Δ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Δ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

13 Γενάρη 2021

Τίποτε και ποτέ δεν μας χαρίσθηκε συνάδελφοι!

Παρέμβαση του Αρβανίτη Δημήτρη, αιρετού ΠΥΣΕΕΠ Αττικής, Προέδρου του Δ.Σ. του Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε.

Με την ευκαιρία της λήξης της τελευταίας θητείας μου ως αιρετός εκπρόσωπος των συναδέλφων ΕΕΠ-ΕΒΠ στο υπηρεσιακό μας συμβούλιο (ΠΥΣΕΕΠ Αττικής), θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους με στήριξαν είτε με την ψήφο τους είτε με την συνδικαλιστική υποστήριξη μέσω του συλλόγου και της ομοσπονδίας μας.

Όλα αυτά τα χρόνια, μου έδωσαν τη δυνατότητα να υποστηρίζω τα δικαιώματα τους με δυναμισμό και υπευθυνότητα, πιστεύοντας ότι η εργασιακή ικανοποίηση, που ενισχύεται από την διαφύλαξη των υπηρεσιακών δικαιωμάτων, συμβάλλει εκτός των άλλων και στην αποδοτική συνεισφορά των εργαζομένων στον κοινό σκοπό, που είναι η υποστήριξη των μαθητών μας.

Είναι γνωστό ότι συνεχίζω την συνεισφορά μου από τη θέση του προέδρου του επιστημονικού μας φορέα του Ι.Μ.Ε.Γ.Ε.Ε., σε συνεργασία με άξιους συναδέλφους και την υποστήριξη του ΔΣ της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Σας καλώ να συμμετέχετε και σε αυτή την προσπάθεια, που πιστεύω ότι μέσω της τεκμηριωμένης ανάδειξης του ρόλου των κλάδων μας, προσφέρει επίσης στους κοινούς σκοπούς.

Όσον αφορά το θέμα που έχει προκύψει με τις εκλογές στα υπηρεσιακά μας συμβούλια και την προφανή προσπάθεια της κυβέρνησης για κατάργηση των εκλεγμένων εκπροσώπων των εκπαιδευτικών σε αυτά, πιστεύω ότι τίποτε ποτέ δεν μας χαρίσθηκε χωρίς αγώνα.

Για να διατηρήσουμε τα κεκτημένα είναι ανάγκη να μην αποδεχθούμε τα τετελεσμένα που προσπαθεί να δημιουργήσει η κυβέρνηση, να μη σκύψουμε το κεφάλι αποδεχόμενοι τις εκλογές παρωδία, που άλλωστε έχουμε καταδικάσει και αρνηθήκαμε να συμμετέχουμε.

Σε κάθε περίπτωση τα συνδικαλιστικά μας όργανα έχουν τον πρώτο λόγο για την οργάνωση αποτελεσματικής αντίδρασης, με σκοπό την ακύρωση στην πράξη των αντιδημοκρατικών αποφάσεων, σε συνεργασία με όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, στην οποία ανήκουμε.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ