ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

15 Φλεβάρη 2021

Αθήνα, 15-02-2021

Αρ. Πρωτ.: 19

 

Προς:

-Μέλη ΕΕΠ & ΕΒΠ Αττικής

Κοιν:

- ΠΟΣΕΕΠΕΑ

 

ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ & ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΜΕΑΕ) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ»

 

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής ως πρωτοβάθμιος συνδικαλιστικός φορέας που εκπροσωπεί τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ και ΕΒΠ) της Αττικής, μόνιμους και αναπληρωτές που στελεχώνουν τη Δημόσια Ειδική και Γενική, Πρωτοβάθμια & Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και τα ΚΕΣΥ και τις ΕΔΕΑΥ της Περιφέρειας Αττικής, αποφάσισε την αναβολή των αυριανων παραστάσεων διαμαρτυρίας και την έναρξη της απεργίας, που είχε οριστεί για αύριο Τρίτη 16-2-2021, λόγω καιρικών συνθηκών.

Συγκεκριμένα, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων στην Αττική, αναβάλλονται οι παραστάσεις διαμαρτυρίας που ανακοινώθηκαν (Αρ. Πρωτ:18/14-02-21), που θα πραγματοποιούνταν την Τρίτη 16/02/21, ώρα 10:30, στο Υπουργείο Υγείας μαζί με την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) και ώρα 14:00, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής.

Επίσης, αναβάλλεται η απεργιακή κινητοποίηση στις σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής (ΣΜΕΑΕ) για όσο διάστημα αυτές παραμένουν σε αναστολή λόγω καιρικών συνθηκών. Η απεργία που προκήρυξε η ΠΟΣΕΕΠΕΑ θα ισχύσει όταν οι ΣΜΕΑΕ επανεκκινήσουν τη δια ζώσης λειτουργία τους και εφόσον ισχύουν οι προϋποθέσεις που ορίζει η Ομοσπονδία, δηλαδή εξακολουθούν να υφίστανται αυξημένα μέτρα αυστηρού locdown και αναστολή δια ζώσης λειτουργίας όλων των υπολοιπων σχολείων Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης. Θα ενημερωθείτε έγκαιρα με νεώτερη ανακοίνωση.

Καλούμε τους συναδέλφους να παραμείνουν σε επαγρύπνηση για προσεχείς κινητοποιήσεις, όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.

 

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

 

Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ