ΣΕΕΠΕΑΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΣΕΠ

ΣΕΕΠΕΑΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΣΕΠ

28 Ιούλη 2022

Αθήνα, 28-7-2022

 

Προς:

Μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ Αττικής

 

Θέμα: «Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας  σχετικά με τα λάθη στους αξιολογικούς πίνακες των αναπληρωτών – μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ στους διαγωνισμούς 1ΕΑ/2022 και 2ΕΑ/2022 του Α.Σ.Ε.Π.»

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής είναι πρωτοβάθμιος συνδικαλιστικός σύλλογος που εκπροσωπεί τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΕΠ και ΕΒΠ) της Αττικής, μόνιμους και αναπληρωτές, οι οποίοι στελεχώνουν τη Δημόσια Ειδική και Γενική Εκπαίδευση, καθώς και τα ΚΕΔΑΣΥ και τις ΕΔΥ της Περιφέρειας Αττικής.

Ο σύλλογος μας δέχεται μεγάλο αριθμό καταγγελιών από συναδέλφους για αναίτια λάθη στους προσωρινούς πίνακες των προκηρύξεων 1ΕΑ/2022 και 2ΕΑ/2022. Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειονότητα των ατομικών φακέλων των συναδέλφων στο Ο.Π.Σ.Υ.Δ, είναι έγκυροι και επικαιροποιημένοι, ωστόσο στη διασταύρωση των ατομικών στοιχείων από το φορέα έχουν παρουσιαστεί μία σειρά από ποικίλα λάθη (μη προσμέτρηση προσόντων, κοινωνικών κριτηρίων, κ.α.), τα οποία δε μπορούν να γίνουν ανεκτά καθότι συνάδελφοι άδικα και αδικαιολόγητα θα στερηθούν τη δυνατότητα εργασίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επιπλέον λάβαμε αναφορές που αφορούν απόρριψη συναδέλφων λόγω παράβολου, καθώς επίσης και στη μη δυνατότητα επιλογής του ορθού κωδικού, γεγονός που δημιούργησε σύγχυση στους υποψηφίους και αλλοίωσε τα στοιχεία τους. 

Με αυτά τα δεδομένα, ζητάμε από το ΑΣΕΠ και απαιτούμε από την Πολιτική Ηγεσία να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη οι δυσλειτουργίες που εμφανίζονται λόγω της πρόχειρης και εκ του αποτελέσματος κακοσχεδιασμένης διαδικασίας. 

Το Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής ζητά να ληφθούν υπόψη όλες οι καταγγελίες των συναδέλφων από το ΑΣΕΠ, όσον αφορά τις 1ΕΑ/2022 και 2ΕΑ/2022 και να γίνει ενδελεχής έλεγχος των προσωρινών πινάκων.

Απαιτούμε την εξεύρεση θετικής λύσης για όσους από τους συναδέρφους μας Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. κινδυνεύουν να μην τους προσμετρηθούν προσόντα ή ακόμη και να απορριφθούν από τους αξιολογικούς πίνακες των προκηρύξεων 1ΕΑ/2022 & 2ΕΑ/2022 για τους μόνιμους διορισμούς και τις προσλήψεις αναπληρωτών.

Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, ως αρωγός των θεμάτων που αφορούν ζητήματα των μελών ΕΕΠ- ΕΒΠ στην Αττική, απαιτεί τα παραπάνω και προβαίνει σε παράσταση διαμαρτυρίας καλώντας όλο το Εκπαιδευτικό, Ειδικό Εκπαιδευτικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό, την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, στις 11:00 π.μ. στα γραφεία του ΑΣΕΠ., στην οδό Πουλίου 6 (Μετρό: ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ), στην Αθήνα.

 

Όλο τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ και οι αλληλέγγυοι εκπαιδευτικοί να δώσουν δυναμικά το παρών στη διαμαρτυρία του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, Παρασκευή 29 Ιουλίου, 11:00, στο ΑΣΕΠ!

 

Ζητάμε τη δέουσα προσοχή στα ζητήματά μας και απαιτούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας!

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Ε. ΤΡΑΓΑΚΗ                                                        Δ. ΧΑΤΖΗΔΡΟΣΟΥ

Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ