Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020
Αρχική
Σύλλογος
Διοικητικό Συμβούλιο
Ιστορικό
Σκοπός
Καταστατικό
Μέλη
Επίτιμη Πρόεδρος
Ανακοινώσεις Δ.Σ.
Ενημερώσεις Δ.Σ.
Υπομνήματα Δ.Σ.
Απαντήσεις - Επιστολές από Υπουργεία Φορείς
Oμοσπονδία-Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.)
Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ / ΠΥΣΕΕΠ. Ενημερώσεις - Ανακοινώσεις Αιρετών
Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. Θέματα Αναπληρωτών
Συλλόγοι ΕΕΠ ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ Φορείς - Ειδική Αγωγή - Αναπηρία
Εκπαιδευτικό και Ενημερωτικό Υλικό - Λογισμικό - Οδηγοί
Προσλήψεις εκπαιδευτικών-Διορισμοί-Tοποθετήσεις
Μεταθέσεις-Αποσπάσεις
Νομοθεσία
Μεταπτυχιακά Επιμορφώσεις Σεμινάρια Υποτροφίες Βιβλία Περιοδικά Άρθρα
Θέσεις Εργασίας - Προκηρύξεις - Προσκλήσεις
Διάφορα Θέματα
Συνέδρια-Ημερίδες- Εκδηλώσεις
Χρήσιμα
Σύνδεσμοι - Links
Φωτογραφίες
Γράφουν για εμάς
Επικοινωνία
 
Αναζήτηση
Αγγλο-Ελληνικό ΛεξικόOnline από: 20/11/2007
Επισκέπτες: 1605180242
Online: 465
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ''ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΝΤΑΚΗΣ''

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016 - Πόπη Γ. Γεωργίου

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ''ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΝΤΑΚΗΣ''

Το Ίδρυμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης ''Ανδρέας Λεντάκης'' έχει συσταθεί για να τιμήσει τον μεγάλο αγωνιστή και ήρωα του αντιδικτατορικού αγώνα Ανδρέα Λεντάκη, να διαδώσει το έργο του, τις αξίες του, αλλά και να συνεχίσει την κοινωνική προσφορά του.

Ο Ανδρέας Λεντάκης (1935-1997), ήταν βουλευτής, δήμαρχος του Υμηττού και συγγραφέας. Καταγόταν από την Κάρπαθο.    

Έγινε σύμβολο της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας χάρη στους αγώνες και την μαχητικότητα του.  Είναι ο εμπνευστής των συνθημάτων ''15% – προίκα στην παιδεία και όχι στη Σοφία'', του  1-1-4, πρωτοστάτης του δημοψηφίσματος, που οδήγησε στη συγκέντρωση 1.000.000 και πλέον υπογραφών, ηγετικό στέλεχος του  φοιτητικού κινήματος του, της Νεολαίας Λαμπράκη, ιδρυτικό μέλος του Πατριωτικού Αντιστασιακού Μετώπου Πρόεδρος της ΕΔΑ, δήμαρχος Υμηττού επί τρείς θητείες κ.α.

Για τους αγώνες του κατά της  δικτατορίας  και τα βασανιστήρια που υπέστη ο Ανδρέας Λεντάκης, ο Μίκης Θεοδωράκης εμπνεύστηκε τα Τραγούδια του Ανδρέα και οι στίχοι πασίγνωστοι και χιλιοτραγουδισμένοι: ''είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε χίλιοι δεκατρείς….'', ''Σου είπαν ψέματα πολλά''  ''…χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα, μετρώ τους χτύπους τον πόνο μετρώ, πίσω απ’ τον τοίχο πάλι θα ’μαστε παρέα τακ-τακ εσύ, τακ-τακ εγώ..'', και το ''Είσαι Έλληνας''.

Ως δήμαρχος Υμηττού κληροδότησε στο πανελλήνιο σημαντικούς θεσμούς τα ΚΑΠΗ Το Θέατρο Βράχων ''Μελίνα Μερκούρη'', το πρόγραμμα βοήθεια στο σπίτι, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο κ.α..

Ως πρόεδρος της ΕΔΑ (1987-1993)  και βουλευτής ως τον θάνατο του το 1977, υπηρέτησε το συλλογικό όφελος αναδεικνύοντας ως ύψιστες αρχές την ανθρωπιά την το ήθος την εργατικότητα και την τόλμη.

 Το Ίδρυμα Ανδρέα Λεντάκη από τη σύσταση του το 1999 μέχρι σήμερα έχει επιδείξει δυναμική πορεία στο χώρο του πολιτισμού και της εκπαίδευσης. Έχει στο  ενεργητικό του πολλά πολιτιστικά δρώμενα (συνέδρια σεμινάρια , ημερίδες , εκθέσεις υποτροφίες,  εκπαιδευτικά προγράμματα κλπ.).

Στο Ίδρυμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης «Ανδρέας Λεντάκης», πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα με ποικίλη θεματολογία και απευθύνονται σε μαθητές από την Α΄ Δημοτικού μέχρι και την Γ΄ Γυμνασίου.  

 


Τα προγράμματα εκπονούνται και εφαρμόζονται από ειδικούς μουσειοπαιδαγωγούς, με γνώμονα πάντα την ηλικία, τις γνώσεις και τα ενδιαφέροντα των παιδιών, λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες και κατευθύνσεις του αναλυτικού προγράμματος για κάθε τάξη. Στόχος μας, η κατάκτηση της γνώσης με δημιουργικό κι ευχάριστο τρόπο, μέσα σ’ ένα πλαίσιο που ενθαρρύνει τον πειραματισμό, καλλιεργεί τις δεξιότητες και την κριτική σκέψη των παιδιών και συμπληρώνει τον εκπαιδευτικό ρόλο του σχολείου.

''Μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας'' (για τις Δ΄,Ε΄,ΣΤ΄ Δημοτικού και Α΄,Β΄,Γ΄ Γυμνασίου):

Μια περιήγηση στην ιστορία και τις όψεις του ιστορικού κέντρου της Αθήνας μέσα από ποικίλες δραστηριότητες (προβολή εικόνων, εκπαιδευτικά παιχνίδια). Τα παιδιά παρατηρούν την εξέλιξη του ιστορικού κέντρου της πόλης από την αρχαιότητα έως τις μέρες μας, έρχονται σε επαφή με τα γνωστότερα κτήρια και τη λειτουργία τους, συγκρίνουν τις διαφορετικές ιστορικές περιόδους και την επίδρασή τους στο περιβάλλον.

Σημαντική από εφέτος είναι η παραγωγή CD-ROM για το ιστορικό κέντρο του Ιδρύματος, που συμπληρώνει πολλαπλά το ρόλο του εκπαιδευτικού προγράμματος, που πραγματοποιείται στο Ίδρυμα. Ευνόητο είναι ότι θα λειτουργήσει επιμορφωτικά και ως προς τα σχολεία, τα οποία δεν μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα (π.χ. σχολεία από απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας).

Ειδικότερα, το CD-ROM θα περιλαμβάνει το γνωστικό κομμάτι, όπου τα παιδιά θα μπορούν να παίρνουν πληροφορίες για τις σημαντικότερες περιοχές του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, καθώς και τα εκπαιδευτικά παιχνίδια, μέσω των οποίων τα παιδιά θα ενσωματώνουν την πληροφορία-γνώση μέσω της ψυχαγωγίας. Η τοποθεσία του Ιδρύματος στον Κεραμεικό, μέσα στο Ιστορικό κέντρο, λειτουργεί ενισχυτικά και δίνει τη δυνατότητα και ρεαλιστικής περιήγησης στη συνέχεια, στους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής.

''Ταξίδια στους πολιτισμούς'' (για όλες τις τάξεις του Δημοτικού και την Α΄ & Β΄ Γυμνασίου):

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που έχει στόχο τη διερεύνηση των γνώσεων και των αντιλήψεων του παιδιού για τον κόσμο και τον άνθρωπο, αλλά κυρίως την ευαισθητοποίησή του για τη διαφορετικότητα των ανθρώπων και των πολιτισμών. Μέσα από την προβολή εικόνων, μουσικά ακούσματα, χαρακτηριστικά αντικείμενα και δημιουργικές δραστηριότητες, τα παιδιά προσεγγίζουν τρεις πολύ σημαντικούς παγκόσμιους πολιτισμούς: τον αφρικάνικο, τον ινδιάνικο και τον ινδικό πολιτισμό. Με μέσο τη μουσική, το χορό και τις τελετουργίες του κάθε λαού, ταξιδεύουν σε κόσμους μακρινούς αλλά ταυτόχρονα και κοντινούς με την έννοια του παγκόσμιου “χωριού” μας. 

Προγράμματα με Εκθέσεις Τέχνης

Τα προγράμματα αυτά πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με εκθέσεις Τέχνης στους χώρους του Ιδρύματος.

''Συναισθήματα και Χρώματα'' (για τις Α΄,Β΄,Γ΄,Δ΄ Δημοτικού):

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ασχολείται με την τέχνη, μέσα από μουσικοκινητικά παιχνίδια, προβολή εικόνων και δραστηριότητες καλλιτεχνικής έκφρασης. Μια ερμηνεία των έργων τέχνης, όχι μόνο από τα υλικά που τα αποτελούν, αλλά κυρίως από τα συναισθήματα που μας δημιουργούν.

"Τέχνη και Γεωμετρία'' (για τις Δ΄,Ε΄,ΣΤ΄ Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου):

Οι μαθητές καλούνται να λύσουν τα μυστήρια της τέχνης και της γεωμετρίας, αλλά και να δημιουργήσουν το δικό τους έργο τέχνης. Μέσα από την παρατήρηση, το διάλογο αλλά και με μουσικο-κινητικά παιχνίδια προσεγγίζουν βασικές αρχές της τέχνης και διακρίνουν τη μαγική σύνδεσή της με τη γεωμετρία.

Όλα τα προγράμματα πλαισιώνονται από πλούσιο εποπτικό υλικό και συνοδεύονται από εκπαιδευτικό φυλλάδιο για τους μαθητές με δημιουργικές δραστηριότητες κι ενημερωτικό φυλλάδιο για τους εκπαιδευτικούς με πληροφορίες για το Ίδρυμα, το πρόγραμμα και ιδέες για τη διεύρυνσή του μετά την επίσκεψη.

''Ταξιδεύοντας με την Ελληνική Μυθολογία'' (για όλες τις τάξεις του Δημοτικού και του Γυμνασίου)

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που στόχο έχει να έρθουν σε επαφή τα παιδιά με την μυθολογία μέσα από μια αντίστοιχη έκθεση ζωγραφικής, αλλά και να  μπορέσουν στη συνέχεια να εκφραστούν δημιουργικά μέσα από  δραστηριότητες πάνω σε μυθολογικά θέματα και να παρατηρήσουν τον τρόπο, που η ζωγράφος αποδίδει τους μύθους. Αναζητείται η σύνδεση του μύθου με την καθημερινότητά μας, όπως και η σχέση μυθολογίας-τέχνης. Το πρόγραμμα δεν προϋποθέτει ιστορικές γνώσεις.

Εναλλακτική πρόταση είναι να έρθουν οι άνθρωποι του Ιδρύματος ε στο χώρο σας για να εφαρμόσουν το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Με αυτό τον τρόπο το σχολείο διευκολύνεται σημαντικά, διότι δεν θα έχει το κόστος της μετακίνησης των μαθητών με πούλμαν. Η διάρκεια του προγράμματος δεν αλλάζει και επί πλέον θα μπορούσε την ίδια μέρα να το πραγματοποιηθούν σε περισσότερες της μιας τάξεως.

Νέα περιβαλλοντογικά προγράμματα

''Ξεφυλίζοντας το ημερολόγιο των ζώων'' (Τάξεις: Γ΄, Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου)

Τι θα έγραφαν τα ζώα για μας αν κρατούσαν ημερολόγιο; Ψάχνοντας τα κρυμμένα ίχνη των δεινοσαύρων, τα παιδιά ανακαλύπτουν το ημερολόγιο των ζώων. Ξεφυλλίζοντάς το, εμπλέκονται σε ένα βιωματικό παιχνίδι μέσα από το οποίο εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους για τα ζώα, αναγνωρίζουν την αξία της προστασίας τους και κατανοούν τις ανάγκες και τη συμπεριφορά τους. Είναι γενικότερα μια ψυχαγωγική εκπαίδευση στο σοβαρό κεφάλαιο της φιλοζωίας.

''Θα φάμε θα πιούμε και για το περιβάλλον θα νοιαστούμε'' (Τάξεις: Β΄,Γ, Δ΄& Ε΄ Δημοτικού)

Μια ξεχωριστή παράσταση θεάτρου σκιών αφιερωμένη στο περιβάλλον. Με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό τα παιδιά μαθαίνουν την ιστορία του λαϊκού μας ήρωα, στήνουν βήμα βήμα τη δική τους παράσταση και μεταφέρουν το πιο χαρούμενο μήνυμα για την προστασία της φύσης.

''Σχεδιάζουμε τη πόλη μας με χρώμα πράσινο'' (Τάξεις: ΣΤ΄ Δημοτικού & Α΄, Β΄ Γυμνασίου)

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να αναλογιστούν οι μαθητές τις δραστηριότητες των κατοίκων της πόλης που επιβαρύνουν το περιβάλλον και να διερευνήσουν λύσεις πιο σύγχρονες και φιλικές. Μέσα από την εξερεύνηση, τη διαλογική αντιπαράθεση και το παιχνίδι ρόλων, οι πολίτες του μέλλοντος παίρνουν «πράσινη μπογιά» και σχεδιάζουν την πόλη που θέλουν να ζήσουν.

Ίδρυμα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Ανδρέας Λεντάκης

Αγίων Ασωμάτων 47& Πειραιώς 10553 - Κεραμεικός (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ “Θησείο”)

Τηλ. Επικοινωνίας: 210-3226054, 3226075 (και fax)

E-mail: [email protected]

Ιστοσελίδα: www.ledakis.gr

Πληροφορίες και κρατήσεις για σχολικές επισκέψεις: κ. Δαρβίρα Ιωάννα

ΧΑΡΤΗΣ

Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα: www.seepeaa.gr 

και Σεεπεαα www.seepeaa.gr στο Facebook

Αλλες επιλογές

ΠΟΠΗ Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ''ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΕΡΩΤΕΣ'' ΤΟΥ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΑΝΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ''ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ'' | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΟ 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ «ARTEMOTION XPRESS IN EUROPE» ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΗΞΕ ΤΟ 1ο ΦΕΣΤΒΑΛ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΚΑΦΕΝΕ. ΠΑΡΩΝ Ο ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

16.361.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΟN ΙΣΤΙΟΤΟΠΟ WWW.SEEPEAA.GR KAI 5000 LIKES ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 1ου ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ''ARTEMOTION XPRESS IN EUROPE'' | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 5/4/2017 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!!! | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 29/3/2017 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!!! | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΛΗΜΝΟΥ; | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜOTIKO ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ TA ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS +ARTEMOTION XPRESS IN EUROPE | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΠΕΤΥ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ

ΠΟΠΗ Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗN ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΠΕΤΤΥ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!

ΠΟΠΗ Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΡΟΔΟΥ ΤΟ 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ 7ΗΣ BIENNALE 2016-2017

4000 LIKES ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΠΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΕΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΠ ΣΤΟ ΥΠΠΕΘ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΝΙΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ''13 ΚΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ'' PUBLIC ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 17/10/2016

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΚΩΦΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΗΚΟΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Ι.Κ.

ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ!

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

3000 LIKES ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ: ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΥΜΒΙΩΤΙΚΗΣ ΨΥΧΩΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ Ο.Π.Σ.Υ.Δ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ

ΕΛΗΞΕ ΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΟΡΕΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΑΛΥΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΔΔΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

10.000.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΟ SITE KAI 2.000 LIKES ΣΤΟ FACEBOOK!πίσω

 
ΣΕΕΠΕΑΑ WWW.SEEPEAA.GR ΣΤΟ FACEBOOK
περισσότερα
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚόΣ ΣΤΑΘΜόΣ ΝέΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
περισσότερα
ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
Δ.I.E.K ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
περισσότερα
ΝΟΜΟΣ 4327/2015 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ,ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
περισσότερα
ΕΟΠΠΥ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
περισσότερα
ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
περισσότερα
ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑSPERGER ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ 25 ΗΜΕΡΩΝ
περισσότερα
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-SPECIAL EDUCATION ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
περισσότερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΥΓΕΙΑ-HEALTH LINKS-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
περισσότερα
ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
ΚΔΑΔΟΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Ε.Π.)
 
Copyright © 2008 seepeaa.gr - designed by Lighthouse Internet Applications