ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΕΠΕΑΑ-ΙΜΕΓΕΕ

ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΕΠΕΑΑ-ΙΜΕΓΕΕ

06 Δεκεμβρίου 2020

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο 5-12-2020, η διαδικτυακή επιστημονική Ημερίδα  με τίτλο:

«ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ»

που συνδιοργάνωσαν ο ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και το ΙΜΕΓΕΕ, υπό την αιγίδα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ. Την Ημερίδα χαιρέτισε ο νέος Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, κος Ι. Ζυμβρακάκης.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους από όλο το φάσμα του εκπαιδευτικού κόσμου για τη συγκινητική ανταπόκριση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς και την ενεργή συμμετοχή τους με κάθε δυνατό τρόπο: παρακολούθηση μέσω ΖΟΟΜ, live-streaming και βιντεοσκοπημένα, παρατηρήσεις, σχόλια, προτάσεις και επισημάνσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η κάλυψη της ημερίδας από τη σελίδα μας στο facebook έχει απήχηση 21.200 views και 99 κοινοποιήσεις μέχρι στιγμής.

Η ανταπόκριση αυτή είναι ενδεικτική της μεγάλης ανάγκης που υφίσταται στο χώρο μας για ενημέρωση, διάδραση και ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων σε μια δύσκολη συγκυρία που δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας.

Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές, διοργανωτές και ομιλητές για το υψηλότατο επιστημονικό επίπεδο της εκδήλωσης. Ομολογουμένως, παρακολουθήσαμε εξαιρετικές εισηγήσεις από πολύ αξιόλογους συναδέλφους, οι οποίες θα δημοσιευθούν στο πρώτο τεύχος του ηλεκτρονικού επιστημονικού περιοδικού του ΙΜΕΓΕΕ στις αρχές του 2021. 

Ευχόμαστε τα πορίσματα της Ημερίδας να αποτελέσουν το έναυσμα ενός χρήσιμου διαλόγου για το ρόλο του ΕΕΠ-ΕΒΠ τόσο στην Ειδική όσο και τη Γενική Εκπαίδευση.

Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για ανάλογες εκδηλώσεις και ημερίδες και ελπίζουμε πολύ γρήγορα να έχουμε τη δυνατότητα να ανταμώσουμε όλοι και να αλληλεπιδράσουμε ζωντανά!

Το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

 

Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ