Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
Αρχική
Σύλλογος
Oμοσπονδία-Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Π.Δ. 1/2003
Καταστατικό
Μέλη
Δ.Σ.
Αντιπρόσωποι
Ανακοινώσεις
Ενημερώσεις
Δελτία Τύπου
Φωτογραφίες
Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.)
Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ / ΠΥΣΕΕΠ. Ενημερώσεις - Ανακοινώσεις Αιρετών
Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. Θέματα Αναπληρωτών
Συλλόγοι ΕΕΠ ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ Φορείς - Ειδική Αγωγή - Αναπηρία
Εκπαιδευτικό και Ενημερωτικό Υλικό - Λογισμικό - Οδηγοί
Προσλήψεις εκπαιδευτικών-Διορισμοί-Tοποθετήσεις
Μεταθέσεις-Αποσπάσεις
Νομοθεσία
Μεταπτυχιακά Επιμορφώσεις Σεμινάρια Υποτροφίες Βιβλία Περιοδικά Άρθρα
Θέσεις Εργασίας - Προκηρύξεις - Προσκλήσεις
Διάφορα Θέματα
Συνέδρια-Ημερίδες- Εκδηλώσεις
Χρήσιμα
Σύνδεσμοι - Links
Φωτογραφίες
Γράφουν για εμάς
Επικοινωνία
 
Αναζήτηση
Αγγλο-Ελληνικό ΛεξικόOnline από: 20/11/2007
Επισκέπτες: 1604911009
Online: 463
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΚΑΙ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΚΑΙ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

                                    

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Ενημέρωση για τη συνάντηση ΠΟΣΕΕΠΕΑ, ΣΕΕΠΕΑ Αττικής στη Δ/νση Ε.Α.  

Την Παρασκευή 28/4/2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση, έπειτα από αίτημα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, με τον προϊστάμενο της  Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής, κ. Κασσιανό. Στη συνάντηση αυτή παρέστησαν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Καρπενησιώτης, ο υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων κ. Παπαευαγγέλου, η ταμίας κ. Αλμπάνη, η πρόεδρος του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής κ. Μπουλμέτη και ο αιρετός του ΠΥΣΕΕΠ Αττικής κ. Αρβανίτης. Από πλευράς ΠΟΣΕΕΠΕΑ και ΣΕΕΠΕΑ Αττικής τέθηκαν τα παρακάτω θέματα:

Αίτημα για παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ

Στην αρχή της συνάντησης ζητήθηκε παράταση για την υποβολή των αιτήσεων των συναδέλφων αναπληρωτών αλλά αυτό δεν έγινε αποδεκτό γιατί  επισημάνθηκε ότι   θα καθυστερήσουν οι διαδικασίες των προσλήψεων. Στη συνάντηση αναφέρθηκε ότι μέχρι το τέλος Μαϊου θα έχουν αναρτηθεί από τις ΠΔΕ οι προσωρινοί πίνακες των αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ. Εάν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, μεταξύ 6-10/9  θα αναρτηθούν και οι οριστικοί πίνακες. Συζητήθηκε ακόμα το σημαντικό θέμα της εκ των υστέρων κατάθεσης της παιδαγωγικής επάρκειας για όσους συναδέλφους τελειώσουν την εκπαίδευσή τους τον Ιούνιο, κάτι που αποκλείστηκε από τον διευθυντή ειδικής αγωγής. Επίσης τονίστηκε ότι ακόμη εκκρεμούν αιτήσεις και ενστάσεις συναδέλφων σχετικά με την έγκριση της συνάφειας και την έγκριση προϋπηρεσίας από το ΑΣΕΠ. Αναφέρθηκε ότι θα γίνει προσπάθεια να έχουν εικόνα και γνώση οι συνάδελφοι για τα αποτελέσματα της επιτροπής του ΙΕΠ για τις συνάφειες και ότι δεν είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί επιστημονική επιτροπή που θα εξετάζει τα θέματα του ΕΕΠ και του ΕΒΠ στο ΑΣΕΠ.

Πιστώσεις και αίτημα για κατανομή των πιστώσεων σε μία φάση

Ενημερωθήκαμε ότι όλες οι διαδικασίες οργανώνονται προς  την κατεύθυνση ώστε να διατεθούν αρχές Σεπτεμβρίου και οι ανάλογες πιστώσεις. Ο αριθμός των πιστώσεων για την επόμενη χρονιά στην ειδική αγωγή θα κυμανθεί στα ίδια με τα φετινά επίπεδα, δηλαδή γύρω στους 2.500-3.000  αναπληρωτές ΕΕΠ και ΕΒΠ και γύρω στους 7.000 εκπαιδευτικούς.

 Ζητήσαμε για μία ακόμα φορά την κατανομή των πιστώσεων σε μία φάση έτσι ώστε να μην επαναληφθούν αδικίες σε βάρος των συναδέλφων ως προς τη μοριοδότησή τους και τις θέσεις  προτίμησης που είχαν  δηλώσει.  

Λειτουργία ολοήμερων ειδικών δημοτικών σχολείων και διασφάλιση των καθηκόντων του ΕΕΠ και ΕΒΠ

Είναι σχεδόν έτοιμη η  ΥΑ για τη λειτουργία των ολοήμερων ειδικών δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων. Σε σύνολο 180 ΕΔΣ πανελλαδικά λειτουργούν αυτή τη στιγμή σε ολοήμερη βάση 61 ΕΔΣ και σε σύνολο 121 ειδικών νηπιαγωγείων 19 νηπιαγωγεία. Μάλλον η σχολική χρονιά 2017-2018 θα είναι μεταβατική χρονιά όπου θα ισχύσει το υποχρεωτκό εξάωρο μέχρι τις 13.15 και ο απαραίτητος αριθμός των παιδιών για τη λειτουργία ενός ολοήμερου θα είναι τα πέντε παιδιά όπως ισχύει και αυτή τη χρονική στιγμή. Την χρονιά αυτή θα γίνει η απαραίτητη προετοιμασία ώστε από την σχολική χρονιά 2018-2019 να λειτουργήσουν ως ολοήμερα όλα τα ΕΔΣ σχολεία. Το αίτημα των γονιών για συμμετοχή στο ολοήμερο θα εγκρίνεται από το σύλλογο διδασκόντων και αν υπάρχει και τότε διαφωνία, το ΚΕΔΔΥ θα γνωμοδοτεί για τη συμμετοχή ή όχι του παιδιού στο ολοήμερο. Επίσης ο αριθμός των μαθητών στα τμήματα του ολοήμερου θα είναι 4-7 όπως είναι και κατά την πρωινή λειτουργία.

Από τη μεριά μας τονίστηκε ότι το ολοήμερο έχει συγκεκριμένο σκοπό και με βάση αυτό θα πρέπει να σχεδιαστεί και η λειτουργία του και στην Ειδική Αγωγή διασφαλίζοντας το ρόλο, τα καθήκοντα και το διδακτικό ωράριο των συναδέλφων. Ακόμη υπογραμμίστηκε έντονα ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει ως υποκατάστατο των ατομικών θεραπειών των μαθητών  λόγω των ελλείψεων κρατικών δαπανών στο χώρο της υγείας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ζητήθηκε  να  δοθεί η δυνατότητα να λάβουμε γνώση του σχεδίου απόφασης και να υποβάλλουμε τις προτάσεις ως Ομοσπονδία,  αίτημα στο οποίο θα απαντήσει η διεύθυνση ειδικής αγωγής  το επόμενο διάστημα. Ανάλογα με το ρόλο του ΕΕΠ και ΕΒΠ θα είναι και η συνδρομή του στην λειτουργία του ολοήμερου ειδικού δημοτικού.

Σχολικοί βοηθοί μέσω κοινωφελούς εργασίας  του ΟΑΕΔ

Συζητήθηκε  επίσης το ιδιαίτερα σοβαρό θέμα των σχολικών βοηθών, οι οποίοι  έχουν ήδη τοποθετηθεί  μέσω των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας σε ΣΜΕΑΕ. Από πλευράς μας ενημερώσαμε ότι πολλοί συνάδελφοι διαμαρτύρονται γιατί  η τοποθέτηση σχολικών βοηθών στα σχολεία δημιουργεί προβλήματα επειδή οι συγκεκριμένοι υπαλλήλοι είναι ανειδίκευτοι και καλούνται να βοηθούν μαθητές με αναπηρία. Τονίσαμε το θέμα της ευθύνης σε περίπτωση ατυχημάτων και ότι διαφωνούμε με την εγκύκλιο για τα καθήκοντά τους και τον υποστηρικτικό ρόλο όπως αυτός περιγράφεται. Επίσης ενημερώσαμε ότι ήδη έχουμε συζητήσει το θέμα αυτό με  την ΠΟΣΓΚΑμεΑ και τους συλλόγους εκπαιδευτικών ΕΑ και πρόκειται να συνυπογράψουμε κοινή επιστολή διαμαρτυρίας.

Ο κ. Κασσιανός απάντησε  ότι οι σχολικοί βοηθοί παρέχουν βοηθητικό έργο σε όλο το φάσμα της σχολικής κοινότητας. Με ευθύνη των διευθυντών οι σχολικοί βοηθοί ενημερώνονται για το πρόγραμμα και για τις δράσεις του σχολείου που πρέπει να στηρίξουν, το οποίο  υποδεικνύεται και  από τον σύλλογο διδασκόντων. Επίσης πρότεινε να περάσει ένα πρώτο διάστημα παρουσίας τους στα σχολεία προκειμένου να υπάρχει  πιο σαφής εικόνα.

Ζητήσαμε  επίμονα από τον Δ/ντη Ε.Α. να σταλθεί διευκρινιστική εγκύκλιος σχετικά με τα καθήκοντα και το έργο των σχολικών βοηθών στην κατεύθυνση του να ορίζεται αποκλειστικά ως βοηθητικό (και σε καμία περίπτωση ως υποστηρικτικό) και να βρίσκεται υπό την κρίση και την εποπτεία των εκπαιδευτικών , του ΕΕΠ και του ΕΒΠ.

Ενιαίος πίνακας και μεταθέσεις ΕΕΠ ΕΒΠ

Σε ερώτησή μας για την πορεία της διαμόρφωσης του ενιαίου πίνακα μάς ανακοινώθηκε ότι εντός του Ιουλίου θα ξεκινήσει η συνεργασία της διεύθυνσης ειδικής αγωγής και της αντίστοιχης διεύθυνσης του my school για τη διαμόρφωση του ενιαίου πίνακα.

Οι μεταθέσεις ΕΕΠ και ΕΒΠ θα εξεταστούν στο ΚΥΣΕΕΠ μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και η εγκύκλιος για τις αποσπάσεις θα βγει μέσα στον Μάιο.

Ενημέρωση για το σχεδιασμό από την διεύθυσνη Ε.Α.

Ήδη έχει σταλεί στο υπουργείο οικονομικών προς έγκριση, η απόφαση για τις ιδρύσεις 10 Ενιαίων Επαγγελματικών Γυμνασίων – Λυκείων, 1 Ειδικού Νηπ/γείου και Δημοτικού στη Γλυφάδα και 2 ΕΕΕΕΚ. 

Περιμένουν τη Γνωμοδότηση του ΙΕΠ για τα ΕΕΕΕΚ και προγραμματίζουν να συζητηθεί σε ημερίδα μέχρι τον Ιούλιο, όπου θα παρουσιαστούν οι σχετικές προτάσεις που προέκυψαν.  

Τέλος Μαίου θα βγουν οι εγκύκλιοι προγραμματισμού για όλους τους τύπους των ΣΜΕΑΕ και στη συνέχεια η Υ.Α.  για τα ωρολόγια προγράμματα των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνάσιων και Λυκείων.

Ο Ιούνιος και Ιούλιος θα είναι σημαντικοί μήνες όπου θα ανακοινωθούν σημαντικές υπουργικές αποφάσεις για τη λειτουργία ολοήμερων ΕΔΣ και θα συζητηθούν  θέματα όπως η ανασύσταση των κλάδων έτσι ώστε να περάσουν σε νόμο και θα μελετηθούν  οι οργανικές θέσεις όλων των σχολείων ΣΜΕΑΕ.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα της μεταφοράς έδρας και μετονομασίας  του ΕΔΣ Μιχαλήνειου σε κάποιο σχολικό συγκρότημα πιθανότατα στο δήμο Νίκαιας –Ρέντη λόγω κτιριακών προβλημάτων του σχολείου και αδυναμίας εύρεσης αντίστοιχου στο δήμο Πειραιά. Οι συνάδελφοι που εργάζονται στο εν λόγω σχολείο δεν πρόκειται να έχουν υπηρεσιακή επίπτωση εκτός από την αναγκαστική μετακίνησή τους από τον Πειραιά στο Ρέντη.


Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα www.seepeaa.gr

και Σεεπεαα www.seepeaa.gr στο Facebook

Αλλες επιλογές

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΟ ΑΣΕΠ ΣΤΙΣ 22/5/2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΚΑΙ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ ΕΑΕ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ-ΕΒΠ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Ε.Α.Ε. ΤΟΥ ΥΠΠΕΘ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΕΠ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Α.Σ.Ε.Π

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ Ε.E.Π. ΚΑΙ Ε.B.Π.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ.

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π.

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣτΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

2024 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΕ ΣΜΕΑΕ ΚΑΙ ΚΕΔΔΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΔΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ – ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΕΠ ΚΑΙ ΕΒΠ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΔΕΑΥ- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ AITHMA ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΑΙΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2014

ΠΟΣΕΕΠΕΑ-ΚΑΤ ΑΡΘΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΕ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΑΕ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/2 Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣτΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗπίσω

 
ΣΕΕΠΕΑΑ WWW.SEEPEAA.GR ΣΤΟ FACEBOOK
περισσότερα
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚόΣ ΣΤΑΘΜόΣ ΝέΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
περισσότερα
ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
Δ.I.E.K ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
περισσότερα
ΝΟΜΟΣ 4327/2015 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ,ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
περισσότερα
ΕΟΠΠΥ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
περισσότερα
ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
περισσότερα
ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑSPERGER ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ 25 ΗΜΕΡΩΝ
περισσότερα
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-SPECIAL EDUCATION ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
περισσότερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΥΓΕΙΑ-HEALTH LINKS-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
περισσότερα
ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
ΚΔΑΔΟΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Ε.Π.)
 
Copyright © 2008 seepeaa.gr - designed by Lighthouse Internet Applications