ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

07 Δεκεμβρίου 2021

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής για την άμεση ανταπόκριση σας στο κάλεσμα μας για την πληρωμή των ετήσιων εισφορών σας στο σύλλογο. Σας ενημερώνω ότι συνεχίζεται ο έλεγχος των καταθέσεων σας, η σύγκριση  με πίνακες οφειλών παλαιοτέρων ετών και η έκδοση των αποδείξεων, τις οποίες θα μπορείτε να παραλάβετε τις ημέρες των εκλογών. Με όσους από εσάς χρειάστηκε να γίνουν διευκρινήσεις ήρθαμε και συνεχίζουμε να ερχόμαστε σε επικοινωνία.

Σας θυμίζω ότι η Παρασκευή 10/12/2021 είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταθέσετε τη συνδρομή σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Για λογούς που αφορούν στην ασφάλεια και δυνατότητα ελέγχου ΜΗΝ κάνετε καμία κατάθεση μετά τις 10 Δεκεμβρίου 2021.

Την ίδια μέρα, Παρασκευή 10/12/2021 το απόγευμα, 17:00 έως  19:00 θα παρευρίσκομαι εκτάκτως στα γραφεία του Συλλόγου, για όσους επιθυμούν να πληρώσουν δια ζώσης ή να παραλάβουν τις αποδείξεις τους. Ενημερώνουμε επίσης ότι η επόμενη φορά που θα γίνει προγραμματισμένη συγκέντρωση εισφορών και εγγραφή νέων μελών θα είναι την περίοδο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2022.  .  

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά για την κατανόηση , τη συνεργασία και τη συνέπεια σας.

 

Με εκτίμηση

Ο Ταμίας του Συλλόγου

Χρήστος Διαμάντης Παπουτσής

Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ