Απόφαση του Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής αναφορικά με τις εκλογές αιρετών εκπροσώπων του Ε.Ε.Π.- Ε.Β.Π.

Απόφαση του Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής αναφορικά με τις εκλογές αιρετών εκπροσώπων του Ε.Ε.Π.- Ε.Β.Π.

13 Οκτωβρίου 2022

                                                              ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Χρήσιμο υλικό για Σχολικούς Νοσηλευτές από τον ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Αθήνα, 13/10/2022

 Αρ. Πρωτ.: 42

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

Προς:

Όλους τους εργαζόμενους Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π.

 των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης

& των ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.  Αττικής  

Θέμα: «Απόφαση του Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής αναφορικά με τις εκλογές  αιρετών εκπροσώπων του Ε.Ε.Π. & του Ε.Β.Π.».

Αγαπητοί/-ες συνάδελφοι/-ισσες,

Πραγματοποιήθηκε εκτάκτως συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 κι ώρα 22.00,  εν όψει των επικείμενων εκλογών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων από το Υ.ΠΑΙ.Θ. με σκοπό τη θέσπιση κοινών θέσεων και κινήσεων. Πραγματοποιήθηκαν τοποθετήσεις και εξετάστηκαν διάφοροι παράμετροι αναφορικά με τους δημοκρατικούς θεσμούς, τα οφέλη και τις ζημίες της εκάστοτε απόφασης.

Το Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, κατά πλειοψηφία, αποφάσισε, εφόσον η Ομοσπονδία άφησε την ελευθερία στους συλλόγους της να εκτιμήσουν κατά τόπους το ζήτημα, να διατηρήσει τη στάση που είχε και το 2020 απέναντι στις διαδικασίες που επιβάλει το ΥΠΑΙΘ για τις εκλογές των Αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, κι ως εκ τούτου τάσσεται κατά της διαδικασίας των ηλεκτρονικών εκλογών και απέχει.

Κατά συνέπεια, το Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής ενημερώνει τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ που εργάζονται σε όλες τις εκπαιδευτικές δομές στην Περιφέρεια Αττικής πως ο σύλλογος θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση που θα παραθέτει τα επιχειρήματα της απόφασής του και μέχρι τότε καλεί τα μέλη να αναλογιστούν για τις επιλογές τους.

Ωστόσο, όσοι επιθυμούν τελικά να συμμετέχουν ως υποψήφιοι για τις εκλογές των  αιρετών  εκπρόσωπων για το Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Αττικής, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αίτηση μόνοι τους και ανεξάρτητα απευθείας προς τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής στα [email protected]  και [email protected] .

 Με εκτίμηση.

το Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ