ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

07 Μάρτη 2022
Αγαπητές/οι συνάδελφοι,
 
Δημοσιεύουμε παρακάτω το ψήφισμα καταδίκης του πολέμου στην Ουκρανία, το οποίο ομόφωνα υιοθέτησε το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής:
 
Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής εκφράζει την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις στο μέτωπο του πολέμου στην Ουκρανία και τις επιπτώσεις τους σε όλους τους λαούς της Ευρώπης και του κόσμου. Η ελληνική κυβέρνηση βαδίζει σε επικίνδυνα μονοπάτια εμπλέκοντας την χώρα σε πόλεμο, με ενέργειες που εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους για τον ελληνικό λαό. Η αποστολή όπλων, η παραχώρηση εδαφών και υποδομών δεν πρέπει να γίνει ανεκτή από κανέναν δημοκρατικό, φιλειρηνιστή πολίτη. Η Ελλάδα πρέπει να είναι μια χώρα υπέρμαχος της ειρήνης στην περιοχή και να συνδράμει με ανθρωπιστική βοήθεια τα θύματα των πολεμικών επιχειρήσεων.

Εκτιμούμε ότι η κυβέρνηση θα εργαλειοποιήσει την πολεμική εμπλοκή για να σφίξει και άλλο το ζωνάρι και να υποβαθμίσει περαιτέρω τους πολύπαθους τομείς της Παιδείας και της Υγείας.

Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, που εκπροσωπεί τους εργαζόμενους του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού, οι οποίοι υποστηρίζουν καθημερινά μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και αναπηρίες, καταδικάζει τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και κάθε εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτόν! Επίσης, καλεί τα μέλη του να βρίσκονται σε εγρήγορση για συμμετοχή σε κάθε φιλειρηνική μορφή αντίδρασης!

Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία!

Δυναμικά υπέρ κάθε δοκιμαζόμενου λαού με πράξεις!

Εδώ και τώρα να σταματήσει κάθε συμμετοχή κι εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο!

Το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ