ΚΜΟΠ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΚΜΟΠ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

23 Νοεμβρίου 2021

Το  ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα για εκπαιδευτικούς σχετικά με τη διαχείριση της διαφορετικότητας στην τάξη και με θέμα «Καλλιεργώντας τη συμπερίληψη στη σχολική αίθουσα: Εργαλεία για δάσκαλους και εκπαιδευτικούς».

Διαβάστε τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης:

"Κάθε παιδί έχει δικαίωμα στην ποιοτική εκπαίδευση, ανεξάρτητα από την καταγωγή, το οικονομικό ή κοινωνικό του υπόβαθρο. Ο ρόλος της εκπαιδευτικής κοινότητας στη δημιουργία ενός σχολείου συμπεριληπτικού, χωρίς αποκλεισμούς είναι κομβικός.

Το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας σας προσκαλεί τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 16:00-18:00 σε διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Καλλιεργώντας τη συμπερίληψη στη σχολική αίθουσα: Εργαλεία για δάσκαλους και εκπαιδευτικούς», προκειμένου να συζητήσουμε τρόπους με τους οποίους οι εκπαιδευτικοί μπορούν να διαχειριστούν τη διαφορετικότητα στην τάξη και να συμβάλουν στη συμπερίληψη όλων των παιδιών στην εκπαίδευση.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε:

  • Εκπαιδευτικούς και εκπαιδευτικές αρχές
  • Διευθυντές/τριες σχολείων
  • Άλλους εκπαιδευτικούς φορείς
  • Την ευρύτερη σχολική κοινότητα

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Η συμμετοχή είναι δωρεάν – Απαιτείται προεγγραφή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά. Στους/τις συμμετέχοντες/ουσες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 

Επισυνάπτεται η ατζέντα της εκδήλωσης.

 

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας “APPLE – Early warning platform to prevent youth from dropping out of school education”, η οποία επιδιώκει να βοηθήσει τους/τις εκπαιδευτικούς στον εντοπισμό μαθητών/ριών που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να εγκαταλείψουν πρόωρα το σχολείο, να αναδείξει τρόπους πρόληψης της πρόωρης σχολικής εγκατάλειψης και να ευαισθητοποιήσει την εκπαιδευτική κοινότητα σχετικά με τη σημασία της μείωσης και εξάλειψης του φαινομένου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 		</div>	


		<a class=ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ