Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020
Αρχική
Σύλλογος
Oμοσπονδία-Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Π.Δ. 1/2003
Καταστατικό
Μέλη
Δ.Σ.
Αντιπρόσωποι
Ανακοινώσεις
Ενημερώσεις
Δελτία Τύπου
Φωτογραφίες
Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.)
Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ / ΠΥΣΕΕΠ. Ενημερώσεις - Ανακοινώσεις Αιρετών
Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. Θέματα Αναπληρωτών
Συλλόγοι ΕΕΠ ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ Φορείς - Ειδική Αγωγή - Αναπηρία
Εκπαιδευτικό και Ενημερωτικό Υλικό - Λογισμικό - Οδηγοί
Προσλήψεις εκπαιδευτικών-Διορισμοί-Tοποθετήσεις
Μεταθέσεις-Αποσπάσεις
Νομοθεσία
Μεταπτυχιακά Επιμορφώσεις Σεμινάρια Υποτροφίες Βιβλία Περιοδικά Άρθρα
Θέσεις Εργασίας - Προκηρύξεις - Προσκλήσεις
Διάφορα Θέματα
Συνέδρια-Ημερίδες- Εκδηλώσεις
Χρήσιμα
Σύνδεσμοι - Links
Φωτογραφίες
Γράφουν για εμάς
Επικοινωνία
 
Αναζήτηση
Αγγλο-Ελληνικό ΛεξικόOnline από: 20/11/2007
Επισκέπτες: 1604772768
Online: 422
ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ


Αθήνα, 6-9-2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΣΕΕΠΕΑ- ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Πραγματοποιήθηκε χθες 5-9-2016, στα γραφεία της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, συνάντηση του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ με τους εκπροσώπους της στην Επιτροπή για τις υπηρεσιακές μεταβολές και στην Επιτροπή του ΙΕΠ για τις συνάφειες των μεταπτυχιακών τίτλων, καθώς και στις ομάδες που συγκροτήθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας στα πλαίσια της Επιτροπής για τον Ανασχεδιασμό και Αναβάθμιση της Ειδικής Εκπαίδευσης.
Είχαν προσκληθεί οι εκπρόσωποι της ΠΟΣΕΕΠΕΑ στις επιτροπές: Κ. Παπαευαγγέλου, Δ. Αρβανίτης και Ν. Αποστολοπούλου (Επιτροπή του ΙΕΠ για τη συνάφεια των μεταπτυχιακών). Επίσης, ο Β. Βούγιας και Σ. Γεωργακάκου (Τμήματα Ένταξης), η Γ. Μπουλμέτη και Ε. Τραγάκη  (προγράμματα συνεκπαίδευσης), η Α. Κουντουρά και Ν.Χατζηχαλεπλή (ΕΕΕΕΚ), καθώς και η Χ. Αναστασοπούλου ως εκπρόσωπος των αναπληρωτών ΕΕΠ στην επιτροπή για τις υπηρεσιακές μεταβολές και ο Δ.Παπαευθυμίου ως αιρετός του ΚΥΣΕΕΠ.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν τελικά ο πρόεδρος της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, Σ. Καρπενησιώτης, η ταμίας Χ. Αλμπάνη, ο Υπεύθυνος Τύπου & Δημ. Σχέσεων Κ. Παπαευαγγέλου, η πρόεδρος του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, Γ. Μπουλμέτη, ο αιρετός του ΠΥΣΕΕΠ, Δ. Αρβανίτης, η Δ/ντρια του ΕΕΕΕΚ Αιγάλεω, Α. Κουντουρά, η συνάδελφος Κοινωνική Λειτουργός στο ΕΕΕΕΚ Πειραιά, Ν. Χατζηχαλεπλή, η συνάδελφος Λογοθεραπεύτρια στο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ιλίου, Ν. Αποστολοπούλου και η γενική γραμματέας του ΙΜΕΓΕΕ Ε. Τραγάκη.
Απουσίαζαν οι: Β. Βούγιας, Σ. Γεωργακάκου, Χ. Αναστασοπούλου και Δ. Παπαευθυμίου.  
Σκοπός της συνάντησης ήταν η αποτίμηση της συμμετοχής των εκπροσώπων της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και η έκβαση των εργασιών των συγκεκριμένων επιτροπών.
Αρχικά το λόγο πήραν οι εκπρόσωποι της ομάδας για τα προγράμματα συνεκπαίδευσης, Γ. Μπουλμέτη και Ε. Τραγάκη, οι οποίες ενημέρωσαν ότι η ομάδα κατέληξε σε συγκεκριμένη πρόταση νομοθετικής ρύθμισης που συνοδεύεται από εκτενές κείμενο αιτιολογικής έκθεσης και συστάσεων σχετικά με τα προγράμματα συνεκπαίδευσης. Επισημάνθηκε το εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας και το υψηλό επιστημονικό επίπεδο της ομάδας εργασίας, καθώς και η αναγνώριση από τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της συμβολής του ΕΕΠ και ΕΒΠ στην Ειδική Εκπαίδευση.
Κατόπιν πήραν το λόγο οι συνάδελφοι Α. Κουντουρά και Ν. Χατζηχαλεπλή από την ομάδα για την αναβάθμιση των ΕΕΕΕΚ, οι οποίες ενημέρωσαν ότι παρουσιάστηκαν, παρά τις δυσκολίες συντονισμού της επιτροπής, οι θέσεις της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, που διέφεραν σημαντικά  από ήδη υπάρχον κείμενο. Κατά τις  εργασίες της επιτροπής, δόθηκε μεγάλη έμφαση από συγκεκριμένα μέλη στην αναλογία μαθητών-ΕΕΠ. Η κατάληξη των εργασιών ήταν να δοθεί χωριστά προς το υπουργείο  το υπόμνημα με τις προτάσεις της ΠΟΣΕΕΠΕΑ που αφορούσαν όλα τα θέματα οργάνωσης και λειτουργίας των ΕΕΕΕΚ.
Επισημάνθηκε από τους παρευρισκόμενους ότι στην πρόσφατη Τροπολογία του Υπ. Παιδείας δεν αναγνωρίζονται επαγγελματικά δικαιώματα στους αποφοίτους  ΕΕΕΕΚ και γενικά δεν αποτυπώθηκαν έστω οι ελάχιστες κοινές  προτάσεις της επιτροπής. Έγινε κοινά αποδεκτό ότι στην προοπτική ενός ν/σ για την Ειδική Εκπαίδευση πρέπει να θιχτούν σημαντικά θέματα, όπως προεπαγγελματική εκπαίδευση , αντιστοίχηση τάξεων και πτυχίων με τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας, προγράμματα αυτόνομης διαβίωσης και υποστηρικτικές υπηρεσίες.
Σε ερώτηση του προέδρου Σ. Καρπενησιώτη σχετικά με τη δική μας συμβολή στην Επιτροπή, οι συνάδελφοι απάντησαν ότι επισημάνθηκε η ιδιαίτερη ταυτότητα του ΕΕΠ και έγινε αποδεκτή από όλους τους συμμετέχοντες.
Ως προς την ομάδα για το νομοθετικό πλαίσιο των Τμημάτων Ένταξης, δεν υπήρξε πληροφόρηση καθώς δεν παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποί της.
Κατόπιν το λόγο έλαβαν οι εκπρόσωποι από την Επιτροπή του ΙΕΠ για τη συνάφεια των μεταπτυχιακών τίτλων. Πρώτος ενημέρωσε ο Δ. Αρβανίτης, ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικά στις πολλές αλλαγές στη φετινή εγκύκλιο και υπογράμμισε ότι η ΠΟΣΕΕΠΕΑ επιδίωξε και πέτυχε τη μοριοδότηση των μεταπτυχιακών στον κλάδο με συνάφεια στο αντικείμενο απασχόλησης. Ενημέρωσε ότι στην εγκύκλιο το Υπουργείο υποβάθμισε τα μεταπτυχιακά στην ΕΑΕ, χωρίς σχετική αιτιολόγηση και υπενθύμισε ότι κάθε χρόνο υπήρχε επανεξέταση των μεταπτυχιακών τίτλων ανάλογα με την εγκύκλιο και τη σύνθεση των μελών των ΠΥΣΕΕΠ.
Ως προς τα κριτήρια εξέτασης της συνάφειας, τόνισε ότι μέχρι πέρσι δεν υπήρχαν θεσμοθετημένα κριτήρια, τα μεταπτυχιακά κρίνονταν βάσει της εγκυκλίου και σε πολλές περιπτώσεις με  διαφορετικές ερμηνείες από τα ΠΥΣΕΕΠ.
Αναφέρθηκε, επίσης, στη στάση των εκπροσώπων της ΠΟΣΕΕΠΕΑ κατά την έναρξη της επιτροπής, οι οποίοι έθεσαν γραπτά στον πρόεδρο Β. Κουρμπέτη το αίτημα θέσπισης κριτηρίων. Οι εκπρόσωποί μας ζήτησαν τα κριτήρια να βασίζονται στα γνωστικά αντικείμενα κάθε κλάδου και στο καθηκοντολόγιο του ΕΕΠ και ενημέρωσαν όλα τα μέλη της επιτροπής παραδίδοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα (φεκ για καθηκοντολόγιο, κανονισμό λειτουργίας ΚΕΔΔΥ και ΕΔΕΑΥ, κ.ά.).
Τελικά, δεν έγινε δεκτή η πρόταση των εκπροσώπων μας να υπάρξει επίσημη απόφαση για τα κριτήρια. Έτσι, θα έπρεπε να αποφασιστεί αν θα επέμεναν μέχρι αποχωρήσεως να ισχύσουν τα κριτήρια -ενώ τόσα χρόνια όλοι αποδέχονταν την έλλειψή τους- ή να παραμείνουν και να παλέψουν εκ των ένδον, το οποίο επιλέχθηκε τελικά με σύμφωνη γνώμη της ΠΟΣΕΕΠΕΑ.
Συμπερασματικά ο Δ. Αρβανίτης τόνισε ότι είναι δουλειά αυτής της επιτροπής να ορίσει μόνιμα κριτήρια και ότι είναι σημαντική η συνέχεια της επιτροπής.
Από την πλευρά της, η Ν. Αποστολοπούλου, ενημέρωσε ότι εξετάστηκαν 1137 μεταπτυχιακοί τίτλοι και από αυτούς κόπηκε ένα ποσοστό 7% επί του συνόλου. Επισήμανε ότι οι πολύωρες και εξαντλητικές εργασίες της επιτροπής διεξήχθησαν σε κλίμα συνεργασίας με τους συναδέλφους και επικράτησε πνεύμα δικαιοσύνης και επιείκειας.
Αναφέρθηκε σε λάθη και παραλείψεις στην αποστολή των φακέλων από τις ΠΔΕ, τα οποία υπήρξε μέριμνα να αποκατασταθούν. Επιπλέον, επισήμανε τη μεγάλη ευθύνη των μελών της επιτροπής καθώς τα κριτήρια που έθετε η φετινή εγκύκλιος ήταν διαφορετικά. Τέλος, υπογράμμισε ότι είναι καλό να αναλαμβάνει ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί, και το Υπουργείο και κάθε μέλος της επιτροπής ονομαστικά.
Μετά, έλαβε το λόγο ο Κ. Παπαευαγγέλου, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι οι εκπρόσωποι του ΕΕΠ δούλεψαν σκληρά και συμμετείχαν και στην εξέταση 800 μεταπτυχιακών των εκπαιδευτικών. Επεσήμανε ότι η εγκύκλιος ανέφερε ρητά ότι έπρεπε να επανεξεταστούν τα μεταπτυχιακά και τόνισε ότι όλες οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες.
Επισημάνθηκαν μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία της διοίκησης και συγκεκριμένα:
·        Αποστολή ελλιπών στοιχείων από τις ΠΔΕ
·        Έλλειψη γραμματειακής υποστήριξης
Η έλλειψη γραμματειακής υποστήριξης δεν επέτρεψε να κατηγοριοποιηθούν τα μεταπτυχιακά και ως προς το Πανεπιστήμιο, κάτι που θα ήταν διευκολυντικό και για τη μελλοντική δουλειά της επιτροπής.
Επίσης, ο κ. Παπαευαγγέλου τόνισε ότι καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια να μην αδικηθεί κανείς, παρόλο που υπήρχαν πολλά κωλύματα, όπως αρχεία που δεν άνοιγαν, παλιά μεταπτυχιακά για τα οποία δεν υπήρχε πια οδηγός σπουδών, κλπ.
Κλείνοντας τη σύσκεψη ο πρόεδρος της ΠΟΣΕΕΠΕΑ Σ. Καρπενησιώτης ανέφερε ότι έγινε μια πολύ σημαντική δουλειά που πρέπει να αναδειχτεί. Ως προς τη συνάφεια των μεταπτυχιακών, τόνισε ότι κατέστη φανερό ότι υπήρχαν διαφορές στη μοριοδότηση που εκπορεύονταν από την εγκύκλιο. Επισήμανε, ωστόσο, ότι μέσα από τη διαδικασία αυτή θεσπίστηκαν κριτήρια που πρέπει να έχουν στο εξής μόνιμη ισχύ.
Ο κ Καρπενησιώτης αφού ευχαρίστησε τα μέλη των επιτροπών για τον πολύ σημαντικό όγκο δουλειάς που παρήγαγαν, ζήτησε να υπάρξει ένα υπόμνημα από κάθε ομάδα εκπροσώπων, που θα δημοσιοποιηθεί για να αναδειχθεί όλη αυτή η δουλειά.

Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα: www.seepeaa.gr

και Σεεπεαα www.seepeaa.gr στο Facebook

Αλλες επιλογές

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΪΟΥ 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Ε.Ε.Π ΚΑΙ Ε.Β.Π ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ: ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ Υ.Σ.Ε.Ε.Π ΚΑΙ Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «AΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ»

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Ε.Ε.Π ΚΑΙ Ε.Β.Π, ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΟΥΡΑΚΗ Α.(ΣΥΡΙΖΑ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΕΕΠΕΑ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 22-23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΕΕΠΕΑ: 2ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 12-2μμ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΔΒΜΘ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: 2ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25-11-2010

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 120 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Ε.Ε.Π ΚΑΙ Ε.Β.Π ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΔΒΜΘ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 120 ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΕΠ-ΕΒΠ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΒΟΥΓΙΑ (ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΣΕΕΠΕΑ) ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ (Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π). Υ.Σ.Ε.Ε.Π - Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ Σʼ ΑΥΤΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΕΕΠΕΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7-10-2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΕΒΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΕΕΠΕΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7-10-2010

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΜΕΧΡΙ 31/12/2010

ΠΟΣΕΕΠΕΑ NEA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ( ΥΣΕΕΠ ΚΑΙ ΠΥΣΕΕΠ) 2010

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ( ΥΣΕΕΠ ΚΑΙ ΠΥΣΕΕΠ) 2010

κα ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ(ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) - ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ 5/6/2010 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΕΠ, ΕΒΠ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΜΕ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΙΔ. ΑΓΩΓΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010πίσω

 
ΣΕΕΠΕΑΑ WWW.SEEPEAA.GR ΣΤΟ FACEBOOK
περισσότερα
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚόΣ ΣΤΑΘΜόΣ ΝέΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
περισσότερα
ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
Δ.I.E.K ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
περισσότερα
ΝΟΜΟΣ 4327/2015 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ,ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
περισσότερα
ΕΟΠΠΥ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
περισσότερα
ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
περισσότερα
ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑSPERGER ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ 25 ΗΜΕΡΩΝ
περισσότερα
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-SPECIAL EDUCATION ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
περισσότερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΥΓΕΙΑ-HEALTH LINKS-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
περισσότερα
ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
ΚΔΑΔΟΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Ε.Π.)
 
Copyright © 2008 seepeaa.gr - designed by Lighthouse Internet Applications