ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

07 Μάρτη 2022

Αθήνα, 6-3-2022

Αρ. Πρωτ.: 6

 

Προς:

 Τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ  

ΘΕΜΑ:  «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ»

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής ως πρωτοβάθμιος συνδικαλιστικός φορέας που εκπροσωπεί τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, μόνιμους και αναπληρωτές που στελεχώνουν τις δομές της Δημόσιας Ειδικής και Γενικής Εκπαίδευσης, τιμά τον συνεχή αγώνα των γυναικών για ισότητα, έξοδο από την εκμετάλλευση και την καταπίεση και καλεί όλα τα μέλη του να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μάρτη 2022.

Το αίτημα των γυναικών για ισότητα ευκαιριών, βελτίωση των συνθηκών εργασίας, μείωση του ωραρίου τους και εξίσωση των μισθών τους με αυτούς των ανδρών, είναι διαρκές και παραμένει πάντα επίκαιρο.

Οι αγώνες για ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη είναι πάντα επιτακτικοί, όσο το παραγωγικό μοντέλο εστιάζει στα κέρδη των λίγων από την εκμετάλλευση των πολλών, όσο οι κυβερνήσεις επιμένουν ιδεοληπτικά να εφαρμόζουν νεοφιλελεύθερες πολιτικές, βάζοντας τα δικαιώματα και τις ζωές των ανθρώπων σε δεύτερη μοίρα. Σ’ αυτή την αέναη αλυσίδα εκμετάλλευσης οι γυναίκες εξακολουθούν να παραμένουν ο πιο αδύναμος κρίκος!

Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων γυναικών και διεκδικεί μαζί με το γυναικείο κίνημα ένα φωτεινότερο και δικαιότερο κόσμο, μια δημοκρατική κοινωνία ισότητας, όπου δεν θα υφίσταται  εκμετάλλευση, κακομεταχείριση, κακοποιητικές και σεξιστικές συμπεριφορές.

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει Πανελλαδική διευκολυντική Στάση Εργασίας την Τρίτη, 8 Μάρτη 2022,  από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου και καλεί σε συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, ώρα 13:00, στην Πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία ως το Σύνταγμα.

Το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής καλεί όλα τα μέλη του, γυναίκες και άντρες εργαζόμενους να συμμετέχουν στη στάση εργασίας που προκήρυξε το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό μας όργανο και στη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 13:00.

Απαιτούμε την ισότητα των φύλων και την ενίσχυση της θέσης των γυναικών στην κοινωνία!

Το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ