ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ.

20 Φλεβάρη 2022

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Σας ενημερώνω ότι τη Δευτέρα  21/2/2022 και την Τρίτη 22/2/2022 και ώρες 17:00 έως 19:00 θα παρευρίσκομαι εκτάκτως στα γραφεία του Συλλόγου (Πανεπιστήμιου 59, 4ος όροφος, 408-409 γρ), για όσους συναδέλφους ΕΕΠ-ΕΒΠ προσλήφθηκαν τον Ιανουάριο του 2022 και επιθυμούν να εγγραφούν στον ΣΕΕΠΕΑ Αττικής.  Το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα τη μείωση του ποσού συνδρομής για τους συναδέλφους που προσλήφθηκαν με πολύμηνη καθυστέρηση, από 15 σε 10 Ευρώ. Έτσι, η ετήσια συνδρομή για τους συγκεκριμένους συναδέλφους ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ (συν 5 ευρώ η εγγραφή, εάν εγγράφονται για πρώτη φορά).

Επίσης, τις συγκεκριμένες μέρες και ώρες μπορούν να παραλάβουν τις αποδείξεις τους όσοι έχουν ήδη τακτοποιηθεί οικονομικά ή και να πληρώσουν τη συνδρομή τους, όσοι δεν τα κατάφεραν τον Δεκέμβριο 2021.

Ενημερώνουμε επίσης ότι η επόμενη φορά που θα γίνει προγραμματισμένη συγκέντρωση εισφορών και εγγραφή νέων μελών θα είναι την περίοδο Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2022.

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά για την κατανόηση, τη συνεργασία και τη συνέπεια σας.

Με εκτίμηση,

Ο Ταμίας του Συλλόγου