ΗΜΕΡΙΔΑ: "E– ΚΟΠΩΣΗ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”

ΗΜΕΡΙΔΑ: "E– ΚΟΠΩΣΗ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ”

07 Απρίλη 2021

O Κλάδος Σχολικής Ψυχολογίας της ΕΛΨΕ διοργανώνει επίκαιρη Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα “e – κόπωση: Διαδικτυακές πλατφόρμες επικοινωνίας και εκπαίδευσης στην εποχή της πανδημίας”, το Σάββατο 17 Απριλίου (10.00-17.00). Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη (χωρίς προεγγραφή) στον Σύνδεσμο WebExhttps://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=m283c6ef8345beec1813cb1cd3e0f714c.

Επισυνάπτονται η αφίσα, το πρόγραμμα και οι περιλήψεις των εισηγήσεων.

Ακολουθεί η πρόσκληση:

 

"Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στη Διαδικτυακή Ημερίδα που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 17 Απριλίου (10.00-17.00) ο Κλάδος Σχολικής Ψυχολογίας της ΕΛΨΕ με θέμα “e – κόπωση: Διαδικτυακές πλατφόρμες επικοινωνίας και εκπαίδευσης στην εποχή της πανδημίας” και εισηγητές/τριες τους/τις ακόλουθους/ες:

α) κ. Τιμόθεο Παπαδόπουλο (Πανεπιστήμιο Κύπρου) με την εισήγηση “Η Μεταβολή της Καθημερινότητας και η Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση ως Συνέπειες της Πανδημίας”

β) κα Αργυρώ Βατάκη (Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών) με την εισήγηση “Εικονικές τάξεις και μάθηση κατά την COVID 19: Μια πολυαισθητηριακή προσέγγιση”

γ) κ. Ανδριανό Μουταβελή (4ο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικής Υποστήριξης Αττικής) με την εισήγηση “Ρόλοι εκπαιδευτικών και γονέων την εποχή αναστολής σχολείων και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης”

δ) κ.κ. Μαρίνα Κρητικού & Μαρία Σμαργιανάκη, (Συμβουλευτικό Κέντρο, Πανεπιστήμιο Κρήτης) “Εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε συνθήκες πανδημίας: τρόποι διαχείρισης της κόπωσης και ενίσχυσης της ψυχικής ανθεκτικότητας”

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη (χωρίς προεγγραφή) στον Σύνδεσμο WebExhttps://uoa.webex.com/uoa/j.php?MTID=m283c6ef8345beec1813cb1cd3e0f714c.

Δεν θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Συνημμένα θα βρείτε την αφίσα και το πρόγραμμα της Διαδικτυακής Ημερίδας, ενώ μπορείτε να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα της Ημερίδας.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα με τη συμμετοχή σας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Οι συντονίστριες του Κλάδου Σχολικής Ψυχολογίας της ΕΛΨΕ,

Γιώτα Δημητροπούλου & Φαίη Αντωνίου

 

Panagiota Dimitropoulou
Assistant Professor in Educational Psychology

Department of Psychology
Faculty of Social Sciences
University of Crete
Gallos Campus
74100 - Rethymno
Crete
Tel: +30 28310 77529
Email: [email protected]"
ΑΦΙΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ
Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ