ΠΟΣΕΕΠΕΑ-ΙΜΕΓΕΕ: ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ-ΙΜΕΓΕΕ: ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

24 Ιούνη 2022

 

Δημοσιεύουμε τον Οδηγό της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για  τα μέλη ΕΒΠ με τίτλο: "Το έργο του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση”. Ο οδηγός αυτός αποτελεί συλλογικό έργο της Ομάδας Εργασίας – Επιτροπής της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α., η οποία αποτελείται από ΕΒΠ εκπροσώπους των Περιφερειακών Συλλόγων ΕΕΠ-ΕΒΠ.

Ο εν λόγω Οδηγός παρουσιάστηκε επίσημα στις 28 Μαϊου 2022 σε διαδικτυακό επιστημονικό σεμινάριο με τίτλο: «WEBINAR: Το έργο του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην Ειδική και Γενική Εκπαίδευση» (https://www.youtube.com/watch?v=PJEPYgw3By8 ), που οργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την ΠΟΣΕΕΠΕΑ και το ΙΜΕΓΕΕ.


Η συντακτική ομάδα αποτελείται από τους / τις: Αρβανίτη Τριανταφυλλία, Βακφάρης Αναστάσιος, Κανονίδου Βαρβάρα, Λιβιτσάνου Σταυρούλα, Μάλλιου Χρυσαυγή, Μπουλμέτη Γεωργία, Μπριτζολάκη Θεανώ, Προφύρη Παναγιώτα, Σταθά Βασιλική, Τζωρτζάτου Άννα, Φρέιχα Θηρεσία.
Το ΙΜΕΓΕΕ είναι πάντοτε πρόθυμο για την δημοσίευση των συλλογικών και έγκυρων ατομικών επιστημονικών πονημάτων των συναδέλφων, που προωθούν την ποιότητα και αποτελεσματικότητα του έργου στην εκπαίδευση, προς όφελος των μαθητών μας.


ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ:ΠΟΣΕΕΠΕΑ- ΟΔΗΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΕΒΠ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ- 2022

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΠ
Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ