ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ.

30 Σεπτεμβρίου 2021

Αθήνα , 30-9-2021

Αγαπητοί/ές Συνάδελφοι,

Παίρνοντας την ευκαιρία από τα πολλά μηνύματα που έχουμε λάβει, κυρίως από νεοδιόριστους συναδέλφους για εγγραφή στο σύλλογο μας, αλλά και από  ερωτήσεις  μελών μας που αφορούν στην παραλαβή των αποδείξεων  από την  ετήσια οικονομική συνδρομή του 2020, σας ενημερώνουμε τα εξής:

Τη Δευτέρα 4/10/2021 και την Τρίτη 5/10/2021 θα παρευρίσκομαι στα γραφεία του Συλλόγου μας από τις 16:00 έως τις 19:00 το απόγευμα (Πανεπιστημίου 59, 4ος όροφος, γραφεία 408- 409), ώστε να μπορέσουν όσα από τα νέα μέλη μας θα ήθελαν, να εγγραφούν τώρα (5 ευρώ η εγγραφή και 15 ευρώ η ετήσια οικονομική συνδρομή). Επίσης, θα γίνει παράδοση των αποδείξεων για το προηγούμενο έτος σε όποια μέλη το επιθυμούν.

Με νέα λεπτομερή ανακοίνωση που θα απευθύνεται σε όλα τα μέλη μας (περίπου στα τέλη Οκτωβρίου) θα ενημερώσουμε για την ετήσια οικονομική σας συνδρομή για το 2021. Για να μην υπάρξει συνωστισμός και ταλαιπωρία θα υπάρξουν αρκετές ημερομηνίες (μέσα στο Νοέμβριο) στις οποίες θα μπορέσετε να έρθετε  στα γραφεία μας για το σκοπό αυτό.

Σημείωση: Στη παρούσα περίοδο δεν υπάρχει η δυνατότητα (τόσο για λογιστικούς λόγους όσο και για λόγους σωστού επανελέγχου) να πληρώσετε μέσω i-bank.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email του Συλλόγου: [email protected]

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Ο Ταμίας του ΣΕΕΠΕΑΑ

Χρήστος Διαμάντης - Παπουτσής