ΣΕΕΠΕΑ Αττικής - Γραπτός ΑΣΕΠ: Μικρή αξιολογική αξία - αποτύπωση της στιγμής

ΣΕΕΠΕΑ Αττικής - Γραπτός ΑΣΕΠ: Μικρή αξιολογική αξία - αποτύπωση της στιγμής

19 Ιούλη 2023

Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, ως ο πρωτοβάθμιος συνδικαλιστικός φορέας που εκπροσωπεί τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ και ΕΒΠ) της Αττικής, μόνιμους και αναπληρωτές που στελεχώνουν τη Δημόσια Ειδική και Γενική Εκπαίδευση, καθώς και τα ΚΕΔΑΣΥ και τις ΕΔΥ της Περιφέρειας Αττικής, παρακολουθεί και διεκδικεί δυναμικά, στο πλευρό της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και κάθε αλληλέγγυου εκπαιδευτικού και γονεϊκού συλλόγου, ζητήματα που αφορούν τις εκπαιδευτικές κοινότητες.

H Πρόεδρος του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής κ. Δέσποινα Χατζηδρόσου και ο Ειδικός Γραμματέας κ. Μιχαήλ Βολκίδης, συμμετείχαν σε τηλεσυζήτηση στο κανάλι “Εκπαιδευτικών Ενδιαφέροντα” με κύριο θέμα την εναντίωση του εκπαιδευτικού κόσμου απέναντι στο γραπτό διαγωνισμό. Στη συζήτηση αναφέρθηκαν επιγραμματικά κι άλλα πάγια ζητήματα που αφορούν τις δυσκολίες των εκπαιδευτικών λειτουργών και των ωφελούμενών τους (π.χ. μισθολόγιο, κτηριακά ζητήματα, κ.α.). Τέλος, η Πρόεδρος και ο Ειδικός Γραμματέας του συλλόγου, δήλωσαν πως οι Ομοσπονδίες και οι σύλλογοι είναι εδώ και απαιτούν από την Κυβέρνηση να σταθεί συνεπής στις δεσμεύσεις για βήμα και διάλογο με ανοιχτή παράθεση των επιχειρημάτων μας. Συντονίστριά της συζήτησης είναι η Νηπιαγωγός Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης  κ. Λαύρα Αργυροπούλου.

 

 

https://fresh-education.gr/%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%80%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b1%cf%83%ce%b5%cf%80-%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%ae-%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b1%ce%be%ce%af%ce%b1/

Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ