ΚΜΟΠ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

ΚΜΟΠ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

10 Φλεβάρη 2022

Tο ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας διοργανώνει ενδιαφέρουσα διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα, την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 16.30 – 18.00, με θέμα τη συμπερίληψη στο σχολικό περιβάλλον και την εξάλειψη των διακρίσεων γύρω από ζητήματα σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας, έκφρασης και χαρακτηριστικών φύλου.

Διαβάστε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ημερίδα και τον τρόπο εγγραφής:

 

Περήφανα & Ορατά: Η συμπερίληψη ξεκινά από το σχολείο

Tο ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας σας προσκαλεί σε διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 16.30 – 18.00, με θέμα τη συμπερίληψη στο σχολικό περιβάλλον και την εξάλειψη των διακρίσεων γύρω από ζητήματα σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας, έκφρασης και χαρακτηριστικών φύλου.

Η έννοια της συμπερίληψης αφορά την ουσιαστική, ισότιμη, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, ενσωμάτωση των ΛΟΑΤΚΙ+ ζητημάτων σε κάθε πλαίσιο, με αρχή το σχολείο και την εκπαίδευση. Στην εκδήλωση θα συζητηθούν κακοποιητικές συμπεριφορές και διακρίσεις εντός του σχολικού περιβάλλοντος, καθώς και τα βήματα που μπορούν να γίνουν για ένα πιο δημοκρατικό, πιο συμπεριληπτικό σχολείο για όλα τα παιδιά.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIsdeGorj0uGtM05u74uhNAijt5iq5PRS1r 

Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Με την επιβεβαίωση της εγγραφής θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για τη συμμετοχή σας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος CHOICE - promoting sCHOol enviroments InClusivE of diversity based on SOGI (Πρόγραμμα REC – Δικαιώματα, Ισότητα και Ιθαγένεια), το οποίο υλοποιείται στην Ελλάδα από το ΚΜΟΠ και την Colour Youth. Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την προώθηση ενός συμπεριληπτικού σχολικού περιβάλλοντος και την καταπολέμηση της μισαλλοδοξίας με βάση την ταυτότητα του φύλου, την έκφραση φύλου, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή/και τα χαρακτηριστικά φύλου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικτυακή συζήτηση αλλά και τις υπόλοιπες δράσεις του CHOICE, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210-3637547, ή μέσω email στο [email protected].

 

Social Action and Innovation Centre

Athens, Greece
T: +30 210 3637547, F: +30 210 3639758
E: [email protected]
W: www.kmop.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ