ΣΕΕΠΕΑΑ: ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΣΕΠ

ΣΕΕΠΕΑΑ: ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΣΕΠ

06 Σεπτεμβρίου 2022

Αθήνα, 05-09-2022

Αρ. πρωτ.: 38

 

Προς:

Μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ Αττικής

 

Θέμα: «Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας  σχετικά με την καθυστέρηση έκδοσης των τελικών αξιολογικών πινάκων των αναπληρωτών – μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ στους διαγωνισμούς 1ΕΑ/2022 και 2ΕΑ/2022 του Α.Σ.Ε.Π.»

 

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι/-ισσες,

Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής είναι πρωτοβάθμιος συνδικαλιστικός σύλλογος που εκπροσωπεί τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ και ΕΒΠ) της Αττικής, μόνιμους και αναπληρωτές, οι οποίοι στελεχώνουν τη Δημόσια Ειδική και Γενική Εκπαίδευση, καθώς και τα ΚΕΔΑΣΥ και τις ΕΔΥ της Περιφέρειας Αττικής.

Ο σύλλογος μας έχει δεχθεί μεγάλο αριθμό καταγγελιών από συναδέλφους για αναίτια λάθη στους προσωρινούς πίνακες των προκηρύξεων 1ΕΑ/2022 και 2ΕΑ/2022. Επιπλέον λάβαμε αναφορές που αφορούν απόρριψη συναδέλφων λόγω παράβολου, καθώς επίσης και στη μη δυνατότητα επιλογής του ορθού κωδικού, γεγονός που δημιούργησε σύγχυση στους υποψηφίους και αλλοίωσε τα στοιχεία τους. Από την έναρξη των προβλημάτων παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις και επικοινωνούμε με όλες τις αρμόδιες αρχές. Ωστόσο, δεν έχουμε λάβει εγγυήσεις για θετική έκβαση, όπως επίσης πληροφορούμαστε για καθυστερήσεις.

Το Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής ζητά από το ΑΣΕΠ να ληφθούν υπόψη όλες οι καταγγελίες των συναδέλφων και να επισπευστούν οι διαδικασίες έκδοσης, όσον αφορά τις 1ΕΑ/2022 και 2ΕΑ/2022 με ενδελεχή έλεγχο.

Απαιτούμε την εξεύρεση θετικής λύσης για όσους/-ες από τους συναδέρφους/-ισσες μας Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. δεν τους έχουν προσμετρηθεί προσόντα καίριας σημασίας για την κατάταξή τους, όπως επίσης και για όσους έχουν απορριφθεί από τους προσωρινούς αξιολογικούς πίνακες των προκηρύξεων 1ΕΑ/2022 & 2ΕΑ/2022 λόγω κωδικού τίτλου σπουδών. Το θεωρούμε άδικο και ζητάμε να δοθεί η απαραίτητη μέριμνα, καθώς διακυβεύεται η εργασία και η επιβίωση εκατοντάδων ανθρώπων για τα επόμενα δύο τουλάχιστον χρόνια.

Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, ως αρωγός των θεμάτων που αφορούν ζητήματα των μελών ΕΕΠ- ΕΒΠ στην Αττική, προβαίνει σε παράσταση διαμαρτυρίας καλώντας όλο το Εκπαιδευτικό, Ειδικό Εκπαιδευτικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό, την Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου 2022, στις 12.00 μ.μ., στα γραφεία του ΑΣΕΠ., στην οδό Πουλίου 6 (Μετρό: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ), στην Αθήνα.

Ενόψει της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΑΣΕΠ, ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής κηρύσσει στάση εργασίας την Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου 2022, για τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού ωραρίου, από τις 11:00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ., για να διευκολύνει τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ Αττικής να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους απέναντι στις καθυστερήσεις και τη συμπαράστασή τους στους απορριφθέντες συναδέλφους

Όλα τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ και οι αλληλέγγυοι εκπαιδευτικοί να δώσουν δυναμικά το παρών στη διαμαρτυρία του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, την Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου 2022, στις 12.00 μ.μ., στο ΑΣΕΠ!

Ζητάμε τη δέουσα προσοχή στα ζητήματά μας και απαιτούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας!

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

        Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           

          Δ. ΧΑΤΖΗΔΡΟΣΟΥ                                                   Σ. ΚΑΣΤΡΙΤΗ

 

Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ