ ΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΕΑΕ ΤΟΥ ΥΠΠΕΘ

ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ Ε.Α.Ε.

ΣΑΤΕΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10/4/2017 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ… ΠΑΝΤΟΥ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!..

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΑΚΗ ΣΤΙΣ ΣΜΕΑΕ ΣΤΟ ΙΝΑΑ ΠΕΥΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 7ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΕΕΕΚ ΑΤΤΙΚΗΣ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΣΑΤΕΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7/4/2017 ''ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ…ΥΠΟΥΡΓΟΥ''

Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΒΟΛΟΥ FREE MOBILITY ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ''ΑΦΩΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ'' 9/4/2017 ΒΟΛΟΣ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α. ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤΗ ΕΑΕ ΤΗΝ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΤΕΑ 5-4-2017 ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ…

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ ME TON ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΑΤΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟ ΓΟΝΕΪΚΟ-ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ 4/4/2017 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΣΤΗΣΑΝ ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!!!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΕΠΘ ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6/4/2017

ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ Υ.Α. ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΕΕΕΚ ΣΕΡΡΩΝ ΑΧΑΪΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΒΟΛΟΥ ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ FREE MOBILITY | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΙΣΜΟΥ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣπίσω

 
ΣΕΕΠΕΑΑ WWW.SEEPEAA.GR ΣΤΟ FACEBOOK
περισσότερα
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚόΣ ΣΤΑΘΜόΣ ΝέΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
περισσότερα
ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
Δ.I.E.K ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
περισσότερα
ΝΟΜΟΣ 4327/2015 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ,ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
περισσότερα
ΕΟΠΠΥ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
περισσότερα
ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
περισσότερα
ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑSPERGER ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ 25 ΗΜΕΡΩΝ
περισσότερα
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-SPECIAL EDUCATION ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ & ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ
περισσότερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΥΓΕΙΑ-HEALTH LINKS-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
περισσότερα
ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
ΚΔΑΔΟΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Ε.Π.)
 
Copyright © 2008 seepeaa.gr - designed by Lighthouse Internet Applications