Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2020
Αρχική
Σύλλογος
Διοικητικό Συμβούλιο
Ιστορικό
Σκοπός
Καταστατικό
Μέλη
Επίτιμη Πρόεδρος
Ανακοινώσεις Δ.Σ.
Ενημερώσεις Δ.Σ.
Υπομνήματα Δ.Σ.
Απαντήσεις - Επιστολές από Υπουργεία Φορείς
Oμοσπονδία-Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.)
Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ / ΠΥΣΕΕΠ. Ενημερώσεις - Ανακοινώσεις Αιρετών
Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. Θέματα Αναπληρωτών
Συλλόγοι ΕΕΠ ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ Φορείς - Ειδική Αγωγή - Αναπηρία
Εκπαιδευτικό και Ενημερωτικό Υλικό - Λογισμικό - Οδηγοί
Προσλήψεις εκπαιδευτικών-Διορισμοί-Tοποθετήσεις
Μεταθέσεις-Αποσπάσεις
Νομοθεσία
Μεταπτυχιακά Επιμορφώσεις Σεμινάρια Υποτροφίες Βιβλία Περιοδικά Άρθρα
Θέσεις Εργασίας - Προκηρύξεις - Προσκλήσεις
Διάφορα Θέματα
Συνέδρια-Ημερίδες- Εκδηλώσεις
Χρήσιμα
Σύνδεσμοι - Links
Φωτογραφίες
Γράφουν για εμάς
Επικοινωνία
 
Αναζήτηση
Αγγλο-Ελληνικό ΛεξικόOnline από: 20/11/2007
Επισκέπτες: 1603318279
Online: 412
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΝΙΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ''13 ΚΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ'' PUBLIC ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 17/10/2016

Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016 - Πόπη Γ. Γεωργίου

Το PUBLIC Συντάγματος και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μένιου Σακελλαρόπουλου ''Δεκατρία κεριά στο σκοτάδι'' στο Public Café, τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 21.00μ.μ.


Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας, η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου και η οφθαλμίατρος Εβίτα Κισκήρα.

Αποσπάσματα θα διαβάσουν η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά και η καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας του ΚΕΑΤ Αιμιλία Πυλαρινού 

Tην εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά ο Σπύρος Πετρουλάκης (ούτι), η Κωνσταντία Δούκα (τραγούδι) και ο Βαγγέλης Μιχαλάτος (κιθάρα).

Λίγα λόγια για το Βιβλίο

Στα σαράντα δύο του χρόνια ο Αλέξανδρος Παυλής, πολιτικός μηχανικός, βρίσκεται βυθισμένος στην απελπισία της αναδουλειάς και της ανασφάλειας. Αλλά τα μεγάλα του προβλήματα και η σοβαρή κρίση στη μακρόχρονη σχέση του με την Άννα είναι ένα τίποτα μπροστά στο παιχνίδι της μοίρας, αφού από ένα σφοδρό αυτοκινητικό ατύχημα χάνει το φως του. Το σοκ είναι τεράστιο και το σκοτάδι του τον τραβάει στην αυτοκαταστροφή. Κι εκεί που πιστεύει ότι όλα έχουν τελειώσει γι’ αυτόν, ανακαλύπτει έναν καινούργιο κόσμο, άγνωστο, δύσκολο αλλά και μαγικό. Η δασκάλα του στη γραφή Μπράιγ, η Μαργαρίτα, τυφλή εκ γενετής, τον βοηθάει να σταθεί στα πόδια του. Νιώθει να ξαναγεννιέται. Αλλά και στη νέα του ζωή τα εμπόδια είναι τεράστια. Πάλι η μοίρα σκηνοθετεί κάτι αδιανόητο. Κι εκεί πια θα μιλήσει η δύναμη της ψυχής. 

Ένα συγκλονιστικό ταξίδι στον κόσμο του σκοταδιού, εκεί όπου το φως παίρνει μια νέα διάσταση. Μια ιστορία για τον θρίαμβο της ανθρώπινης θέλησης. 

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος αφιερώνει το βιβλίο του:

*   Στη συγκλονιστική Μάρθα, που μέσα από το απόλυτο σκοτάδι της μου έδειξε με μοναδικό τρόπο τι σημαίνει μεγαλείο ψυχής και τι απόλυτο φως, αυτό που έρχεται από τη δύναμη της θέλησης.

*    Σε όλους τους τυφλούς και τον υπέρτατο αγώνα τους κόντρα σε θεούς, δαίμονες και ανθρώπους…

Ο συγγραφέας στο ενημερωτικό σημείωμα του βιβλίου αναφέρει:

''Ψάχνοντας την ιστορία των τυφλών, μοίρα καλή με οδήγησε στο ΚΕΑΤ, το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών στην Καλλιθέα, μια όαση στην έρημο των βασανισμένων ανθρώπων που έχασαν το φως τους.

Η υπεύθυνη του ΚΕΑΤ, η συγκλονιστική Μπέττυ Λεωτσάκου, που έχει αφιερώσει τη ζωή της σ’ αυτούς τους πονεμένους ανθρώπους, έκανε τα πάντα για να με βάλει στο περιβάλλον τους. Κι εκεί το σκοτάδι έγινε φως. Είδα από κοντά την εκπαίδευσή τους, τον τιτάνιο αγώνα τους για επιβίωση, τα προγράμματά τους, τον όμορφο κόσμο τους.

Δυστυχώς ο υπόλοιπος κόσμος τα αγνοεί, και, ακόμα χειρότερα, γυρίζει την πλάτη, όπως κάνει και το ανάλγητο κράτος που λέγαμε και πριν…

Κι όταν η ίδια η Πολιτεία κωφεύει, πιστεύοντας ότι οι τυφλοί πρέπει να παραμένουν κάπου έγκλειστοι – μια νέα Σπιναλόγκα ίσως; – τότε ωθεί με τον τρόπο της αυτούς τους ανθρώπους προς την επαιτεία.

Ο τυφλός δεν είναι για να παίζει ακορντεόν και να ζητάει την ελεημοσύνη μας. Χρειάζεται εκπαίδευση και στήριξη, αλλά παίρνει ελάχιστα απ’ αυτά, αν τα παίρνει κιόλας…

Μπήκα στα προγράμματα της ανάγνωσης και της γραφής των τυφλών, την Μπράιγ ακόμα έχω πονοκέφαλο από τότε. Συνεχίζοντας την έρευνα, ανακάλυψα έναν αληθινό θησαυρό που με άφησε άναυδο και μου έδειξε – με περίσσιο μεγαλείο ψυχής – ότι η δύναμη της θέλησης υπερνικά τα πάντα.

Η Μάρθα λοιπόν, που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, αντιμετώπισε στην καλύτερη, την ομορφότερη, την πιο δημιουργική ηλικία της ζωής της ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Μόλις είχε τελειώσει το μεταπτυχιακό της και είχε προσληφθεί σε μια εταιρεία, κι όλη η ζωή ήταν μπροστά της. Κι εκείνη άρχισε να τρεμοπαίζει και να κινδυνεύει άμεσα. Οδηγήθηκε βλέπουσα στο χειρουργείο και ξύπνησε τυφλή. Κι έτσι θα μείνει για πάντα…

Μετά το πρώτο ισχυρότατο σοκ δε σκέφτηκε να πέσει από ένα μπαλκόνι ούτε να ριχτεί στις ρόδες ενός φορτηγού. Δεν μπορούσε όμως και να διανοηθεί ότι θα ζει με τον οίκτο των διπλανών της, ανήμπορη, καθηλωμένη. Πήγε στη Σχολή Τυφλών της Θεσσαλονίκης, έσφιξε τα δόντια, έσβησε το παρελθόν της, εκπαιδεύτηκε, έμεινε μήνες εσώκλειστη και τώρα όχι μόνο μπορεί να ζει μόνη της, αλλά εκπαιδεύει η ίδια τυφλούς, μεταλαμπαδεύοντας το μεγαλείο της ψυχής της.

«Γιατί το φως είναι εκεί…» όπως μου έλεγε στις ατελείωτες ώρες των συζητήσεών μας.

Συναντηθήκαμε στη Θεσσαλονίκη, και, η αθεόφοβη, ήρθε μόνη της να με βρει μέσα στο χάος της πόλης, δείχνοντάς μου με συνταρακτικό τρόπο πως όποιος το θέλει πραγματικά, μπορεί να κάνει τα πάντα. Η Μάρθα περπατάει ώρες, αθλείται, διαβάζει, γράφει, μαγειρεύει, κάνει δουλειές, προχώρησε σε νέες σπουδές, ονειρεύεται…

Έτσι η Μάρθα, παράδειγμα για κάθε άνθρωπο, βλέποντα ή τυφλό, με βοήθησε, εκτός των άλλων, να δημιουργήσω την κεντρική ηρωίδα του βιβλίου, τη Μαργαρίτα.

Με συγκλόνισε από την πρώτη στιγμή. Όταν της είπα την υπόθεση του βιβλίου, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που άρχισε να με βομβαρδίζει με λεπτομέρειες από τον «κόσμο» της.

Μου έστειλε κι ένα γραπτό μήνυμα και… με τρέλανε!

«Ευχαριστώ για τις κουβέντες μας. Είναι ωραία η ρουφιάνα η ζωή και είμαι πολύ τυχερή που ζω. Είναι όμορφος ο κόσμος των τυφλών. Θα το καταλάβει και ο ήρωας σου, ο Αλέξανδρος. Είναι μαγικός κόσμος. Καληνύχτα…»

Ναι, μου έγραψε μήνυμα η Μάρθα και με έκανε να κλαίω μια μέρα ολόκληρη! Και το ξανάκανε και την επόμενη μέρα.

«Να πεις του ήρωα σου ότι όποιος δεν αντέχει τον χαμό είναι μονίμως χαμένος… Πρέπει να το καταλάβει ο Αλέξανδρος. Και για να κερδίσει την ψυχή του, πρέπει πρώτα να τη χάσει… Εσύ μη χάνεις τον στόχο σου. Γράφε! Καλό υπόλοιπο και καλή δύναμη σε τούτο το ταξίδι ανάμεσα στις γραμμές…» Πόσο μεγαλείο ψυχής έχει αυτός ο άνθρωπος!

Ίσως τόσο  όσο και η παντοτινή της δασκάλα, η αγία Έλεν Κέλερ, που άλλαξε τον κόσμο των τυφλών και τους έδωσε όραμα, πίστη, ελπίδα. Αυτή η αγία ήταν τυφλή και κωφή, κι όμως κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο με τα κείμενά της, κάνοντας πλανητάρχες και ανθρώπους του πνεύματος να υποκλιθούν μπροστά της. Αυτή έγραψε ό,τι πιο συγκλονιστικό διάβασα τον τελευταίο χρόνο: «Το να περπατάς με έναν φίλο στο σκοτάδι είναι καλύτερο από το να περπατάς μόνος στο φως…''

  Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος σπούδασε στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θράκης.   Τον  κέρδισε  η δημοσιογραφία  Ξεκίνησε μαθητής λυκείου από το Φως, εργάστηκε  στις εφημερίδες Βραδυνή, Έθνος, Ελεύθερος Τύπος, Αθλητική, Sportime, Derby, στα περιοδικά Εικόνες, Nitro, Active, Επίκαιρα,  ΕΡΑ, Sport FM, Sentra FM και από το 1992 μέχρι σήμερα ήταν στο Mega Channel.

Έκανε τρεις φορές τον γύρο της Ευρώπης, φτάνοντας ως τη Νότια Αφρική, με εκατοντάδες ρεπορτάζ και χιλιάδες βίντεο, όλα με ένα δικό του χρώμα.

Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ, από τον οποίο έχει βραβευτεί τέσσερις φορές για τηλεοπτικά θέματα. Παραμένει έφηβος και εκρηκτικός, συνεχίζει να ονειρεύεται, να χαμογελάει, και πιστεύει στην… άσπρη μέρα. 

ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

20 χρόνια ταξίδια με τον Παναθηναϊκό, Λιβάνης, 2003

Ολυμπιάδα, Ιστορία και θρύλοι, Λιβάνης, 2004

The game boy Το μοιραίο 10, Λιβάνης, 2006

Θα πεθάνεις, ρε, Λιβάνης, 2007

Η νύχτα της Λώρας, Λιβάνης, 2008

Μαύρο φιλί, Λιβάνης, 2009

Φεγγάρι από πέτρα, Λιβάνης, 2010

Δύο μαύρα πουκάμισα, Λιβάνης, 2011

Πορφυρός κώδικας, Λιβάνης, 2012

Ένοχες ζωές, Λιβάνης, 2013

Η παγίδα των χρωμάτων, Λιβάνης 2014

Το σημάδι, Ψυχογιός, 2015 

Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα: www.seepeaa.gr
και Σεεπεαα www.seepeaa.gr στο Facebook

Αλλες επιλογές

ΠΟΠΗ Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ''ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΕΡΩΤΕΣ'' ΤΟΥ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΑΝΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ''ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ'' | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΟ 1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ «ARTEMOTION XPRESS IN EUROPE» ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΗΞΕ ΤΟ 1ο ΦΕΣΤΒΑΛ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΟΚΑΦΕΝΕ. ΠΑΡΩΝ Ο ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

16.361.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΟN ΙΣΤΙΟΤΟΠΟ WWW.SEEPEAA.GR KAI 5000 LIKES ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 1ου ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ''ARTEMOTION XPRESS IN EUROPE'' | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 5/4/2017 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!!! | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 29/3/2017 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!!! | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΛΗΜΝΟΥ; | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

1ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜOTIKO ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ TA ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS +ARTEMOTION XPRESS IN EUROPE | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΠΕΤΥ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ

ΠΟΠΗ Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗN ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΠΕΤΤΥ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!

ΠΟΠΗ Γ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΝΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΡΟΔΟΥ ΤΟ 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ 7ΗΣ BIENNALE 2016-2017

4000 LIKES ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΠΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΕΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΠ ΣΤΟ ΥΠΠΕΘ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΝΙΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ''13 ΚΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ'' PUBLIC ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ 17/10/2016

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΕΕΕΚ ΚΩΦΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΗΚΟΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Ι.Κ.

ΔΑΣΚΑΛΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ!

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

3000 LIKES ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ: ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΥΜΒΙΩΤΙΚΗΣ ΨΥΧΩΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ Ο.Π.Σ.Υ.Δ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ

ΕΛΗΞΕ ΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΟΡΕΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΑΛΥΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΔΔΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

10.000.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΟ SITE KAI 2.000 LIKES ΣΤΟ FACEBOOK!πίσω

 
ΣΕΕΠΕΑΑ WWW.SEEPEAA.GR ΣΤΟ FACEBOOK
περισσότερα
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚόΣ ΣΤΑΘΜόΣ ΝέΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
περισσότερα
ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
Δ.I.E.K ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
περισσότερα
ΝΟΜΟΣ 4327/2015 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ,ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
περισσότερα
ΕΟΠΠΥ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
περισσότερα
ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
περισσότερα
ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑSPERGER ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ 25 ΗΜΕΡΩΝ
περισσότερα
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-SPECIAL EDUCATION ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
περισσότερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΥΓΕΙΑ-HEALTH LINKS-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
περισσότερα
ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
ΚΔΑΔΟΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Ε.Π.)
 
Copyright © 2008 seepeaa.gr - designed by Lighthouse Internet Applications