ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ & ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2022

ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ & ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2022

13 Νοεμβρίου 2022

Ενημέρωση για τις εκλογές ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων του Ε.Ε.Π. & του Ε.Β.Π. στο Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. | Δελτία Τύπου | Ανακοινώσεις | ΣΕΕΠΕΑΑ

Αθήνα, 13-11-2022

Αρ. Πρωτ.: 45

Προς:

-Μέλη ΕΕΠ & ΕΒΠ Αττικής

Κοιν:

- ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ & ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2022 »

Αγαπητοί/-ες συνάδελφοι/-ισσες,

Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής ως πρωτοβάθμιος συνδικαλιστικός φορέας που εκπροσωπεί τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ και ΕΒΠ) της Αττικής, μόνιμους και αναπληρωτές που στελεχώνουν τη Δημόσια Ειδική και Γενική, Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. και τα Ε.Δ.Υ. της Περιφέρειας Αττικής, απευθύνει κάλεσμα εγγραφής νέων μελών και ανανέωσης συνδρομής εγγεγραμμένων μελών.

Όσον αφορά την κάρτα μέλους θα ενημερωθείτε στο προσεχές διάστημα με νέα ανακοίνωση.

Προσοχή:

Στο Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό Ε.Ε.Π. συγκαταλέγονται, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 29 του ν. 4521/2018 (ΦΕΚ 38 Α΄) «Ίδρυση πανεπιστημίου Δ. Αττικής», οι κάτωθι ειδικότητες:

 • ΠΕ21 Θεραπευτές του λόγου
 • ΠΕ22 Επαγγελματικοί σύμβουλοι
 • ΠΕ23 Ψυχολόγοι
 • ΠΕ24 Παιδοψυχίατροι
 • ΠΕ25 Σχολικοί Νοσηλευτές
 • ΠΕ28 Φυσιοθεραπευτές- φυσικοθεραπευτές
 • ΠΕ29 Εργασιοθεραπευτές - εργοθεραπευτές
 • ΠΕ30 Κοινωνικοί λειτουργοί
 • ΠΕ31 Εξειδικευμένων:

α) στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό των Τυφλών,

β) στην κινητικότητα, τον προσανατολισμό και τις δεξιότητες καθημερινής διαβίωσης των τυφλών,

γ) στη νοηματική γλώσσα Κωφών

 • ΠΕ35 Παιδίατροι με ειδίκευση στην παιδονευρολογία ή νευρολόγοι με ειδίκευση στην παιδονευρολογία
 • ΠΕ36 Μουσικοθεραπευτές
 • ΔΕ01 Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό ΕΒΠ

----> Δεν αφορά σε εκπαιδευτικούς (νηπιαγωγούς, δασκάλους, εκπαιδευτικές ειδικότητες δευτεροβάθμιας, ειδικότητες πρωτοβάθμιας-δευτεροβάθμιας)

Έτσι λοιπόν, για το επόμενο διάστημα από 14 Νοεμβρίου 2022 έως 12 Δεκεμβρίου 2022, καλούμε τα εγγεγραμμένα μέλη και τα νέα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους οφειλές για το 2022.

Υπενθυμίζουμε πως η ετήσια συνδρομή για τα εγγεγραμμένα μέλη είναι 15 ευρώ, ενώ για τα νέα μέλη είναι 20 ευρώ (15 ευρώ η ετήσια συνδρομή συν 5 ευρώ η εγγραφή).

 

Η διαδικασία εξόφλησης μπορεί να γίνει:

Α. Σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, μέσω κατάθεσης στο λογαριασμό του Συλλόγου.

Β. Ηλεκτρονικά με web banking: μέσω εμβάσματος στο λογαριασμό του Συλλόγου στην Εθνική Τράπεζα. Στην περίπτωση που η πληρωμή γίνεται από τράπεζα εκτός της Εθνικής Τράπεζας, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχει μια επιπλέον χρέωση από την τράπεζα της τάξεως των 3 ευρώ όπως μας έχουν ενημερώσει. Αυτή η χρέωση θα επιβαρύνει τα μέλη και όχι τον σύλλογο οπότε σας παρακαλώ να φροντίσετε να υπάρχουν τρία επιπλέον ευρώ στην κατάθεσή σας.


Στοιχεία λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας

Δικαιούχος: Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής

Αριθμός Λογαριασμού:  077/296023-05

IBANGR 3901100770000007729602305


Σε όλες τις περιπτώσεις, τη στιγμή της κατάθεσης θα πρέπει να γράψετε το όνομα, το επώνυμο, το πατρώνυμο, τον κωδικό της ειδικότητας (πχ. ΠΕ 30, ΠΕ 25 , ΕΒΠ κ. ο. κ) και φυσικά τον αριθμό κινητού τηλεφώνου. Στις περιπτώσεις όπου έχουμε νέα εγγραφή καλό και διευκολυντικό θα ήταν πριν το όνομα να μπει και το χαρακτηριστικό ΝΕ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ! Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και για την αποφυγή λάθους στον έλεγχο και στην ταυτοποίηση των στοιχείων, παράλληλα με την οικονομική συνδρομή που θα εξοφλήσετε, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε τις αιτήσεις «Αίτηση Εγγραφής Νέου Μέλους» και «Αίτηση Ανανέωσης Μέλους», για τα νέα μέλη και για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη, αντίστοιχα. Τις συγκεκριμένες αιτήσεις θα τις βρείτε και στο διαδικτυακό μας χώρο «www.seepeaa.gr» (επισυνάπτεται στο τέλος της παρούσας ανάρτησης) και αφού τις συμπληρώσετε, θα πρέπει να τις αποστείλετε αποκλειστικά στο «aithseis.seepeaa@gmail.com» και όχι στο συχνόχρηστο e-mail του συλλόγου που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η 11η Δεκεμβρίου 2022 θα είναι και η καταληκτική ημερομηνία για όσους επιλέξουν να πληρώσουν με τους παραπάνω τρόπους. Για λογούς που αφορούν κυρίως στην ασφάλεια και δυνατότητα ελέγχου ΜΗΝ κάνετε καμία κατάθεση μετά τις 11 Δεκεμβρίου 2022.

Γ. Με φυσική παρουσία: Για συγκεκριμένες ημερομηνίες θα παρευρίσκομαι στα γραφεία του συλλόγου για όσους προτιμούν ή διευκολύνονται να πληρώσουν δια ζώσης. Όσοι προτιμήσουν αυτόν τον τρόπο πληρωμής φυσικά θα λαμβάνουν  την απόδειξή τους άμεσα και θα συμπληρώνουν εκεί τις αιτήσεις εγγραφής ή ανανέωσης. . Οι ημερομηνίες αυτές είναι

 • Δευτέρα 14/11/2022 και ώρες 17:00 έως 19:00
 • Δευτέρα 21/11/2022 και Τρίτη 22/11/2022 και ώρες 16:00 έως 19:00
 • Δευτέρα 28/11/2022 και Τρίτη 29/11/2022 και ώρες 16:00 έως 19:00
 • Δευτέρα 5/12/2022 kαι ώρες 16:00 έως 19:00

---> Τη Δευτέρα 12/12/2022 θα παρευρίσκομαι στα γραφεία του συλλόγου για παράδοση αποδείξεων όσων πλήρωσαν με ηλεκτρονικό τρόπο αλλά και για όσους θέλουν να πληρώσουν την συνδρομή τους με φυσική παρουσία.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

 1. Στο τελευταίο μας κάλεσμα για τακτοποίηση οικονομικών εισφορών  (Νοέμβριος και Δεκέμβριος του 2022) υπήρξαν συνάδελφοι οι οποίοι δεν κατάφεραν να πληρώσουν τη συνδρομή τους για το 2021 ή για παλαιότερα έτη.  Στην περίπτωση που κάποιοι από αυτούς δεν το θυμούνται, δεν χρειάζεται να ανησυχούν και να το ρωτούν εκ των προτέρων. Ας πληρώσουν τη συνδρομή και αν υπάρχουν οφειλές θα ειδοποιηθούν αργότερα, όταν ελεγχθούν όλα τα στοιχεία με τους περσινούς και προπέρσινους πίνακες. Για αυτό τον λόγο είναι σημαντικό την στιγμή που πληρώνουν ηλεκτρονικά να γράψουν σωστά τα στοιχεία τους και το τηλέφωνό τους (ώστε να έρθω σε επικοινωνία μαζί τους)
 2. Θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να γίνει ο σωστός και προσεκτικός έλεγχος όλων των στοιχείων (πίνακες συνδρομών των προηγούμενων ετών, σωστή καταβολή του ποσού που οφείλει κάθε μέλος κ. ο. κ ) και να σας παραδώσουμε στη συνέχεια την απόδειξη σας (θα οριστούν ημερομηνίες που θα μπορείτε να τις παραλάβετε).
 3. Θα πρέπει να επισημάνουμε πως ο Σύλλογος δικαιούται να παρέχει συνδικαλιστική κάλυψη στα ενεργά και οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση , τη συνεργασία και τη συνέπεια σας.

Με εκτίμηση

Ο Ταμίας του Συλλόγου

Χρήστος Διαμάντης - Παπουτσής

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΕΕΠΕΑΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ
Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ