ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΕΠΕΑΑ-ΙΜΕΓΕΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΕΠΕΑΑ-ΙΜΕΓΕΕ

02 Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ  ΗΜΕΡΙΔΑ

«ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ»

 

Ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Αττικής και το Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (ΙΜΕΓΕΕ), διοργανώνουν, υπό την αιγίδα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, διαδικτυακή διεπιστημονική Ημερίδα, μέσω της πλατφόρμας ZOOM, το Σάββατο 5 Δεκέμβρη 2020, ώρες: 11:00-14:00, με τίτλο:

 

«Υποστηρικτικές Υπηρεσίες στην Εκπαίδευση από το Ειδικό Εκπαιδευτικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό: Απάντηση στις προκλήσεις των Καιρών»

 

Βασικοί στόχοι της Ημερίδας είναι:

•   Να παρουσιαστούν επίσημα τα πορίσματα των ομάδων εργασίας που οργάνωσε και επόπτευσε ο Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Αττικής κατά την περίοδο 2018-2020 

•   Να αναδειχθεί με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο, η αναγκαιότητα της παρουσίας των κλάδων του ΕΕΠ-ΕΒΠ στην Εκπαίδευση, ειδικότερα σε συνθήκες κρίσης, όπως στην πανδημία του COVID-19

•   Να διατυπωθούν προτάσεις για την ισότιμη παρουσία του ΕΕΠ-ΕΒΠ στην Εκπαίδευση

•   Να προωθηθεί και να συνδεθεί ο στόχος της συμπερίληψης με την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών στα πλαίσια της γενικής εκπαίδευσης.

 

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ. Λόγω αυξημένης ζήτησης, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η Ημερίδα θα προβάλλεται ταυτόχρονα σε livestreaming από τη Σελίδα του Συλλόγου στο Facebook: «Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής»

Επισυνάπτεται το τελικό πρόγραμμα σε μορφή PDF.

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: NEVRONAS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ