Δελτίο Τύπου του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΑΣΕΠ

Δελτίο Τύπου του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΑΣΕΠ

05 Μάρτη 2023

Newseae.gr - ΣΕΕΠΕΑ Αττικής: Σημαντική ενημέρωση εργαζομένων ΕΕΠ ΕΒΠ για  τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2018 | Τα Νέα της Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης

Αθήνα, 05/03/2023

Δελτίο Τύπου: Η παλινόρθωση της γραπτής δοκιμασίας ΑΣΕΠ και ο αποκλεισμός των συναδέλφων ΕΕΠ-ΕΒΠ δεν θα μείνει αναπάντητη

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στις 03/03/2023 από τον ΣΕΕΠΕΑ Αττικής στα κεντρικά γραφεία του ΑΣΕΠ στους Αμπελόκηπους. Οι λόγοι της διαμαρτυρίας ήταν ο πρωτοφανής αποκλεισμός του 20% των αιτήσεων των ΕΒΠ απ' τους οριστικούς πίνακες της 1ΕΑ/2022,  καθώς και για να ζητήσουμε εξηγήσεις για την τεράστια καθυστέρηση της έκδοσης των οριστικών της 2ΕΑ/2022 μιας και έχουν περάσει ήδη 10 ολόκληροι μήνες από την ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων!!

Η ημέρα διεξαγωγής της συγκέντρωσης ήταν συμβολική μιας και το Σάββατο (04/03/2023) ξεκίνησε η επονείδιστη, αντιεπιστημονική, ψυχοφθόρα, οικονομικά επιζήμια και ντροπιαστική για κάθε εργαζόμενο/η δοκιμασία του γραπτού διαγωνισμού στο υπόλοιπο δημόσιο.

Ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού Αττικής θέλει να εκφράσει την κάθετη αντίθεση του όσον αφορά οποιαδήποτε σκέψη ή διεργασία στη διεξαγωγή γραπτού διαγωνισμού στο χώρο της εκπαίδευσης δείχνοντας παράλληλα και την αλληλεγγύη του στους συναδέλφους που εξαναγκάζονται να υποστούν την εκμηδένιση των πτυχίων τους και να συμμετάσχουν σε αυτή την φαρσοκωμωδία που μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω.

Σε αυτό το σημείο καταγγέλλουμε ότι η διοίκηση του ΑΣΕΠ δεν δέχτηκε να συνομιλήσει με τους συγκεντρωμένους, προφασιζόμενη ότι βρίσκονται σε σύσκεψη ακριβώς ως προς τις τελικές λεπτομέρειες προετοιμασίας του γραπτού διαγωνισμού, αρνούμενοι δηλαδή ουσιαστικά να ακούσουν τον αντίλογο των ανθρώπων που υπονομεύεται το μέλλον τους.

Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής καλεί σε εγρήγορση τα μέλη του, όλο το ΕΕΠ-ΕΒΠ, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους εργαζόμενους για να αντιπαλέψουμε την αδικία και την ασυδοσία της πολιτικής ηγεσίας και των παρακολουθημάτων της.

Το Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ