Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
Αρχική
Σύλλογος
Oμοσπονδία-Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.
ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Π.Δ. 1/2003
Καταστατικό
Μέλη
Δ.Σ.
Αντιπρόσωποι
Ανακοινώσεις
Ενημερώσεις
Δελτία Τύπου
Φωτογραφίες
Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.)
Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΕΕΠ / ΠΥΣΕΕΠ. Ενημερώσεις - Ανακοινώσεις Αιρετών
Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. Θέματα Αναπληρωτών
Συλλόγοι ΕΕΠ ΣΜΕΑΕ/ΚΕΔΔΥ Φορείς - Ειδική Αγωγή - Αναπηρία
Εκπαιδευτικό και Ενημερωτικό Υλικό - Λογισμικό - Οδηγοί
Προσλήψεις εκπαιδευτικών-Διορισμοί-Tοποθετήσεις
Μεταθέσεις-Αποσπάσεις
Νομοθεσία
Μεταπτυχιακά Επιμορφώσεις Σεμινάρια Υποτροφίες Βιβλία Περιοδικά Άρθρα
Θέσεις Εργασίας - Προκηρύξεις - Προσκλήσεις
Διάφορα Θέματα
Συνέδρια-Ημερίδες- Εκδηλώσεις
Χρήσιμα
Σύνδεσμοι - Links
Φωτογραφίες
Γράφουν για εμάς
Επικοινωνία
 
Αναζήτηση
Αγγλο-Ελληνικό ΛεξικόOnline από: 20/11/2007
Επισκέπτες: 1604912148
Online: 494
ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΕΑΕ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΕΑΕ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)

Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, 

τηλ.: 6972056448

e-mail: [email protected]

ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Την Πέμπτη 13/07/2017 το νέο Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. είχε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας με το Διευθυντή Ειδικής Αγωγής του Υ.Π.Π.Ε.Θ. κο Παναγιώτη Κασσιανό, όπου του θέσαμε την ατζέντα των πολύ σοβαρών θεμάτων που απασχολούν την Ομοσπονδία και τους συναδέρφους μας.

ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ-ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ

            Για το θέμα των οριστικών πινάκων των αναπληρωτών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. του μεταφέραμε την πληροφορία που είχαμε ως Ομοσπονδία από το Α.Σ.Ε.Π. για την ολοκλήρωση των ενστάσεων στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου και μας ανέφερε ότι ο προγραμματισμός και η πρόθεση του Υπουργείου είναι στις 6 Σεπτεμβρίου εκπαιδευτικό, ειδικό εκπαιδευτικό και ειδικό βοηθητικό προσωπικό να έχει τοποθετηθεί στις θέσεις του. Το ύψος των πιστώσεων θα κυμανθεί περίπου στα ίδια επίπεδα με την περσινή σχολική χρονιά. Τέλος ανέφερε ότι πρόθεση του Υπουργείου είναι το μεγαλύτερο ποσοστό των πιστώσεων να δοθεί σε μία φάση και να «κρατηθεί» ένα μικρό ποσοστό για έκτακτες συνθήκες (π.χ. άδειες κύησης, παραιτήσεις κ.λ.π). Βέβαια, για την ταχύτητα με την οποία θα πραγματοποιηθούν οι παραπάνω διαδικασίες σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει η επίσπευση των διαδικασιών (κύρωση πινάκων, καθορισμός κενών) από τις οικίες Π.Δ.Ε.

ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ

            Για το θέμα των μόνιμων διορισμών που αποτελεί πάγιο αίτημα της Ομοσπονδίας, στο συμβούλιο της οποίας υπάρχουν πλέον για πρώτη φορά τρεις (3) αναπληρωτές, δεν πήρε καμία θέση λέγοντας ότι οι διορισμοί δεν εξαρτώνται από τον ίδιο ούτε από τον Υπουργό. Στη περίπτωση που γίνουν όμως μόνιμοι διορισμοί, το Υ.Π.Π.Ε.Θ. έχει ως πρώτη προτεραιότητα τη στελέχωση της ειδικής αγωγής με μόνιμο ειδικό εκπαιδευτικό και ειδικό βοηθητικό προσωπικό. Μας ανέφερε βέβαια ότι δεν υπάρχει πλάνο από τη Διεύθυνση Ε.Α.Ε. για τη σύσταση καινούριων οργανικών κενών, αλλά σε επικείμενους διορισμούς θα γίνει προσπάθεια να  καλυφθούν τα ήδη υπάρχοντα οργανικά κενάτα οποία υπολογίζονται σε 495 για όλες τις ειδικότητες.

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

            Ο κος Κασσιανός μας ανέφερε ότι στο Νομοσχέδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση που θα κατατεθεί σύντομα θα υπάρχει τροπολογία για την τοποθέτηση Κοινωνικών Λειτουργών & Ψυχολόγων σε σχολεία όπου υπάρχουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (π.χ. Ρομά) και σε Επαγγελματικά Λύκεια. Θα έχει δυνατότητα και το μόνιμο προσωπικό να αποσπάται σε αυτές  τις δομές πέραν των αναπληρωτών που θα καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες. Η καινοτομία αυτή σύμφωνα με τον κο Κασσιανό θα αποτελέσει και το έναυσμα για να την αναμόρφωση των καθηκοντολογίων του Ε.Ε.Π. & του Ε.Β.Π. σε προσεχή χρόνο.

            Για το θέμα αυτό, έγινε συζήτηση του προέδρου της ΠΟΣΕΕΠΕΑ με τον Δ/ντή της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Πολίτη, ο οποίος ζήτησε προτάσεις για την στελέχωση με ΕΕΠ και ΕΒΠ των Γενικών Σχολείων, συμφωνώντας με την άποψη ότι η Ειδική Εκπαίδευση αποτελεί κομμάτι της Γενικής.

ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

            Για το θέμα των Ολοημέρων Ειδικών Δημοτικών Σχολείων και Ειδικών Νηπιαγωγείων που επεκτείνονται την τρέχουσα σχολική χρονιά μας διαβεβαίωσε ότι τόσο το Ε.Ε.Π. όσο και το Ε.Β.Π. δεν θα έχει καμία αλλαγή στα καθήκοντά του και θα κάνει αυτά που έκανε στο πρωινό πρόγραμμα. Πιθανότατα θα υπάρξει αύξηση του αριθμού των πιστώσεων Ε.Β.Π. στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. για την καλύτερη στελέχωση του ολοήμερου σχολείου. Για τις μετακινήσεις των μαθημάτων με τα σχολικά λεωφορεία οι κατά τόπου Περιφέρειες θα εκδώσουν σύντομα προκήρυξη για την πρόσληψη οδηγών και συνοδών που θα επανδρώνουν σε μόνιμη βάση τα σχολικά λεωφορεία. Επίσης σε όσες Σ.Μ.Ε.Α.Ε. η μετακίνηση των μαθητών γίνεται με ταξί θα πρέπει οι Διευθυντές Εκπαίδευσης να έρθουν σε συνεννόηση με τις Αιρετές Περιφέρειες για το πώς θα γίνονται πλέον οι μετακινήσεις για τα παιδιά που θα πηγαίνουν και στο Ολοήμερο. Και γι’αυτό το ζήτημα ο κος Κασσιανός εξέφρασε τον προβληματισμό του για το πόσο γρήγορα χρονικά μπορεί να υλοποιηθεί αυτό.


ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ-ΙΕΠ

             Για το ζήτημα των μεταπτυχιακών και των συναφειών παραδέχθηκε τα λάθη και στις αστοχίες που έγιναν από την αρμόδια επιτροπή του Ι.Ε.Π. και ήδη ζήτησε από το Ι.Ε.Π. αναλυτικές εξηγήσεις. Για το ίδιο θέμα η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. κατέθεσε σήμερα επιστολή και αίτημα για συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας κο Γαβρόγλου για να επιληφθεί ο ίδιος προσωπικά του ακανθώδους αυτού ζητήματος που έχει ταλανίσει και ταλανίζει επί μακρόν αρκετούς συναδέρφους μας. Μας ανέφερε ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις επί αυτού του ζητήματος.

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ

         Για το θέμα της παιδαγωγικής επάρκειας μας ανέφερε ότι στις προθέσεις του Υπουργείου είναι να γίνει μια εξακτίνωση του προγράμματος (π.χ. μέσω τηλεκπαίδευσης) και με την συμμετοχή των κατά τόπους Περιφερειακών Π.Ε.Κ., ώστε να διευκολυνθούν οι συνάδερφοι στις μετακινήσεις τους. Προς το παρόν η Α.Σ.Π.ΑΙ.Τ.Ε. δε συναινεί σε αυτή την πρόταση του Υπουργείου, διότι δεν υπάρχει επαρκής αριθμός μελών Δ.Ε.Π. για να διδάξουν σε 16 συνολικά Π.Ε.Κ. Ο κος Κασσιανός μας πρότεινε να τεθεί το θέμα της παιδαγωγικής επάρκειας σε νέα μας συνάντηση ως αποκλειστικό και κύριο θέμα συζήτησης. 

ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Υ.Π.Π.Ε.Θ.

Η Ομοσπονδία διατύπωσε τη θέση της γι’αυτό το ζήτημα μέσω σχετικού αναλυτικού υπομνήματος που επιδόθηκε στον κο Κασσιανό και έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της, όπου ζητείται η άμεση έκδοση  διευκρινιστικής εγκυκλίου, στην οποία θα προβλέπεται τόσο η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, όσο και οι υπηρεσίες που θα πρέπει να παρέχουν τα μέλη Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. Ο κος Κασσιανός εξέφρασε τους προβληματισμούς του γι’αυτό το ζήτημα σε σχέση με το τι ισχύει αντιστοίχως με τους εκπαιδευτικούς για το ίδιο θέμα.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ Ε.Ε.Π. & ΤΟΥ Ε.Β.Π. ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

            Τέλος, ο διευθυντής Ειδικής Αγωγής μας ανέφερε ότι η μεταφορά μας στη Διεύθυνση Διοικητικού Προσωπικού είναι η καλύτερη λύση για «να μπει σε μια τάξη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το «άτακτο» νομοθετικό πλαίσιο που διέπει το Ε.Ε.Π. & το Ε.Β.Π.

Το Δ.Σ κατέθεσε την έντονη αντίρρησή για την μετακίνηση αυτή, διότι έτσι θα χαθεί η άμεση συνεργασία με την αρμόδια διεύθυνση που είναι η Δ/νση Ειδικής Αγωγής, η οποία διασφαλίζει το ενιαίο των θέσεων, αντιλαμβάνεται τις πραγματικές ανάγκες σε προσωπικό των δομών της εκπαίδευσης και τον διακριτό ρόλο του Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π. Επίσης επισημάνθηκε στον κ. Κασσιανό ότι στο παρελθόν υπήρξε διάθεση από προηγούμενη ηγεσία για κατάργηση της Δ/νσης Ειδικής Αγωγής, η οποία ανετράπη και με τις έντονες δικές μας ενέργειες. Το θέμα αυτό θα απασχολήσει έντονα το Δ.Σ και στις επαφές που θα έχει με πολιτικούς παράγοντες.

Επίσης τέθηκε έντονα το θέμα της μεταφοράς της αρμοδιότητας του Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. για την επιλογή προϊσταμένων Κ.Ε.Δ.Δ.Υ, την οποία το νέο οργανόγραμμα του Υ.Π.Π.Ε.Θ την εκχωρεί στην διεύθυνση πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η απόφαση αυτή δεν διασφαλίζει την αξιοκρατία και τη συμμετοχή όλων των φορέων της εκπαίδευσης, κάτι που διασφάλιζε το διευρυμένο για το σκοπό αυτό Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

Όλα τα θέματα που τέθηκαν στον κ. Κασσιανό και που απασχολούν το Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π, το Δ.Σ έχει αποφασίσει να τα υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις, κοινοποιώντας τα σε όλους τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες πολιτικά κόμματα και άλλους μαζικούς φορείς της εκπαίδευσης.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                                       Ο  Γ. Γραμματέας

 

Δημήτρης Παπαευθυμίου              Ιωάννης Κυργιόπουλος

                                   

Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα www.seepeaa.gr

και Σεεπεαα www.seepeaa.gr στο Facebook
Αλλες επιλογές

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΦΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΤΟΥ Ε.Ε.Π. ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΠ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΕΑΕ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΑΕ ΤΟΥ ΥΠΠΕΘ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΕΕΠ-ΕΒΠ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΠΕΘ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ

Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.: ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ.

ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΕΑΕ ΤΟΥ ΥΠΠΕΘ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17-05-2017

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΕΠ-ΕΒΠ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 29/3 & 5/4/2017

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ (ΠΥΣΕΕΠ, ΚΥΣΕΕΠ)

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΚΗΡΥΞΗ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 2/12/2016

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ 23/11/2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΑΙΤΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΠΕΘ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΕΠ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΕΠ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΔΕ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΦΟΡΕΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΠΟΜΕΝΟ Δ.Σ. ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΑ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 2ΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ (ΠΥΣΕΕΠ ΚΥΣΕΕΠ)

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ΩΡΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/10/2016

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΣΕΠ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. ΚΑΙ ΤΑ Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 26/9/2016πίσω

 
ΣΕΕΠΕΑΑ WWW.SEEPEAA.GR ΣΤΟ FACEBOOK
περισσότερα
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚόΣ ΣΤΑΘΜόΣ ΝέΩΝ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
περισσότερα
ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
Δ.I.E.K ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
περισσότερα
ΝΟΜΟΣ 4327/2015 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ,ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
περισσότερα
ΕΟΠΠΥ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
περισσότερα
ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ
περισσότερα
ΑΥΤΙΣΜΟΣ-ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑSPERGER ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS | ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
περισσότερα
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ 25 ΗΜΕΡΩΝ
περισσότερα
ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-SPECIAL EDUCATION ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
περισσότερα
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΥΓΕΙΑ-HEALTH LINKS-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
περισσότερα
ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ-LINKS
περισσότερα
ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
περισσότερα
ΚΔΑΔΟΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Ε.Ε.Π.)
 
Copyright © 2008 seepeaa.gr - designed by Lighthouse Internet Applications