ΣΕΕΠΕΑΑ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΣΕΠ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΒΠ

ΣΕΕΠΕΑΑ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΣΕΠ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΕΒΠ

25 Ιούλη 2022

Αθήνα, 23-07-2022

Αρ. Πρωτ.: 34

 

Προς:

-Γενική Διευθύντρια του Α.Σ.Ε.Π.,

κα. Καλλιόπη Στάγκα

-Αν. Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προκηρύξεων του Α.Σ.Ε.Π.,

κα. Δέσποινα Σιμιτζόγλου,

Κοινοποίηση:

-Προϊστάμενο  Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ,

κ. Χαράλαμπο Παπαϊωάννου

-Προϊσταμένη Αυτοτελούς Τμήματος Ε.Ε.Π.& Ε.Β.Π του ΥΠΑΙΘ,

κα. Νεκταρία Φυτουράκη

-Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού

Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής

ΠΟΣΕΕΠΕΑ

 

Θέμα: «Επιστολή διαμαρτυρίας του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής σχετικά με τα λάθη στον πίνακα των αναπληρωτών – μελών ΕΒΠ στον αξιολογικό πίνακα του διαγωνισμού 1ΕΑ/2022 του Α.Σ.Ε.Π.»

 

Αξιότιμη κα. Γενική Διευθύντρια,

Αξιότιμη κα Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προκηρύξεων του Α.Σ.Ε.Π.,

Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής είναι πρωτοβάθμιος συνδικαλιστικός σύλλογος που εκπροσωπεί τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ και ΕΒΠ) της Αττικής, μόνιμους και αναπληρωτές, οι οποίοι στελεχώνουν τη Δημόσια Ειδική και Γενική Εκπαίδευση, καθώς και τα ΚΕΔΑΣΥ και τις ΕΔΥ της Περιφέρειας Αττικής.

Ο σύλλογος μας δέχεται μεγάλο αριθμό καταγγελιών για αναίτια λάθη στους προσωρινούς πίνακες της 1ΕΑ/2022 και παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη των ανακοινοποιήσεων, στις οποίες σημαντικό μέρος λαθών δεν έχει ακόμη διορθωθεί. Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειονότητα των ατομικών φακέλων των συναδέλφων στο Ο.Π.Σ.Υ.Δ, είναι έγκυροι και επικαιροποιημένοι, ωστόσο στη διασταύρωση των ατομικών στοιχείων από το φορέα έχουν παρουσιαστεί μία σειρά από ποικίλα λάθη (μη προσμέτρηση προσόντων, κοινωνικών κριτηρίων, κ.α.) τα οποία δε μπορούν να γίνουν ανεκτά καθότι συνάδελφοι άδικα και αδικαιολόγητα θα στερηθούν τη δυνατότητα εργασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον λάβαμε αναφορές που αφορούν απόρριψη συναδέλφων λόγω παράβολου, καθώς επίσης και στη μη δυνατότητα επιλογής του ορθού κωδικού, γεγονός που δημιούργησε σύγχυση στους υποψηφίους και αλλοίωσε τα στοιχεία τους. 

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της 2ΕΑ/2022 ζητάμε από το φορέα σας, και απαιτούμε από την Πολιτική Ηγεσία να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη οι δυσλειτουργίες που εμφανίζονται λόγω της πρόχειρης και εκ του αποτελέσματος κακοσχεδιασμένης διαδικασίας. 

Το Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, με την παρούσα επιστολή του, σας ζητά να ληφθούν υπόψη όλες οι καταγγελίες των συναδέλφων από τον ΑΣΕΠ όσον αφορά την 1ΕΑ/2022 και να γίνει ενδελεχής έλεγχος τόσο της παρούσας όσο και των επόμενων σχετικών προκηρύξεων και υπό έκδοση προσωρινών πινάκων.

Απαιτούμε την εξεύρεση θετικής λύσης για όσους από τους συναδέρφους μας Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. κινδυνεύουν να μην τους προσμετρηθούν προσόντα ή ακόμη και να απορριφθούν από τους αξιολογικούς πίνακες των προκηρύξεων 1ΕΑ/2022 & 2ΕΑ/2022 για τους μόνιμους διορισμούς και τις προσλήψεις αναπληρωτών.

Ζητάμε τη δέουσα προσοχή στα ζητήματά μας και απαιτούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας!

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Ε. ΤΡΑΓΑΚΗ                                                        Δ. ΧΑΤΖΗΔΡΟΣΟΥ

Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ