ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

03 Δεκεμβρίου 2023

                                                                                         ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΣΕΠ - ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (3/3/23) | Κινητοποιήσεις | Ανακοινώσεις | ΣΕΕΠΕΑΑ

Αθήνα, 03-12-2023

Αρ. Πρωτ.: 32 

Προς:

Μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ Αττικής

Κοινοποίηση:

ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» 

Αγαπητοί/-ες συνάδελφοι/-ισσες,

Το ΔΣ του Συλλόγου του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Αττικής, σήμερα 03 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30, στην έκτακτη διαδικτυακή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών λόγω έκτακτων αντικειμενικών δυσκολιών, οι οποίες αφορούν έννομες και οργανωτικές υποχρεώσεις, που συνδέονται με διαδικαστικά ζητήματα των αρχαιρεσιών. Κατά συνέπεια η θητεία του παρόντος Δ.Σ. παρατείνεται μέχρι την 31η Ιανουαρίου 2024.

Ειδικότερα αποφασίστηκαν τα εξής:

 1. Η μετάθεση της Γενικής Συνέλευσης την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 στις 19:00, εξ αποστάσεως μέσω ΖΟΟΜ (https://us02web.zoom.us/j/82315747510?pwd=bFdpYjRoQWt3aS94dkd4UXF3NU5VZz09 ) με θέματα ημερήσιας διάταξης:
 • Απολογισμός Δράσης Δ.Σ.
 • Οικονομικός Απολογισμός Δ.Σ.
 • Ανάγνωση και έγκριση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του Διοικητικού Συμβουλίου
 • Έγκριση Πεπραγμένων
 • Τοποθετήσεις Αιρετών και εκπροσώπων της Ομοσπονδίας
 • Προγραμματισμός Δράσεων 2024 με βάση την χαρτογράφηση αναγκών από τις ομάδες εργασίας και λοιπών ενεργειών
 •  Συζήτηση θεμάτων των μελών

Επισημαίνουμε ότι τη Γενική Συνέλευση δύνανται να παρακολουθήσουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

2.  Ο ορισμός ως καταληκτικής ημερομηνίας την 22η Ιανουαρίου 2024  για τις υποψηφιότητες στο  [email protected]. Οι μέχρι τώρα υποψηφιότητες ισχύουν κανονικά.

3. Τη μετάθεση της πραγματοποίησης των  Εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου τις ακόλουθες μέρες και ώρες:

 • την Παρασκευή 26/01/2024, ώρες 15:00-19:00
 • το Σάββατο 27/01/2024, ώρες 10:00 – 18:00

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με μεικτό τρόπο, δια ζώσης στα γραφεία του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, Πανεπιστημίου 59,  4ος όροφος, Αθήνα (στάση μετρό: ΟΜΟΝΟΙΑ) και διαδικτυακά μέσω του συστήματος ΖΕΥΣ.

Προσοχή, όσοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν ηλεκτρονικά, θα πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά και να έχουν δηλώσει την επιθυμία τους στην παρούσα φόρμα μέχρι 14 Ιανουαρίου 2024: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfW-wga2jQYTnn0QL-nubp28hixHsxAcKCAtl1CaMT5-8y_LA/viewform

Παρακαλούμε τα μέλη που δεν έχουν ακόμα τακτοποιήσει τη συνδρομή τους να το πράξουν άμεσα. Αναμένετε τη νέα ανακοίνωση του ταμία του Συλλόγου, κ. Παπουτσή, όπου θα δοθούν επιπρόσθετες ημερομηνίες για ζώσης πληρωμές, καθώς και η τελική καταληκτική ημερομηνία για τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Επισημαίνεται πως θα πραγματοποιούνται πληρωμές και τις ημέρες των εκλογών, ωστόσο θα ήταν  βοηθητικό να έχετε τακτοποιηθεί νωρίτερα.

Το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής προτρέπει τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν ενεργά τόσο στη Γενική Συνέλευση, όσο και στην εκλογική διαδικασία!

Καλούμε τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ να θέσουν μαζικά υποψηφιότητα τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, όσο και ως αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία μας την ΠΟΣΕΕΠΕΑ.

Με εκτίμηση,

Το απερχόμενο Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ