Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017
Αρχική
Σύλλογος
Oμοσπονδία-Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.)
Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ / ΠΥΣΕΕΠ. Ενημερώσεις - Ανακοινώσεις Αιρετών
Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. Θέματα Αναπληρωτών
Συλλόγοι ΕΕΠ ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ Φορείς - Ειδική Αγωγή - Αναπηρία
ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΑΙΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ 1ο ΕΕΕΕΚ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ, ΕΕΕΕΚ ΚΟΖΑΝΗΣ, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΕΕΕΚ ΠΥΡΓΟΥ ΕΕΕΕΚ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ«ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» 2016
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΧ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΑΕ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΗΣ-ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Δ΄ΑΘΗΝΑΣ
ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ EΞΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ EΝΑ ΧΑΛΚΙΝΟ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ SPECIAL OLYMPICS ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2016
ΠΟΣΓΚΑμεΑ:«ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΑΜΕΑ 2016»
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 1ου ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΣΑμεΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΑΤ
12 ΜΕΤΑΛΛΙΑ 3 ΧΡΥΣΑ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ SPECIAL OLYMPICS ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2016
ΣΕΕΑΠΙΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΑΕΔ
Το 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΑ SPECIAL OLYMPICS ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2016
ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Α & Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ (ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - EASY TO READ) ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΠ
ΤΙΜΗΤΙΚΟΙ ΕΠΑΙΝΟΙ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΥΣΕΕΠ ΠΥΣΕΕΠ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ
ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ 18/5/2016 ΚΕΑΤ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Εκπαιδευτικό και Ενημερωτικό Υλικό - Λογισμικό - Οδηγοί
Προσλήψεις εκπαιδευτικών-Διορισμοί-Tοποθετήσεις
Μεταθέσεις-Αποσπάσεις
Νομοθεσία
Ασφαλιστικά-Μισθολογικά -Συνταξιοδοτικά Θέματα
Μεταπτυχιακά Επιμορφώσεις Υποτροφίες Βιβλία Περιοδικά Άρθρα
Θέσεις Εργασίας - Προκηρύξεις - Προσκλήσεις
Διάφορα Θέματα
Επιδόματα
Συνέδρια-Ημερίδες-Σεμινάρια- Εκδηλώσεις
Χρήσιμα
Σύνδεσμοι - Links
Φωτογραφίες
Γράφουν για εμάς
Επικοινωνία
 
Αναζήτηση
Αγγλο-Ελληνικό ΛεξικόOnline από: 20/11/2007
Επισκέπτες: 15295231
Online: 416
1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Δημοσιεύουμε με πολλή χαρά και υπερηφάνεια τις δράσεις και τα προγράμματα του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού, που συνεχίζει χωρις διακοπή το σπουδαίο εργο του και την προσφορά του στην Εκπαίδευση και Ειδική Αγωγή για τους μαθητές με ειδικές ανάγκες, ξεπερνώντας τα σύνορα της χώρας με τα διεθνή προγράμματα που συμμετέχει.

1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το σχολείο μας, το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού, είναι ένα δημόσιο σχολείο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης όπου οι μαθητές μας παρακολουθούν εξατομικευμένα προγράμματα και συμμετέχουν σε πλήθος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, καινοτόμων προγραμμάτων και εκδηλώσεων, εντός και εκτός σχολείου, με σκοπό τη βελτίωση των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων τους σε όλους τους τομείς της ανάπτυξης και με απώτερο στόχο την ομαλή ένταξή τους στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. 

Από το 2008, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας στην προσπάθειά τους να επιτύχουν τον παραπάνω σκοπό, εκπονούν, μαζί με τους μαθητές, εκπαιδευτικά καινοτόμα προγράμματα, τα οποία αφορούν σε διαφορετική προσέγγιση της γνώσης και σε νέες, εναλλακτικές διδακτικές μεθόδους και φιλοσοφία.

Ενδεικτικά, κάθε χρόνο υλοποιούνται 3-5 καινοτόμα προγράμματα:

-     Αγωγής Υγείας: «Ο Τρυφερούλης Μικροφτερούλης – ένα παραμύθι για τη διαφορετικότητα», «Συναισθήματα και Αισθήματα»,  «Ο μικρός καταναλωτής», «Αθλητισμός και ισότητα ευκαιριών», Πρόγραμμα Κολύμβησης, Πρόγραμμα Τέννις, «Δράση-Αντίδραση»

-             Περιβαλλοντικής Αγωγής: «Ζώα υπό εξαφάνιση», «Διατροφή και Ανακύκλωση»

-       Πολιτιστικών Θεμάτων: «Ταξιδεύοντας με αερόστατο», «Σαν μια μουσική όλη τη ζωή ζήσε»

-          Πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού: «Τί θα γίνω όταν μεγαλώσω;»

-         Σχολή Γονέων

 


Επίσης,έχουν πραγματοποιηθεί ευρωπαϊκά καινοτόμα προγράμματα:

- ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Comenius (2012-2014), με τίτλο «A Taste of Europe», στο οποίο συμμετείχε το σχολείο με άλλα 6 σχολεία, Γενικής και Ειδικής Αγωγής,  ισάριθμων ευρωπαϊκών χωρών. Με κοινό σημείο συνταγές φαγητών και γλυκών που κάθε χώρα έχει, οι μαθητές των χωρών εταίρων είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με διαφορετικούς τρόπους (μέσω SΚYPE, ταχυδρομικά, με ανταλλαγή φωτογραφιών στο διαδίκτυο), να γνωρίσουν διαφορετικούς πολιτισμούς, έθιμα και παραδόσεις, να μάθουν να σέβονται ανθρώπους άλλης εθνικότητας, να βελτιώσουν τις κοινωνικές δεξιότητες και να γνωρίσουν την ιδέα του ευρωπαίου πολίτη. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, με συντονίστρια την δασκάλα ειδικής αγωγής κα Θεοδώρα Οικονόμου.-ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MAGOS (2013 – 2014): βασική αποστολή του προγράμματος ήταν η συνεργατική σχεδίαση εκπαιδευτικών παιχνιδιών για μαθητές της πρωτοβάθμιας και  δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα περιλάμβανε την εκπαίδευση και την κατάρτιση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών με στόχο την εμπλοκή των μαθητών στη διαδικασία σχεδιασμού του λογισμικού περιβάλλοντος του παιχνιδιού. Συμμετείχαν τρεις μαθητές της ανώτερης βαθμίδας, η Λογοθεραπεύτρια του σχολείου κα Μίχα Ασημίνα και η Εργοθεραπεύτρια κα Μουρελάτου Σταμούλα, με τη καθοδήγηση των οποίων οι μαθητές σχεδίασαν διάφορα παιχνίδια.

-ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ eTwinning (Σεπτέμβριος 2015 - Ιούνιος 2016), με τίτλο: «You Said Sculpture? – Γλυπτική, είπατε;»”, στο οποίο συμμετείχε το σχολείο μας με άλλα 4 σχολεία, Γενικής Αγωγής και Ειδικής Αγωγής, ισάριθμων χωρών (Γαλλία, Πολωνία, Σλοβενία, Τουρκία). Κάθε χώρα παρουσίαζε ένα δικό της γλυπτό στους μαθητές των χωρών-εταίρων, οι οποίοι, μ’ αυτό τον τρόπο γνώρισαν, τη γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό των χωρών που συμμετείχαν. Συντονίστρια ήταν η κα Θεοδώρα Οικονόμου.


 -  INTERNATIONAL SCHOOL AWARD (2015-2018), με συντονίστρια την εργοθεραπεύτρια του σχολείου, κα Σταμούλα Μουρελάτου και συμμετέχοντες όλους τους εκπαιδευτικούς και μαθητές του σχολείου. Ένας μεγάλος αριθμός δράσεων και δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015, είχαν ως αποτέλεσμα την παγκόσμια διάκρισή μας και την απονομή τιμητικού βραβείου. Να επισημάνουμε πως είμαστε το πρώτο Ειδικό Σχολείο που κερδίζει ένα τέτοιο βραβείο από το Βρετανικό Συμβούλιο.

-ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Erasmus+ (2015-2018), με τίτλο «Artemotion Xpress in Europe» και γενική συντονίστρια του προγράμματος την εργοθεραπεύτρια του σχολείου, κα Σταμούλα Μουρελάτου, στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας με άλλα 5 Ειδικά Σχολεία, ισάριθμων ευρωπαϊκών χωρών (Γερμανία, Ισπανία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβενία). Το πρόγραμμα έχει στόχο να χρησιμοποιήσει την τέχνη για την έκφραση του συναισθήματος των παιδιών με ειδικές ανάγκες, ενώ ταυτόχρονα να υποβοηθήσει κι όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής τους, το σχολικό, τον οικογενειακό και το κοινωνικό. Κύριοι άξονες του προγράμματος είναι η  τέχνη, η κίνηση, τα συναισθήματα, η διαδραστικότητα,  η δημιουργικότητα, η φαντασία και η συνεργασία, τόσο σε σχολικό όσο και σε διασχολικό επίπεδο. Με βάση αυτούς τους άξονες, κάθε μήνα, υλοποιείται ένας μεγάλος αριθμός δραστηριοτήτων, με τη συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών και μαθητών του σχολείου, όπου χρησιμοποιώντας ως μέσο τις τέχνες (μουσική, χορό, θέατρο, τραγούδι, ποίηση, φωτογραφία, γλυπτική, λογοτεχνία), στοχεύουν στην διευκόλυνση της εξωτερίκευσης των συναισθημάτων των μαθητών, στην κατανόηση των συναισθημάτων των άλλων (ενσυναίσθηση)  και στην προαγωγή της ψυχικής και συναισθηματικής υγείας των μαθητών μας. Κατασκευές, μουσικοκινητικά δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις, διαδραστικά παιχνίδια, προβολές στους διαδραστικούς πίνακες, παιχνίδια ρόλων και δραματοποιήσεις, επισκέψεις σε μουσεία, εκθέσεις, εκπαιδευτικά εργαστήρια, είναι μερικά από τα μέσα που χρησιμοποιούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. 

Καθώς το πρόγραμμα φτάνει στον πρώτο σχολικό χρόνο υλοποίησής του, είναι σημαντικό να πούμε πως μέχρι τώρα στέφεται με πλήρη επιτυχία. Αδιάψευστο στοιχείο οι πολυάριθμες αξιολογήσεις που γίνονται σε κάθε εταιρικό σχολείο και αφορούν τις δραστηριότητες (αξιολογημένες από τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς και μαθητές), τις βραχυπρόθεσμες κινητικότητες κατάρτισης του προσωπικού (αξιολογούν οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί σε κάθε κινητικότητα από κάθε εταιρικό σχολείο), καθώς και οι αξιολογήσεις των γονέων στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως στο πρόγραμμά μας συμμετέχουν περισσότεροι από 500 μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και περίπου 160 εκπαιδευτικοί και ειδικότητες.

 

Η διάχυση των προγραμμάτων πραγματοποιείται με αναρτήσεις  στην ιστοσελίδα του σχολείου, με προφορικές ανακοινώσεις, κατά στις σχολικές γιορτές και εκδηλώσεις, όπου συγκεντρώνεται πλήθος επισκεπτών και στα πλαίσια δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται στο χώρο του σχολείου. Όσον αφορά στο ERASMUS+,  έχει διανεμηθεί ενημερωτικό φυλλάδιο στους γονείς και σε κάθε ενδιαφερόμενο και επισκέπτη στο σχολείο μας, καθώς και σε εκπαιδευτικούς φορείς (Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, Περιφερειακή Διεύθυνση, Διεύθυνση Π.Ε. Πειραιά) και γίνονται συνεχείς ενημερώσεις ιστοσελίδας στο FACEBOOK και στο BLOG του σχολείου, που έχουν δημιουργηθεί με τον τίτλο του προγράμματος «Artemotion Xpress in Europe» και  οι οποίες κοινοποιούνται από διάφορα εκπαιδευτικά δίκτυα και τοπικές διαδικτυακές εφημερίδες. Επιπλέον, ένας διαδικτυακός τόπος έχει δημιουργηθεί από όλους τους συντονιστές των εταιρικών σχολείων όπου παρουσιάζονται όλες οι εργασίες του προγράμματος με συνεχόμενες ενημερώσεις και αναρτήσεις (http://artemotionxpressineurope.blogspot.gr/).

 

Οι γονείς ανταποκρίνονται θετικά στην πρόσκληση για ενεργή συμμετοχή σε δράσεις των προγραμμάτων, συμφωνούν στην αναγκαιότητα στενότερης συνεργασίας εκπαιδευτικών-γονέων και αναγνωρίζουν τη δημιουργία θετικού κλίματος και την προσφορά ποιότητας εκπαίδευσης στους μαθητές, με εμφανή αποτελέσματα στα παιδιά.

Με την ενεργή συμμετοχή και συνεργασία των γονέων επιτυγχάνονται τρεις στόχοι: πρώτον, αναπτύσσονται στενότεροι δεσμοί σχέσεων και επικοινωνίας μεταξύ μαθητών, εκπαιδευτικών γονέων, δεύτερον, οι γονείς γίνονται πολλαπλασιαστές διάχυσης των καινοτόμων προγραμμάτων και τρίτον, το σχολείο καθίσταται ανοικτό στην κοινωνία.

 

Με την υλοποίηση ποικίλων καινοτόμων προγραμμάτων και συνεργασία/σύμπραξη με ευρωπαϊκά σχολεία, με σκοπό την από κοινού πραγματοποίηση δράσεων και την επικοινωνία και αλληλεπίδραση με μαθητές άλλων χωρών, οι μαθητές μας βιώνουν χαρά και ικανοποίηση με την ενεργή  συμμετοχή τους. Αποκτούν γνώσεις και δεξιότητες, μέσω της  βιωματικής εμπειρίας. Καλλιεργούν και αναπτύσσουν την κριτική σκέψη, την ισότητα, τη δημιουργικότητα και την αισθητική. Ενθαρρύνονται στη λήψη πρωτοβουλιών και αποφάσεων, ενώ προωθείται  ο διάλογος και το πνεύμα αποδοχής  και συνεργασίας.  Επιπλέον, οι μαθητές βελτιώνουν τις κοινωνικές και γλωσσικές δεξιότητες στο σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό, ευρύτερο περιβάλλον.

 

Τέλος, οι Ευρωπαϊκές σχολικές συμπράξεις βελτιώνουν την εικόνα του σχολείου και ενισχύουν την ευρωπαϊκή του διάσταση. Κινητοποιείται και  δραστηριοποιείται όλο το σχολείο, προκειμένου να ενσωματώσει νέες ιδέες και δραστηριότητες στο αναλυτικό  πρόγραμμα. Οι δάσκαλοι, το ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό και το ειδικό βοηθητικό προσωπικού του σχολείου μας, ερχόμενοι σε επαφή με διαφορετικά εκπαιδευτικά προγράμματα, τροφοδοτούνται με ιδέες και νέες αντιλήψεις που αφορούν την ειδική αγωγή, με νέες καινοτόμες τεχνικές και μεθόδους, που προσπαθούν να ενσωματώσουν στο δικό τους καθημερινό ωρολόγιο πρόγραμμα, με στόχο πάντα την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξη για κάθε ένα από τους μαθητές ξεχωριστά.

 

Μουρελάτου Σταμούλα – Εργοθεραπεύτρια

Μίχα Ασημίνα – Λογοθεραπεύτρια

Οικονόμου Θεοδώρα – Δασκάλα ειδικής αγωγής

 

Ο ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ στηρίζει το έργο, τα προγράμματα και τις δράσεις σας, στέκεται δίπλα σας.

Η προσφορά σας σε όλους τους μαθητές με ειδικές ανάγκες και στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση είναι ανεκτίμητη!!!!

Τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους σας!!!!

Σας ευχαριστούμε!!!!

Δημοσιεύτηκε στο www.seepeaa.gr

και Σεεπεαα www.seepeaa.gr στο Facebook
Αλλες επιλογές

ΣΕΕΠΕΑ ΚΕΝΤΡ. & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ

ΚΕΑΤ ΔΥΟ ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ

ΕΠΑΙΝΟΙ ΣΤΑ ΚΕΑΤ ΕΙΔ. ΓΥΜΝ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΕΙΔ. ΔΗΜ. ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΕΙΔ. ΓΥΜΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΙΔ. ΓΥΜΝ. ΡΟΔΟΥ ΕΙΔ. ΝΗΠ. & ΔΗΜ. Ν. ΠΡΟΠ/ΔΑΣ ΕΙΔ. ΓΥΜΝ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2ο ΕΙΔ. ΔΗΜ. ΙΩΑΝ/ΝΩΝ ΕΕΕΕΚ ΡΟΔΟΥ EEEK ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΣΤΟ ''ΚΑΝ' ΤΟ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙ 2017''

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΟΛΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/3 ΚΑΙ 2ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΠΑΙΝΟΣ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΕΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΕΕΠΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩN

ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ 3ο ΔΙΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 16-17/5/2017. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΩΣ 7/4 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΑΤΕΑ ΕΑΕ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ: Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗΣ…

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ FREE MOBILITY 2016-2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΝΕΛΕΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2017

ΕΠΑΙΝΟΙ ΣΤΑ ΕΕΕΕΚ 1ο Δ. ΠΥΛΑΙΑΣ–ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΝΕΑΣ ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΝΑΞΟΥ ΡΟΔΟΥ & ΕΕΕΕΚ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ''TRADE FAIR 2017'' | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η ΟΛΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΠΥ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΕΨ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ Σ/Ν ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΑΤ Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ

ΥΠΕΠΘ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΝΤΟ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙ 2017 | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΕΨ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 4/3/2017 ΑΘΗΝΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΝΕΛΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΥΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΕΕΕΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΕΤΕΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΔΙΟΡΙΣΤΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 23/2

ΟΠΑΝΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ''ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ'' ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΛΗΜΝΟΥ; | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΣΑμεΑ.: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ

ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣπίσω

 
ΣΕΕΠΕΑΑ WWW.SEEPEAA.GR ΣΤΟ FACEBOOK
περισσότερα
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚόΣ ΣΤΑΘΜόΣ ΝέΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
περισσότερα
ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
Δ.I.E.K ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
περισσότερα
ΝΟΜΟΣ 4327/2015 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ,ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
περισσότερα
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ
περισσότερα
ΕΟΠΠΥ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
περισσότερα
ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
περισσότερα
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ
περισσότερα
ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑSPERGER ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ 25 ΗΜΕΡΩΝ
περισσότερα
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-SPECIAL EDUCATION ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ & ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ
περισσότερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΥΓΕΙΑ-HEALTH LINKS-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
περισσότερα
ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
ΚΔΑΔΟΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Ε.Π.)
 
Copyright © 2008 seepeaa.gr - designed by Lighthouse Internet Applications