ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑΜΙΑ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ 2021-22

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΑΜΙΑ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ 2021-22

11 Νοεμβρίου 2021

Αθήνα, 11-11-2021

Αρ. Πρωτ.: 53

 

Προς:

-Μέλη ΕΕΠ & ΕΒΠ Αττικής

Κοιν:

- ΠΟΣΕΕΠΕΑ

 

ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ & ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2021 »

 

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής ως πρωτοβάθμιος συνδικαλιστικός φορέας που εκπροσωπεί τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ και ΕΒΠ) της Αττικής, μόνιμους και αναπληρωτές που στελεχώνουν τη Δημόσια Ειδική και Γενική, Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ και τις ΕΔΥ της Περιφέρειας Αττικής, απευθύνει κάλεσμα εγγραφής νέων μελών και ανανέωσης συνδρομής εγγεγραμμένων μελών για την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Έτσι, λοιπόν, για το επόμενο διάστημα από 11 Νοεμβρίου 2021 έως 10 Δεκεμβρίου 2021, καλούμε τα εγγεγραμμένα μέλη και τα νέα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους οφειλές για το 2021.

Υπενθυμίζουμε πως η ετήσια συνδρομή για τα εγγεγραμμένα μέλη είναι 15 ευρώ, ενώ για τα νέα μέλη είναι 20 ευρώ (15 ευρώ η ετήσια συνδρομή συν 5 ευρώ η εγγραφή).

 

Η διαδικασία εξόφλησης μπορεί να γίνει:

 

Α. Σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, μέσω κατάθεσης στο λογαριασμό του Συλλόγου.

 

Β. Ηλεκτρονικά με web banking: μέσω εμβάσματος στο λογαριασμό του Συλλόγου στην Εθνική Τράπεζα. Στην περίπτωση που η πληρωμή γίνεται από τράπεζα εκτός της Εθνικής Τράπεζας, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχει μια επιπλέον χρέωση από την τράπεζα της τάξεως των 3 ευρώ, όπως μας έχουν ενημερώσει. Αυτή η χρέωση θα επιβαρύνει τα μέλη και όχι τον σύλλογο οπότε σας παρακαλώ να φροντίσετε να υπάρχουν τρία επιπλέον ευρώ στην κατάθεσή σας.

 

Στοιχεία λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας

Δικαιούχος: Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής

Αριθμός Λογαριασμού:  077/296023-05

IBANGR 3901100770000007729602305

 

Σε όλες τις περιπτώσεις, τη στιγμή της κατάθεσης θα πρέπει να γράψετε το όνομα, το επώνυμο, το πατρώνυμο, τον κωδικό της ειδικότητας (πχ. ΠΕ 30, ΠΕ 25 , ΕΒΠ κ.ο.κ) και φυσικά τον αριθμό κινητού  τηλεφώνου. Στις περιπτώσεις όπου έχουμε νέα εγγραφή καλό και διευκολυντικό θα ήταν πριν το όνομα να μπει και το χαρακτηριστικό ΝΕ.

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ! Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και για την αποφυγή λάθους στον έλεγχο και στην ταυτοποίηση των στοιχείων, παράλληλα με την οικονομική συνδρομή που θα εξοφλήσετε, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε τις αιτήσεις «Αίτηση Εγγραφής Νέου Μέλους» και «Αίτηση Ανανέωσης Μέλους», για τα νέα μέλη και για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη, αντίστοιχα. Τις συγκεκριμένες αιτήσεις θα τις βρείτε και στο διαδικτυακό μας χώρο «www.seepeaa.gr» (επισυνάπτονται και στην παρούσα ανακοίνωση) και αφού τις συμπληρώσετε, θα πρέπει να τις αποστείλετε αποκλειστικά στο: [email protected] και όχι στο e-mail που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η 10η Δεκεμβρίου 2021 θα είναι και η καταληκτική ημερομηνία για όσους επιλέξουν μα πληρώσουν με τους παραπάνω τρόπους. Για λογούς που αφορούν στην ασφάλεια και δυνατότητα ελέγχου ΜΗΝ κάνετε καμία κατάθεση μετά τις 10 Δεκεμβρίου 2021.

  

Γ. Με φυσική παρουσία: Για συγκεκριμένες ημερομηνίες θα παρευρίσκομαι στα γραφεία του συλλόγου για όσους προτιμούν ή διευκολύνονται να πληρώσουν δια ζώσης. Όσοι προτιμήσουν αυτόν τον τρόπο πληρωμής φυσικά θα λαμβάνουν  την απόδειξή τους άμεσα και θα συμπληρώνουν εκεί τις αιτήσεις εγγραφής ή ανανέωσης. Οι ημερομηνίες αυτές είναι:

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 16:00 έως 19:00

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 16:00 έως 19:00

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 16:00 έως 19:00

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 16:00 έως 19:00

 

 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

  1. Στο τελευταίο μας κάλεσμα για τακτοποίηση οικονομικών εισφορών  (Μάρτιος του 2021) υπήρξαν συνάδελφοι οι οποίοι δεν κατάφεραν να πληρώσουν τη συνδρομή τους για το 2020 ή για παλαιότερα έτη.  Στην περίπτωση που κάποιοι από αυτούς δεν το θυμούνται, δεν χρειάζεται να ανησυχούν και να το ρωτούν εκ των προτέρων. Ας πληρώσουν τη συνδρομή και αν υπάρχουν οφειλές θα ειδοποιηθούν αργότερα, όταν ελεγχθούν όλα τα στοιχεία με τους περσινούς και προπέρσινους πίνακες. Για αυτό τον λόγο είναι σημαντικό την στιγμή που πληρώνουν ηλεκτρονικά να γράψουν σωστά τα στοιχεία τους και το τηλέφωνό τους (ώστε να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους)
  2. Θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να γίνει ο σωστός και προσεκτικός έλεγχος όλων των στοιχείων (πίνακες συνδρομών των προηγούμενων ετών, σωστή καταβολή του ποσού που οφείλει κάθε μέλος κ.ο.κ ) και να εκδώσουμε στη συνέχεια την απόδειξη σας. (θα οριστούν ημερομηνίες που θα μπορείτε να τις παραλάβετε)

 

  1. Θα πρέπει να επισημάνουμε πως ο Σύλλογος δικαιούται να παρέχει συνδικαλιστική κάλυψη στα ενεργά και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

 

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση, τη συνεργασία και τη συνέπεια σας.

 

Με εκτίμηση,

Ο Ταμίας του Συλλόγου

 

Χρήστος Διαμάντης - Παπουτσής

 

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΕΕΠΕΑΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ
Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ