ΑΙΡΕΤΟΙ ΠΥΣΕΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 13-11-20

ΑΙΡΕΤΟΙ ΠΥΣΕΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 13-11-20

15 Νοεμβρίου 2020

Αθήνα , 15-11-2020

 

Στη συνεδρίαση του  ΠΥΣΕΕΠ στις 13/11/2020 εξετάστηκαν τα παρακάτω θέματα:

1. Άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή όπου και εγκρίθηκαν όλες όσες είχαν κατατεθεί.  Θα σας αποσταλεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση με email η  απόφαση.

2. Αναγνώριση προϋπηρεσίας και συνάφειας μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών  αναπληρωτών μελών για μισθολογική εξέλιξη.

Η αναγνώριση θα σταλεί άμεσα στις Διευθύνσεις. Θα μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά  από τις Διευθύνσεις, αλλά και από την Διαύγεια όπου θα αναρτηθούν σύντομα.

 Επίσης όσοι δεν έχετε λάβει την προϋπηρεσία σας, από τις ήδη αναγνωρισμένες από το ΠΥΣΕΕΠ απευθυνθείτε στις Διευθύνσεις σας διότι εκείνες δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Αφού δείτε αναλυτικά την προϋπηρεσία σας  και βεβαιωθείτε ότι έχετε καταθέσει ό,τι έχετε μπορείτε να κάνετε ένσταση αναφέροντας τη συγκεκριμένη περίοδο, αιτιολογώντας την ένσταση σας και προσκομίζοντας έγγραφο,  που θα ενισχύει την θέση σας.

3. Με πρωτοβουλία της κας Μαργαρίτη, οι αιρετοί θέσαμε  σε συζήτηση  το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συνάδελφοι σε ΣΔΕΥ που έχουν περισσότερα από 5 Υποστηριζόμενα Σχολεία   (έως 9 στην Ανατολική Αττική) και καλούνται να υποστηρίζουν δυο σχολεία την ημέρα. Διευκρινίστηκε λοιπόν ότι τα πολλά υποστηριζόμενα σχολεία έχουν  συμπεριληφθεί στα  ΣΔΕΥ  με ΦΕΚ έτσι ώστε να μπορεί η ομάδα υποστήριξης να προσφέρει τις υπηρεσίες της. Διευκρινίστηκε επίσης ότι σε αυτά τα ΣΔΕΥ απαιτούνται δυο ομάδες υποστήριξης, αφού δεν είναι επιστημονικά ορθό η ομάδα υποστήριξης να επισκέπτεται δυο τουλάχιστον σχολεία την ημέρα. Όταν έχει διοριστεί μια ομάδα Ψυχολόγου και Κοινωνικού Λειτουργού σε καμμιά περίπτωση δεν μπορεί να υποστηρίζει δυο σχολεία κάθε μέρα, κάτι που δεν προβλέπεται ούτε στον νόμο για τη λειτουργία των ΣΔΕΥ, ούτε στο ΦΕΚ σύστασης των σχολικών δικτυών. Οι ανάγκες υποστήριξης στην γενική εκπαίδευση είναι μεγάλες  γι΄ αυτό πρέπει να αντιμετωπίζονται με υπευθυνότητα και με τέτοιο τρόπο που να μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα.

Να είστε όλοι καλά!

 

Με εκτίμηση

Μαρία Μαργαρίτη,  Αιρετή ΠΥΣΕΕΠ Αττικής

Ευγενία Τραγάκη  Αν. Αιρετή ΠΥΣΕΕΠ Αττικής

Βαρβάρα Κανονίδου, εκπρόσωπος ΕΒΠ στο ΠΥΣΕΕΠ Αττικής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ