ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ (Β΄ ΜΕΡΟΣ)

ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ (Β΄ ΜΕΡΟΣ)

18 Ιούνη 2021

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Ο ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ επιδιώκοντας να συνεισφέρει ουσιαστικά στην υποστήριξη και ενημέρωση των μελών του, καθώς και όλων των εργαζομένων ΕΕΠ-ΕΒΠ, δημοσιεύει Συμπεριληπτικό Οδηγό για τους ΠΕ23 Ψυχολόγους και ΠΕ30 Κοινωνικούς Λειτουργούς (Α΄ και Β΄μέρος), που εργάζονται  στη Γενική Εκπαίδευση.

Με το Β΄μέρος που δημοσιεύουμε σήμερα, ολοκληρώνεται το υλικό που θεωρούμε απαραίτητο ως εφόδιο για τους συναδέλφους στη Γενική Εκπαίδευση. Έχει ήδη δημοσιευθεί ο αντίστοιχος Οδηγός για τους Σχολικούς Νοσηλευτές. Θα ακολουθήσουν αντίστοιχοι οδηγοί για όλους τους κλάδους ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Ευελπιστούμε ότι τόσο το Α΄ όσο και το Β΄ μέρος του  οδηγού, θα αποτελέσουν πολύτιμο βοήθημα για τους συναδέλφους Κοινωνικούς Λειτουργούς και Ψυχολόγους, αλλά και για γονείς, εκπαιδευτικούς, διευθυντές σχολικών μονάδων και διοικητικούς, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν και να εντρυφήσουν στα ζητήματα της Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης στο χώρο της Γενικής Εκπαίδευσης.

Στόχος μας είναι η ενημέρωση και η υποστήριξη των συναδέλφων στην τέλεση των καθηκόντων τους στα γενικά σχολεία όλων των βαθμίδων, με την προοπτική και ελπίδα για δημιουργία οργανικών θέσεων όλων των κλάδων ΕΕΠ-ΕΒΠ στη Γενική και Επαγγελματική Εκπαίδευση.

Στο Β΄ Μέρος περιλαμβάνονται: 

1) ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΑΤΡΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

2) ΙΕΠ: ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

3) ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ

4) ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

5)  ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ: ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΙΑΤΡΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΩΤ. ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ
Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ