ΣΕΕΠΕΑΑ: ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

04 Δεκεμβρίου 2020

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

«ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ
ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ:
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ»

Διοργάνωση: ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΙΜΕΓΕΕ

υπό την αιγίδα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ.

Σάββατο 5 Δεκέμβρη, 11:00-14:00

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει, ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Αττικής και το Ινστιτούτο Μελετών και Ερευνών Γενικής και Ειδικής Εκπαίδευσης (ΙΜΕΓΕΕ), διοργανώνουν, υπό την αιγίδα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, διαδικτυακή διεπιστημονική Ημερίδα, μέσω της πλατφόρμας ZOOM, το Σάββατο 5 Δεκέμβρη 2020, ώρες: 11:00-14:00, με τίτλο:

«Υποστηρικτικές Υπηρεσίες στην Εκπαίδευση από το Ειδικό Εκπαιδευτικό και Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό:

Απάντηση στις προκλήσεις των Καιρών»

Βασικοί στόχοι της Ημερίδας είναι:
• Να παρουσιαστούν επίσημα τα πορίσματα των ομάδων εργασίας που οργάνωσε και επόπτευσε ο Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Αττικής κατά την περίοδο 2018-2020
• Να αναδειχθεί με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο, η αναγκαιότητα της παρουσίας των κλάδων του ΕΕΠ-ΕΒΠ στην Εκπαίδευση, ειδικότερα σε συνθήκες κρίσης, όπως στην πανδημία του COVID-19
• Να διατυπωθούν προτάσεις για την ισότιμη παρουσία του ΕΕΠ-ΕΒΠ στην Εκπαίδευση
• Να προωθηθεί και να συνδεθεί ο στόχος της συμπερίληψης με την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών στα πλαίσια της γενικής εκπαίδευσης.

Ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για παρακολούθηση ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έτσι δεν κατέστη δυνατόν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα όλοι οι συνάδελφοι. Για τη συμμετοχή τηρήθηκε αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

Για όσους θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Ημερίδας, ενημερώνουμε ότι θα προβάλλεται ταυτόχρονα σε livestreaming από τη Σελίδα του Συλλόγου στο Facebook: «Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής»

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη

ΤΑ ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΙΜΕΓΕΕ