ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ (Α΄ΜΕΡΟΣ)

ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ (Α΄ΜΕΡΟΣ)

16 Ιούνη 2021

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Ο ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ επιδιώκοντας να συνεισφέρει ουσιαστικά στην υποστήριξη και ενημέρωση των μελών του, καθώς και όλων των εργαζομένων ΕΕΠ-ΕΒΠ, δημοσιεύει Συμπεριληπτικό Οδηγό για τους ΠΕ23 Ψυχολόγους και ΠΕ30 Κοινωνικούς Λειτουργούς (Α΄ και Β΄μέρος), που εργάζονται  στη Γενική Εκπαίδευση. Έχει ήδη δημοσιευθεί ο αντίστοιχος Οδηγός για τους Σχολικούς Νοσηλευτές. Θα ακολουθήσουν αντίστοιχοι οδηγοί για όλους τους κλάδους ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Ευελπιστούμε ότι ο οδηγός αυτός θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα για τους συναδέλφους Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους, αλλά και για γονείς, εκπαιδευτικούς, διευθυντές σχολικών μονάδων και διοικητικούς, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν και να εντρυφήσουν στα ζητήματα της Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης στο χώρο της Γενικής Εκπαίδευσης.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση και η υποστήριξη των συναδέλφων στην τέλεση των καθηκόντων τους στα γενικά σχολεία όλων των βαθμίδων, με την προοπτική και ελπίδα για δημιουργία οργανικών θέσεων όλων των κλάδων ΕΕΠ-ΕΒΠ στη Γενική και Επαγγελματική Εκπαίδευση.

Στα παραρτήματα που ακολουθούν παρουσιάζονται:

1) ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΔΕΑΥ

2) ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ Ψ-Κ.Λ. COVID

3) ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ Ψ-Κ.Λ. ΟΛΟΗΜΕΡΩΝ & ΕΠΑΛ

4) ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΑΙΘ ΓΙΑ Ψ. -Κ.Λ. COVID

5) ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ

 

ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΕΔΕΑΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ Ψ-Κ.Λ. COVID ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΛΟΓΙΟ Ψ-Κ.Λ.ΟΛΟΗΜΕΡΩΝ & ΕΠΑΛ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΑΙΘ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ
Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ