ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

28 Νοεμβρίου 2021

Αθήνα, 28-11-2021

Αρ. Πρωτ.: 54

 

Προς:

Μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ Αττικής

Κοινοποίηση:

ΠΟΣΕΕΠΕΑ

 

ΘΕΜΑ: «ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» 

Το ΔΣ του Σύλλογου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Αττικής καταγγέλει τη στάση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής για τη μη ικανοποιήση του κατατεθημένου από 04-11-2021 αιτήματός του για παροχή άδειας απουσίας μίας (1) ημέρας, προκειμένου να πραγματοποιήσει την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του για το σχολικό έτος 2021-22. Το σύννομο αίτημα μας για την άσκηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων, προσκρούει σε μια θλιβερή συγκυρία για την ιστορία του Υπουργείου Παιδείας και εν γένει την ιστορία της εκπαίδευσης στη χώρα.

Κατόπιν αυτών των θλιβερών εξελίξεων, το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα στη συνεδρίαση της Πέμπτης  25-11-2021, τα εξής:

  1. Την πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης την Πέμπτη 16/12 στις 18:00,  εξ αποστάσεως μέσω ΖΟΟΜ, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
  • Απολογισμός Δράσης Δ.Σ.
  • Οικονομικός Απολογισμός Δ.Σ.
  • Ανάγνωση και έγκριση της Έκθεσης της Ελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του Διοικητικού Συμβουλίου
  • Έγκριση Πεπραγμένων
  • Προγραμματισμός Δράσεων 2022

Επισημαίνουμε ότι τη Γενική Συνέλευση δύνανται να παρακολουθήσουν τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη.

 

  1. Την πραγματοποίηση εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου τις ακόλουθες μέρες και ώρες:
  • την Παρασκευή 17/12, ώρες 11:00-18:00
  • το Σάββατο 18/12, ώρες 09:00 – 15:00

Η εκλογική διαδικασία θα λάβει χώρα στα γραφεία του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, Πανεπιστημίου 59,  4ος όροφος, Αθήνα (στάση μετρό: ΟΜΟΝΟΙΑ) με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Σε επόμενη ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για τον τρόπο σύνδεσης στο ΖΟΟΜ, όπως και για τις λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας.

Παρακαλούμε τα μέλη που δεν έχουν ακόμα τακτοποιήσει τη συνδρομή τους να το πράξουν βάσει της ανακοίνωσης του ταμία του Συλλόγου, κ. Παπουτσή.

Το ΔΣ του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής προτρέπει τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν ενεργά τόσο στη Γενική Συνέλευση, όσο και στην εκλογική διαδικασία, δίνοντας ηχηρή απάντηση στις μεθοδεύσεις για αποδυνάμωση του συνδικαλιστικού κινήματος και κατάργηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων συνδικαλιστικών ελευθεριών!  Καλούμε τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ να θέσουν μαζικά υποψηφιότητα τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, όσο και ως αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία μας την ΠΟΣΕΕΠΕΑ.

Με εκτίμηση,

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Δείτε Επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας.
Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

OK ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ