Συμμετοχή ΣΕΕΠΕΑ Αττικής στην κινητοποίηση των ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ Α΄ Αθήνας

Συμμετοχή ΣΕΕΠΕΑ Αττικής στην κινητοποίηση των ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ Α΄ Αθήνας

28 Μάρτη 2023

Κάλεσμα ΣΕΕΠΕΑ Αττικής στην Πανεκπαιδευτική Απεργία στις 15 Φλεβάρη |  Κινητοποιήσεις | Ανακοινώσεις | ΣΕΕΠΕΑΑ

Αθήνα, 28/3/2023

 Αρ. πρωτ.: 10

Προς:

Διευθύνσεις εκπαίδευσης

Μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ Αττικής

ΘΕΜΑ: « Συμμετοχή ΣΕΕΠΕΑ Αττικής στην κινητοποίηση των ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ Α΄ Αθήνας»

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής ως πρωτοβάθμιος συνδικαλιστικός φορέας που εκπροσωπεί τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ και ΕΒΠ) της Αττικής, μόνιμους και αναπληρωτές που στελεχώνουν τη Δημόσια Ειδική και Γενική, Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και τα ΚΕΔΑΣΥ και τις ΕΔΥ της Περιφέρειας Αττικής, σας αποστέλλει την παρούσα επιστολή με στόχο την ανάπτυξη της συνεργασίας και της αλληλεγγύης μεταξύ των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών συλλόγων και ενώσεων της Αττικής.

Η μάχη κατά της αξιολόγησης συνεχίζεται και ήδη μετρά σημαντικές νίκες καθώς, στις περιοχές που ξεκίνησε η διαδικασία, η πλειοψηφία των νεοδιόριστων συναδέλφων συντάσσεται με τις αποφάσεις των Ομοσπονδιών συμμετέχοντας στην απεργία-αποχή και στις στάσεις εργασίας των Συλλόγων.

Οι απειλές και ο εκφοβισμός από τα στελέχη του Υπουργείου Παιδείας και την Κυβέρνηση δεν έχουν επίδραση, καθώς όπως αποδεικνύεται και από τα πρόσφατα αποτελέσματα, η οργανωμένη και η συλλογική μας δράση είναι το ισχυρότερο όπλο μας απέναντι στην Κυβέρνηση.

Παίρνουμε μαζικά μέρος στην κινητοποίηση, και καλούμε τα μέλη του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, μαζί με τα μέλη των ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ της Α΄ Αθήνας την Τετάρτη 29/03/23 στις 14:00 στα γραφεία της Δ.Δ.Ε. (Χίου 16-18, στάση μετρό Μεταξουργείο) για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα.  Για το λόγο αυτό, κηρύσσουμε στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 14:00 για το πρωινό ή από 13.15 έως 16.00 για το απογευματινό προκειμένου για την διευκόλυνση των συναδέλφων που θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

Υπογράφουμε μαζικά, όσοι ακόμα δεν το έχουμε κάνει, τη δήλωση συμμετοχής στην απεργία-αποχή από την ατομική αξιολόγηση, ενημερώνουμε το Δ.Σ. αν επικοινωνήσει μαζί μας αξιολογητής και συμμετέχουμε στις στάσεις εργασίας για να μην μπει αξιολογητής στις τάξεις μας!

Συνεχίζουμε την δράση μας με κοινό αγώνα με τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων. Το δίκιο είναι με το μέρος μας και η νίκη δική μας και των μαθητών μας!

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος               Η Γενική Γραμματέας

                                        Δέσποινα Χατζηδρόσου                 Ασημίνα- Ευγενία Καστρίτη                                     

Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ