ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΜΕΑ

ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΜΕΑ

02 Δεκεμβρίου 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΜΕΑ, 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η σημερινή μέρα δεν είναι μια «γιορτή», είναι ημέρα αφιερωμένη σε άτομα χρόνια πάσχοντες, με αναπηρίες, καθώς και στις οικογένειές τους, για τους αγώνες που δίνουν να επιβιώσουν στις σημερινές συνθήκες με πολιτικές που τους βάζουν στο περιθώριο!

Όλοι αυτοί αποτελούν τα πρώτα θύματα των βάρβαρων καταστάσεων που βιώνουμε, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης, της πανδημίας και των τεράστιων αλλαγών στο Δημόσιο Σύστημα υγείας και Παιδείας. Την κατάσταση έρχεται να επιδεινώσει το νέο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης για τη Δευτεροβάθμια Περίθαλψη με part - time ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία και με την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της Υγείας και Πρόνοιας.

Τα προβλήματα σε Γενικά και Ειδικά Σχολεία, ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., ΚΔΑΠμεΑ, Κέντρα Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής, δομές φιλοξενίας και υποστήριξης, είναι κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερα. Η υποστελέχωση και οι ελλείψεις σε προσωπικό, σε χώρους και εξοπλισμό αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός. Η πλαισίωση είναι βέβαιο πως δεν συμβαδίζει με τις ανάγκες των μαθητών/-τριων μας, των οικογενειών τους, των χρόνια πασχόντων και μάλιστα εν έτει 2022.

Με αφορμή αυτή την ημέρα αγώνα, διεκδίκησης και κοινωνικής διαμαρτυρίας, είμαστε δίπλα τους και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας ως ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής και παλεύουμε μαζί τους για τα καθημερινά, μικρά και μεγάλα προβλήματα του κλάδου της Ειδικής Αγωγής.

  • ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!
  • ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!
  • ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!
  • ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ!

ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ - ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ!!!

Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ