ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ WEBINAR ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ & ΤΟΥ ΙΜΕΓΕΕ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ WEBINAR ΤΗΣ ΠΟΣΕΕΠΕΑ & ΤΟΥ ΙΜΕΓΕΕ

30 Μάη 2022

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 28 Μαΐου 2022, το δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο (webinar), με τίτλο: «Οδηγός Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.: Το έργο του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση», το οποίο συνδιοργάνωσαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) και το Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.).

Σκοπός του διαδικτυακού σεμιναρίου (webinar) ήταν να αναδείξει και να αποσαφηνίσει τις ενέργειες/διαδικασίες που καλείται να ακολουθήσει το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό στη συνεργασία του με το παιδί και την οικογένεια, στα πλαίσια της διεπιστημονικής συνεργασίας και σύμφωνα με το καθηκοντολόγιο.

Στο webinar παρουσιάστηκε επίσημα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο  Οδηγός  της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για το έργο του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση. Επισημαίνουμε ότι ο οδηγός αυτός αποτελεί συλλογικό έργο της Ομάδας Εργασίας – επιτροπής της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., η οποία αποτελείται από μέλη ΕΒΠ εκπροσώπους των Περιφερειακών Συλλόγων ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Υπήρξε πολύ μεγάλη ανταπόκριση του κοινού που κατέκλυσε την ψηφιακή πλατφόρμα, αλλά και παρακολούθησε ενεργά μέσω livestreaming από τη Σελίδα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ στο Facebook: https://www.facebook.com/poseepea/

Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ